Featured products

Μαρκαδόρος POSCA PC-5M 1.8-2.5mm

Η ευέλικτη μύτη του PC-5M προσφέρει απεριόριστη ελευθερία χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.
€3,20 με ΦΠΑ

Σετ χαρακτικής για Linoleum

Ένα σετ με ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη χαρακτική σε Linoleum. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.
€39,80 με ΦΠΑ €29,80 με ΦΠΑ

Ohuhu Alcohol Brush Marker, set 72

Μαρκαδόροι με διπλή μύτη και αλκοολική βάση ιδανικοί για σχέδιο. Σε 72 αποχρώσεις και μία Clear Blender που αναμειγνύει τις αποχρώσεις μεταξύ τους.
€79,90 με ΦΠΑ €71,90 με ΦΠΑ

Da Vinci COSMOSTOP-SPIN Rigger, 1280

Η ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕΙΡΑ ΠΙΝΕΛΩΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΚΑΡΙΣΜΕΜΗ ΛΑΒΗ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΟΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ.
€6,10 με ΦΠΑ

Σετ πινέλων καλλιγραφίας Sinoart, 3 τεμ.

Πινέλα κινέζικης καλλιγραφίας με ανάμεικτη τρίχα.
€19,80 με ΦΠΑ

Ακρυλικός μαρκαδόρος Edding 5100

Ακρυλικός μαρκαδόρος με στρογγυλή μύτη πάχους 2-3mm. Ιδανικός για ζωγραφική σε καμβά, ακουαρέλα, ξύλο, σε ανοιχτές ή σκούρες επιφάνειες. Ακρυλικός μαρκαδόρος για ζωγραφική σε ανοιχτές ή σκούρες επιφάνειες, ιδανικός για υλικά όπως καμβά, ακουαρέλα και ξύλο. Η στρογγυλή μύτη έχει πάχος 1-2 mm. Το υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα με βάση το νερό είναι αδιαφανές, ελαφρύ, άοσμο και ανεξίτηλο μετά το στέγνωμα. Διαθέσιμο σε 26 λαμπερά χρώματα. Υπάρχουν διαθέσιμες ανταλλακτικές μύτες. Οδηγίες ενεργοποίησης Ανακινήστε καλά τον μαρκαδόρο χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι. Τοποθετήστε τον μαρκαδόρο με τη μύτη γραφής σε ένα δοκιμαστικό χαρτί και αντλήστε μερικές φορές πιέζοντας προσεκτικά τη μύτη, μέχρι το μελάνι να εμφανιστεί στη μύτη. Χρησιμοποιήστε το μαρκαδόρο σε δοκιμαστικό χαρτί σχεδιάζοντας γραμμές. Επανατοποθετήστε σταθερά το καπάκι μετά τη χρήση.
€3,50 με ΦΠΑ

ArtGraf Nº1, 150 gr

Το ArtGraf Nº1 είναι ένα μαλακό ζυμάρι από γραφίτη που επιτρέπει στο χρήστη να το διαμορφώσει σύμφωνα με συγκεκριμένες ανάγκες σχεδίασης. Δώστε το σχήμα μιας μεγάλη μπάλας για σχεδίαση και ζωγραφική μεγάλου μεγέθους ή διαμορφώστε το σε ένα μικρότερο σχήμα για πιο στοχευμένη ζωγραφική! Το ArtGraf Nº1 μπορεί να δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων και χρωματικής αντίθεσης με τη χρήση περισσότερου ή λιγότερου υλικού. Το Nº1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας από τη συσκευασία ή να αναμιχθεί με νερό.
€12,40 με ΦΠΑ

Oil Solid Stick Λάδι σε μορφή Stick, Renesans 40ml

Λαδομπογιά υψηλής ποιότητας σε μορφή στρογγυλού ραβδιού. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.
€9,40 με ΦΠΑ

Goldpasta 20 ml

Πάστα με χρύσωμα με βάση το οινόπνευμα, ιδανική για αποκατάσταση επίχρυσων αντικειμένων και για αυθεντικό χρύσωμα. Περιέχει κερί μέλισσας και υψηλής ποιότητας μεταλλικά ορυκτά. Η πάστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες και ειδικά ξύλο, πλαστικό και μέταλλο δίνοντάς τους μια μόνιμη μεταλλική όψη, ενώ είναι πολύ ανθεκτική στη φθορά του χρόνου Είναι ιδανική για διακόσμηση και μεταμορφώσεις σε κορνίζες και για την αποκατάσταση επίχρυσων αντικειμένων που το χρύσωμά τους έχει φθαρεί. Απλώστε την πάστα με ένα βαμβακερό πανί, με το δάχτυλό σας ή με πινέλο και αφήστε την να στεγνώσει για 24 ώρες. Στη συνέχεια γυαλίστε την επιφάνεια με ένα πανί. Αν χρειαστεί να αραιώσετε το χρώμα και για να πλύνετε στη συνέχεια τα πινέλα σας χρησιμοποιήστε white spirit.
€4,90 με ΦΠΑ

