ΑQUA Watercolour Ground,fine

Λευκό αστάρι για τη μετατροπή επιφανειών όπως καμβά (απλού και λινού),μετάλλου και χαρτονιού σε επιφάνεια κατάλληλη για ακουαρέλα. To AQUA watercolour ground, fine παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε φως και κιτρίνισμα, ενώ μετά το στέγνωμα δημιουργείται ένα ελαστικό, ματ στρώμα. Η εφαρμογή του απαιτεί 3 τουλάχιστον στρώματα στην επιφάνεια που πρόκειται να προετοιμαστεί. Μπορεί να αραιωθεί με νερό,(10% το πολύ) αλλά σε αυτή την περίπτωση απαιτούνται περισσότερα στρώματα. Ετοιμο για χρήση.
Κατασκευαστής: Schmincke
Κωδικός προϊόντος(SKU): SCHM702
*
€10,95 με ΦΠΑ

 

Οδηγίες Χρήσης

 

  • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
  • Το AQUA watercolour ground fine είναι έτοιμο για χρήση και θα πρέπει να εφαρμόζεται σε 3 τουλάχιστον στρώματα στην επιφάνεια που πρόκειται να προετοιμαστεί Εαν αραιωθεί με νερό (10% το πολύ) θα πρέπει να εφαρμοστούν περισσότερα στρώματα. Το κάθε στρώμα θα πρέπει να είναι απολύτως στεγνό πριν εφαρμοστεί το επόμενο.
  • Το AQUA watercolour ground fine μπορεί να χρωματιστεί με ακουαρέλες ή ακρυλικά. Πραγματοποιείστε την ανάμειξη σε κάποιο άλλο σκέυος η επιφάνεια και στη συνέχεια εφαρμόστε το μείγμα στην επιφάνεια που επιθυμείτε να προετοιμάσετε.
  • Το AQUA watercolour ground fine διαλύεται με νερό ,αλλά μετά το στέγνωμά του είναι αδιάβροχο.
  • Εφαρμόστε σε περιβάλλον πάνω από τους 10 °C.
  • Έτοιμο για χρήση.

Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

AERO COLOR® Professional LINERS

Άδειοι επαναγεμιζόμενοι μαρκαδόροι για ακρυλικές μελάνες. Με τους AERO COLOR Professional LINERS πετυχαίνετε μέγιστη ακρίβεια, ελέγχοντας παράλληλα την ποιότητα και πυκνότητα του μελανιού που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές αποχρώσεις και στη συνέχεια να γεμίσετε τους μαρκαδόρους με αυτές .Προσοχή!Μην ενεργοποιείτε τους μαρκαδόρους πάνω στο έργο αλλά σε κάποιο άλλο χαρτί. Σε 4 μεγέθη.
€3,45 με ΦΠΑ

FW Artist's acrylic Ink 29.5ml

Ακρυλικές μελάνες κορυφαίας ποιότητας της εταιρίας Daler-Rowney που ξεχωρίζουν για την ένταση και τη λαμπρότητα τους χάρη στην υψηλή τους περιεκτικότητα σε χρωστική. Εξαιρετικά ανθεκτικές στο φως, όλες οι αποχρώσεις είναι 4 και 5 αστέρων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιφάνειες όπως χαρτί, χαρτόνι αλλά και σε μη απορροφητικές επιφάνειες όπως πλαστικό, καμβά κτλ με πινέλο, αερογράφο ή επαναγεμιζόμες πένες.Η σειρά περιέχει 6 ιριδίζουσες αποχρώσεις (Shimmering) και 6 φωσφωρούχες (Fluorecent).
€5,80 με ΦΠΑ

AERO COLOR® TOTAL COVER 28ml

Tα AERO COLOR® TOTAL COVER είναι μια καινοτόμα σειρά απο ακρυλικές μελάνες με ασυναγώνιστη καλυπτικότητα.Τα χρώματα διατηρούν τη λαμπρότητα και την καλυπτικότητα τους ακόμη και σε ολόμαυρες επιφάνειες!Διατηρώντας τα χαρατηριστικά της σειράς AERO COLOR®professional (μέγιστη αντοχή στο φως,λαμπρότητα,κατάλληλα για χρήση με πινέλο,αερογράφο αλλά και με τους μαρκαδόρους Schmincke Aerocolor LINER),το χρώμα παραμένει αναλοίωτο,ζωηρό και αδιάβροχο στο στέγνωμα.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιφάνειες όπως χαρτί,χαρτόνι αλλά και σε μη απορροφητικές επιφάνειες όπως πλαστικό, καμβά και (μετά απο ειδική προετοιμασία) μέταλλο.Το πρωτοποριακό χρωματολόγιο των AERO COLOR® ΤΟΤΑL COVER αναδεικνύει τη λαμπρότητα αλλά και την καλυπτικότητα τους.Στο πάνω μέρος φαίνεται το χρώμα σε λευκη ή ανοιχτόχρωμη επιφάνεια,ενώ στο κατω ,σε σκουρόχρωμη ή μαύρη.
€7,45 με ΦΠΑ

HORADAM® Aquarell 15ml

H σειρά HORADAM® της εταιρίας Schmincke αποτελεί τη ναυαρχίδα στην κατηγορία της ακουαρέλας. 139 αποχρώσεις, διαθέσιμες σε πλακίδια αλλά και σωληνάρια χρησιμοποιούν την Αραβική γόμα ως συγκολλητική ουσία και σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα χρωστικών και την χρονοβόρα διαδικασία παρασκευής, εγγυώνται μέγιστη αντοχή στο φως καθώς και λαμπρότητα και σταθερότητα στο χρώμα.
€7,80 με ΦΠΑ