Διαφάνειες Μapac 5τμχ

Διαφάνειες Μapac σε συσκευασία των 5τμχ ιδανικές για αρχειοθέτηση και μεταφορά εγγράφων ,σχεδίων κτλ.Διαφανείς και ελαφριές ,με τρύπες στο πλάι ,εφαρμόζουν στους κρίκους όλων των Mapac Portfolios .Σε μεγέθη Α1-Α4.
Κατασκευαστής: Mapac
Κωδικός προϊόντος(SKU): MAP-J
*
$1.30 με ΦΠΑ
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ακουαρέλες Extra fine Renesans σε κυβάκια

Οι επαγγελματικές ακουαρέλες σε κύβους κατασκευάζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές που βασίζονται σε αραβικό κόμμι και προσεκτικά αλεσμένες χρωστικές ουσίες και την προσθήκη μελιού ακακίας που χρησιμοποιείται ως συνδετικό μέσο. Σχεδόν όλη η διαδικασία παραγωγής ακουαρέλας πραγματοποιείται με το χέρι για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα και καθαρότητα της παραδοσιακής συνταγής. Κατά την παραγωγή τους, χρησιμοποιούνται επιλεγμένες οργανικές και ανόργανες χρωστικές, που περιλαμβάνουν αυθεντικό πολωνικό κάδμιο και κοβάλτιο. Το προϊόν αυτό χαρακτηρίζεται από υψηλή διαλυτότητα και υψηλό βαθμό αντοχής στο φως: οι ακουαρέλες παράγονται με το χέρι και στεγνώνουν φυσικά. Η σειρά αποτελείται από 54 χρώματα
$2.01 με ΦΠΑ

Lamali Lokta P3B-NA, 50x75 cm

Λεπτό χαρτί Lokta, κατάλληλο για κολάζ, κατασκευές, τύλιγμα, διακόσμηση, τύπωμα κλπ.
$2.83 με ΦΠΑ

Lamali Pi82, Banane Extra Thin Ivoire, 55x75cm

Xειροποίητο χαρτί από φυσικές ίνες φύλλων μπανάνας, πολύ λεπτό, ιδανικό για τύπωμα, κολάζ, decoupage, περιτύλιγμα κ.α.
$1.83 με ΦΠΑ

Fabriano Pergamon 50cm x 70cm, 110gr

Xρωματιστό χαρτί με εφέ ''Περγαμήνης''. Ιδανικό για σχέδιο αλλά και καλλιγραφία, κολάζ, εκτυπώσεις, κατασκευές, χαρτοκοπτική κ.α.
$0.65 με ΦΠΑ