HORADAM® AQUARELL supergranulating colours

Τα Supergranulating Horadam Aquarell είναι οι ακουαρέλες με μια ιδιαίτερη ιδιότητα: ο συνδυασμός τουλάχιστον 2 κοκκοποιούμενων χρωστικών HORADAM® εντείνει αυτό το αποτέλεσμα σε «υπερκοκκοποίηση». Τα χρώματα διαμορφώνονται με χρωστικές από διαφορετικές χρωματικές σειρές, με αποτέλεσμα επιπλέον χρωματικές αλλαγές εκτός από το αποτέλεσμα κοκκοποίησης. Για παράδειγμα, η απόχρωση "Deep Sea Indigo" (14 952) είναι ένας συνδυασμός βιολετί και πράσινων χρωστικών, ενώ το "Glacier Brown" (14 965) περιέχει μια καφέ και μια πράσινη χρωστική. Αυτός ο νέος, φυσικός σχηματισμός της δομής των χρωμάτων ποικίλλει ανάλογα με το χαρτί και την ποσότητα του νερού που χρησιμοποιείται. Όσο πιο τραχύ είναι το χαρτί, τόσο ισχυρότερο είναι το αποτέλεσμα κοκκοποίησης. Τα 40 υπερκοκκώδη χρώματα χωρίζονται σε 8 θεματικές σειρές των 5 χρωμάτων το καθένα: Deep Sea, Glacier, Galaxy, Forest, Tundra, Volcano, Shire and Desert. Τα χρώματα διατίθενται σε μισά κυβάκια. Όλα τα υπερκοκκοποιούμενα χρώματα HORADAM® AQUARELL έχουν αποκλειστικά αντοχή στο φως 4 και 5 αστέρων και περιέχουν μόνο χρωστικές που είναι ήδη γνωστές από την HORADAM®. Η καλυπτικότητα των χρωμάτων είναι κυρίως ημιδιαφανής / ημι-αδιαφανής. Όλα τα υπερκοκκώδη χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους και σε τέλεια συνδυασμό με όλες τις 139 ακουαρέλες HORADAM® AQUARELL καθώς και με όλες τις ακουαρέλες AKADEMIE® Aquarell.
€6,70 με ΦΠΑ

Artgraf - Υδατοδιαλυτός Γραφίτης, 20 gr

Η ζωγραφική με μολύβι είναι ίσως η καλύτερη έκφραση για τον προσδιορισμό των καλλιτεχνικών δυνατοτήτων αυτού του υλικού, με την οποία ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει τις αποχρώσεις γραφίτη πλήρους κλίμακας, μόνο με πινέλο και νερό. Δυνατότητα εφαρμογής σε διαφορετικές επιφάνειες, γρήγορο στέγνωμα, αλλά με μεγάλη ικανότητα διόρθωσης, οι ακουαρέλες ArtGraf είναι πρωτοποριακά προϊόντα.
€12,40 με ΦΠΑ

Μελάνη Οινοπνεύματος Aura 15 ml

Υγρή μελάνη με βάση χρωστικές και ρητίνη διαλυμένη σε καθαρή αλκοόλη. Μπορεί να αναμιχθεί με άλλες ρητίνες. Ιδανικό για μέταλλο, γυαλί, πλαστικό, φύλλο αλουμινίου, ειδικό χαρτί Yupo ή άλλες λείες επιφάνειες.
€2,10 με ΦΠΑ

Schmincke soft pastels wooden box, set 45 pastels

Η σειρά Pastel της εταιρίας Schmincke με τις υψηλής συγκέντρωσης χρωστικές και την γκάμα 400 αποχρώσεων, προσφέρεται να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Τα κομμάτια παράγονται χείροποίητα και περιέχουν τη χαμηλότερη δυνατή ποσότητα συγκολλητικών ουσιών ώστε να αποτελούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από καθαρή χρωστική. Αυτό τους προσδίδει μία λεπτή αίσθηση, χωρίς να χάνουν σε ένταση χρώματος και αντοχή στο φως. Περιέχει 45 παστέλ.
€176,20 με ΦΠΑ

COPIC ciao set 24 colors

€116,00 με ΦΠΑ

Καβαλέτο Υπαίθρου Sinoart

Καβαλέτο αλουμινίου διαστάσεων 112x92x185cm με ειδική θήκη για εύκολη μεταφορά. Μέγιστο μέγεθος καμβά 88 cm.
€36,00 με ΦΠΑ

