Κοlibri Serie 2530

Πινελάτσες για προετοιμασία και ζωγραφική από ελαφρύ μείγμα φυσικών τριχών χοίρου και συνθετικών τριχών, κατασκευάζονται σε 6 μεγέθη. Το μείγμα τρίχας είναι ισχυρό και έχει υψηλή ικανότητα απορρόφησης χρώματος. Επομένως, η σειρά αυτή είναι πιο κατάλληλη για προετοιμασία και ζωγραφική σε μεγαλύτερες επιφάνειες. Διατίθεται σε μεγέθη από 1 ″ (25 mm) έως 4 ″ (100 mm).
Κατασκευαστής: Κolibri
Κωδικός προϊόντος(SKU): 2530
*
$4.01 με ΦΠΑ
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

LYRA REMBRANDT μολύβι σχεδίου

Αν αγαπάτε την σκίαση, το εξάγωνο μολύβι Lyra Art Design είναι για εσάς: ο τέλειος τρόπος για να φτάσουμε στην καρδιά του σχεδίου και να οδηγηθούμε στην απροσδόκητη δημιουργικότητα. Θα δημιουργήσει εφέ φωτός και σκιάς για εικόνες και σχέδια με vintage look. Τα μολύβια Art Design έχουν καθαρό ξύλο κέδρου με ένα εξαιρετικά λεπτό και εξαιρετικά ανθεκτικό γραφίτη μολύβδου. Διατίθεται σε 17 διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας από 9Β (το μαλακότερο) έως 6Η (το πιο σκληρό), έτσι ώστε να μπορείτε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί με τη σκίασή σας. Εξαιρετικά ανθεκτικό, στέρεο μολύβι που παράγει καθαρό αποτέλεσμα. Μήκος: 183 χιλιοστά. Επικεφαλής διάμετρος: 2 ≥ 2,8 mm.
$1.24 με ΦΠΑ

La Vanche Series 2113

Πινέλο filbert απο τρίχα χοίρου.Kατάλληλο για λάδι αλλά και ακρυλικό.
$2.36 με ΦΠΑ

Πινέλο επαναγεμιζόμενο Τuschpensel

Πινέλο με σινική μελάνη στο εσωτερικό.Επαναγεμιζόμενο.
$4.13 με ΦΠΑ

Drawing book spiral A3, landscape, Fabriano

Drawingbook σπιράλ με σκληρό αδιάβροχο εξώφυλλο. Χαρτί χωρίς οξέα με πιστοποίηση FSC. Iδανικό για μολύβι, γραφίτη, κάρβουνο, παστέλ, στυλό, μελάνι και gouache. A3, landscape.
$19.35 με ΦΠΑ