Γυψόγαζα για Χειροτεχνίες 10cm x 3m

Κατασκευαστής: Sinoart
Κωδικός προϊόντος(SKU): SFT0155
$2.24 με ΦΠΑ
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Matte Decorative Paint 37ml

Ματ χρώματα κατάλληλα για διακοσμητικά σχέδια και μοντελισμό σε 20 αποχρώσεις. Ιδανικά για ξύλο, κεραμικό, πλαστικό, πολυεστέρα, φελλό,δέρμα, γυαλί, αλουμίνιο, τσίγκο. Έτοιμα για χρήση αλλά αν χρειαστεί αραιώνονται με νερό. Ματ υφή, δεν χρειάζονται βερνίκι. Αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων.
$2.01 με ΦΠΑ

Acrilex Patina in Wax 37ml

Πατίνα κεριού εξαιρετικής ποιότητας για επιφάνειες όπως ξύλο, πηλός, πορσελάνη, γύψος, μέταλλο, δέρμα,MDF κλτ.Έτοιμη για χρήση ,με εύκολο άπλωμα με σφουγγάρι ,πανί ή με τα δάχτυλα.Αφού στεγνώσει μπορεί να γυαλιστεί με μαλακό ύφασμα.Σε 12 αποχρώσεις,6 μεταλλικές και 1 διάφανη.
$4.01 με ΦΠΑ

Acrilex Fabric Paint Glitter 37ml

Xρώμα για ύφασμα σε Glitter αποχρώσεις.Για χρήση σε στεγνό καθαρό ύφασμα. Να πλένεται 72 ώρες μετά την εφαρμογή. Σε συνθετικά υφάσματα να δοκιμάζεται πρίν την τελική εφαρμογή.
$2.12 με ΦΠΑ

AKADEMIE® Acryl color 60ml

Τα AKADEMIE® Acryl color είναι η σειρά ακρυλικών της Schmincke σχεδιασμένη να καλύπτει εξίσου τις ανάγκες αρχάριων αλλά και προχωρημένων στο χρώμα.Σε 60 αποχρώσεις, η σειρά προσφέρει μεγάλη αντοχή στο φως και ένα λαμπρό και έντονο αποτέλεσμα! H ευρεία γκάμα των AKADEMIE® Acryl color περιλαμβάνει μεταλλικές (όπως χρυσό,χαλκό και ασήμι) αλλά και fluo αποχρώσεις, καθώς και 3 διαφορετικές αποχρώσεις λευκού (buff titanium, titanium και mineral).
$4.48 με ΦΠΑ