Χρώμα για γυαλί

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Vitro 150º 37ml

Xρώμα για γυαλί σε 12 αποχρώσεις.Το Vitro 150º μπορεί να ψηθεί για να παραμένει ανθεκτικό στο πλύσιμο.Οδηγιες χρήσης : 1.Zωγραφίστε την επιφάνεια με τα Vitro 150º και αν χρειαστει αραιώστε τα με νερό ή με το 806. 2.Περιμένετε ενα 24ωρο για να στεγνώσουν τα χρώματα πλήρως. 3.Ψήστε τα σε φούρνο για 30λεπτά στους 150 βαθμους.Βγάλτε τα απο το φόυρνο και περιμένετε μέχρι να κρυώσουν! 4.Καθαρίστε τα πινέλα με νερό και σαπούνι.Τα Vitro 150ºειναι ιδανικά για γυαλί ,πορσελάνη ,ξύλο,κεραμικό κ.α.Τα χρώματα μπορούν να αναμειχθουν μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων!
€2,20 με ΦΠΑ

Glass Enamel 37 ml

Χρώμα για γυαλί με εφέ σμάλτου σε 25 ζωηρές αποχρώσεις και 6 μεταλλικές. Tα χρώματα δίνουν ένα λαμπερό καλυπτικό αποτέλεσμα και είναι ιδανικά για να αναμειχθούν μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων! Γρήγορο στέγνωμα σε 1-8 ώρες. Ιδανικό για γυαλί, ξύλο, plexi glass, πορσελάνη, κεραμικό κ.α. Διαλύονται με νέφτι.
€2,20 με ΦΠΑ

Acrilex Glass Varnish 37ml

Διάφανα χρώματα για εφέ βιτρώ σε 25 φωτεινές, ζωηρές αποχρώσεις. Κατάλληλα για επιφάνειες όπως γυαλί, πλαστικό, πλέξι γκλάς, πορσελάνη, κεραμικό, ξύλο κ.α. Γρήγορο στέγνωμα σε 1-8 ώρες. Το καθάρισμα των πινέλων γίνεται με white spirit ή διαλυτικό. Έτοιμο για χρήση αν και αραιώνονται με το 500 ή με white spirit ή διαλυτικό. Tα χρώματα αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας αποχρώσεων!
€2,20 με ΦΠΑ