Λαδοπαστέλ Renesans σετ

Κατασκευαστής: Renesans
Κωδικός προϊόντος(SKU): BEPASOLKOM_3
*
$5.84 με ΦΠΑ
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Fabriano Accademia ,70cm x 100cm

Xαρτι σχεδίου, από υψηλής ποιότητας λιγνίνη . Δεν περιέχει οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Προσφέρει μέγιστη ανθεκτικότητα στα επαναλαμβανόμενα σβησίματα. Πιστοποιημένο από τον F.S.C. (©1996 Forest Stewardship Council A.C.) για την υπεύθυνη διαχείριση και το σεβασμό των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών προτύπων.Κατάλληλο για σχεδίο με μολύβι, κάρβουνο, παστέλ, χρωματιστό μολύβι ακουαρέλας και μελάνι. Στα 200g/m μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για Gouache.
$0.83 με ΦΠΑ

Μολύβι σχεδίου Faber-Castell 9000

- Κορυφαία ποιότητα για γραφή, σχέδιο και σκίτσο - Με φιλικό προς το περιβάλλον βερνίκι νερού - Aνθεκτικός σε σπασίματα μόλυβδος
$1.30 με ΦΠΑ

Fabriano Venezia book

Η ιταλική φινέτσα στα καλύτερα της!Το κομψό σκληρό εξώφυλλο του σημειωματάριου/sketchbook της Fabriano είναι εμπνευσμένο απο τα μοντέρνα ψηφιδωτά της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου στη Βενετία ,ενώ οι σελίδες του είναι απο χαρτί σχεδίου υψηλής ποιότητας Fabriano accademia 200gr/m2.Ιδανικό για τέμπερα, στυλό, γραφίτη, χρωματιστό μολύβι, παστέλ, ακουαρέλα.
$10.27 με ΦΠΑ

Fabriano Sketch Book, 160 gr

Sketchbook με σκληρό αδιάβροχο εξώφυλλο. Χαρτί χωρίς οξέα με πιστοποίηση FSC. Iδανικό για μολύβι, γραφίτη, κάρβουνο, παστέλ, πένα, μελάνη και τέμπερα.
$6.61 με ΦΠΑ