Πένσα τελαρώματος

Κατασκευαστής: Sinoart
Κωδικός προϊόντος(SKU): SFT086
€19,80 με ΦΠΑ
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Tελάρα Αtlantis

Τελάρο με προετοιμασμένο καμβά, καρφωμένο στο πίσω μέρος. Καμβάς από βαμβάκι και πολυεστέρα (280gr/m2) προετοιμασμένος με gesso. Πάχος τελάρου στο πλάι 18mm. Έτοιμο για χρήση και ιδανικό για όλες τις τεχνικές. Στα μεγέθη 10x10, 7x10, 6x8, 5x7cm το τελάρο στο πλάι έχει πάχος 12mm.
€0,40 με ΦΠΑ

AKADEMIE® Acryl color 60ml

Τα AKADEMIE® Acryl color είναι η σειρά ακρυλικών της Schmincke σχεδιασμένη να καλύπτει εξίσου τις ανάγκες αρχάριων αλλά και προχωρημένων στο χρώμα.Σε 60 αποχρώσεις, η σειρά προσφέρει μεγάλη αντοχή στο φως και ένα λαμπρό και έντονο αποτέλεσμα! H ευρεία γκάμα των AKADEMIE® Acryl color περιλαμβάνει μεταλλικές (όπως χρυσό,χαλκό και ασήμι) αλλά και fluo αποχρώσεις, καθώς και 3 διαφορετικές αποχρώσεις λευκού (buff titanium, titanium και mineral).
€3,90 με ΦΠΑ

Acrilex Patina in Wax 37ml

Πατίνα κεριού εξαιρετικής ποιότητας για επιφάνειες όπως ξύλο, πηλός, πορσελάνη, γύψος, μέταλλο, δέρμα,MDF κλτ.Έτοιμη για χρήση ,με εύκολο άπλωμα με σφουγγάρι ,πανί ή με τα δάχτυλα.Αφού στεγνώσει μπορεί να γυαλιστεί με μαλακό ύφασμα.Σε 12 αποχρώσεις,6 μεταλλικές και 1 διάφανη.
€3,40 με ΦΠΑ