Προετοιμασία επιφάνειας

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Transparent primer 500ml

Διαφανές, ανθεκτικό στο φως και στο κιτρίνισμα αστάρι για λάδια, ακρυλικά και παστέλ με ελαφρώς απορροφητικό χαρακτήρα. Μετά το στέγνωμα δημιουργεί ένα ελαστικό, ματ, ελαφρώς τραχύ στρώμα. Έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με 10% νερό το περισσότερο.
$20.30 με ΦΠΑ

Transparent pre-primer, 500 ml.

Ένα άχρωμο, διαφανές, ανθεκτικό στο φως και στο χρόνο αστάρι για την προετοιμασία / συγκόλληση ισχυρών απορροφητικών, μη λιπαρών επιφανειών όπως ακατέργαστο λινό, ξύλο ή χαρτόνι. Σχηματίζει ένα ελαστικό, σατινέ γυαλιστερό φιλμ μετά το στέγνωμα. Το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με μέγιστο. 10% νερό.
$17.11 με ΦΠΑ

Transparent primer for mineral surfaces, 500 ml

Το μέσο έχει αναπτυχθεί ειδικά για την προετοιμασία επιφανειών ζωγραφικής όπως τσιμέντο ή στόκο. Μπορείτε να το εφαρμόσετε με πινέλο, ρολό βαφής ή αερογράφο. Αναμειγνύεται με νερό, στεγνώνει πολύ γρήγορα και παράγει μια υδατοδιαλυτή, ελαστική, ανθεκτική στο φως και στο χρόνο μεμβράνη.
$17.17 με ΦΠΑ

Acrylic Black Gesso, προετοιμασία επιφάνειας

Ένα μαύρο, ανθεκτικό στο φως αστάρι για λάδια και ακρυλικά χρώματα με ισχυρό απορροφητικό χαρακτήρα, σχηματίζει ένα ελαστικό, ματ φιλμ μετά το στέγνωμα. Το Gesso είναι έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με μέγιστο 10% νερό.
$5.78 με ΦΠΑ

Gesso Primer Αtlantis

Αστάρι gesso για την προετοιμασία επιφανειών πρίν τη ζωγραφική.Eτοιμο για χρήση αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό.Κατάλληλο για επιφάνειες όπως καμβάς,ξύλο,πλαστικό κτλ.μετά το στέγνωμα παραμένει λευκό.
$2.95 με ΦΠΑ

Αcrilex Gesso, 250 ml.

Προετοιμασία Gesso 250ml.
($1.18) με ΦΠΑ $4.60 με ΦΠΑ