Harmony Watercolour, 300 gr, COLD PRESSED

Ένα φυσικό λευκό χαρτί για όλες τις τεχνικές υγρής ζωγραφικής. Το Harmony Watercolor Το Harmony Watercolor είναι απαλλαγμένο από οξύ, ανθεκτικό στο φως και διαθέτει εξαιρετική μακροζωία. Διατίθεται σε Cold Pressed, Rough and Hot Pressed.
€11,50 με ΦΠΑ

Ghiant Fix Basic 400ml

Φιξατίφ σε σπρέι φιλικό προς το περιβάλλον. Για φιξάρισμα έργων με κάρβουνο, μολύβι και παστέλ.
€5,40 με ΦΠΑ €5,00 με ΦΠΑ

HORADAM® Wooden set48 x 1/1pans

Το Ξύλινο σετ περιλαμβάνει: - 2 πινέλα DaVinci Cosmotop νo.8 και νο.12 - μια παλέτα πορσελάνης - 48 διπλούς κύβους Horadam: 893 - gold 894 - silver, 101 - titanium opaque white, 215 - lemon yellow, 224 - cadmium yellow lemon, 209 - transparent yellow, 217 - quinacridone gold hue, 220 - Indian yellow, 213 - chromium yellow hue deep, 214 - chromium orange hue, 218 - transparent orange, 349 - cadmium red light, 363 - scarlet red, 366 - perylene maroon, 371 - perylene violet, 354 - madder red dark, 353 - permanent carmine, 352 - magenta, 474 - manganese violet, 495 - ultramarine violet, 482 - Delft blue, 485 - indigo, 494 - ultramarine finest, 480 - mountain blue, 492 - Prussian blue, 484 - phthalo blue, 479 - helio cerulean, 475 - helio turquoise, 509 - cobalt turquoise, 528 - Prussian green, 519 - phthalo green, 524 - may green, 533 - cobalt green dark, 784 - perylene green, 534 - permanent green olive, 525 - oliv green yellowish, 221 - jaune brilliant dark, 229 - Naples yellow, 655 - yellow ochre, 661 - burnt Sienna, 649 - English Venetian red, 645 - Indian red, 668 - burnt umber, 663 - sepia brown, 787 - Payne´s grey bluish, 782 - neutral tint, 780 - ivory black, + ONETZ
€416,60 με ΦΠΑ

Genuine Artists‘ Oil Bronzes

Σκόνες αυθεντικής μεταλλικής χρωστικής που σε αντίθεση με τις κοινές ιριδίζουσες αποχρώσεις προσφέρουν ασύγκριτη λάμψη, αντοχή στο φως και αδιαφάνεια. Με την προσθήκη του Schmincke Bronze Medium, τα Genuine Artists‘ Oil Bronzes μετατρέπονται σε ένα λαμπερό, αδιαφανές, μεταλλικό υγρό, κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε έργα με λάδι. Kατάλληλα για χρήση σε καμβά ή προετοιμασμένες επιφάνειες ξύλου ή μετάλλου. Οδηγίες χρήσης: Αναμέιξτε 3 μέρη Οil-Bronze και 2 μέρη Schmincke Bronze Medium με μία σπάτουλα στην παλέτα. Αραιώστε με νέφτι ή white spirit αν χρειαστεί. Μετά το στέγνωμα, το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο αλλά μπορεί να διαλυθεί με νέφτι ή white spirit.
€21,00 με ΦΠΑ

Fabriano Artistico TW Cold Pressed Ρολό 140cm x 1000cm 300gr

Xαρτι ακουαρέλας επαγγελματικής ποιότητας, περιεκτικότητας 100% σε βαμβάκι. Δεν περιέχει οξέα και χλώριο για μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Το Fabriano Artistico καλύπτει ακόμη και τις πιο υψηλές καλλιτεχνικές απαιτήσεις με μέγιστη απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα. Κατάλληλο για ακουαρέλα αλλά και gouache ακρυλικό, μελάνι, κάρβουνο και μολύβι. Επίσης κατάλληλο και για τύπωμα. Με υδατόσημο στο κάτω μέρος του χαρτιού που εγγυάται τη γνησιότητα του. Σε υπόλευκο χρώμα.
€185,00 με ΦΠΑ

Τελάρα Belle Arti Linea 37 Maxi

Τελάρο με προετοιμασμένο καμβά, καρφωμένο στο πίσω μέρος. Μedium grain καμβάς αρίστης ποιότητας από βαμβάκι και πολυεστέρα προετοιμασμένος με gesso. Πάχος τελάρου στο πλάι 37mm. Έτοιμο για χρήση και ιδανικό για όλες τις τεχνικές.
€2,80 με ΦΠΑ

COPIC ciao set 12 colors

€58,80 με ΦΠΑ

Σινική μελάνη σε πλάκα, σετ 5 τεμ.

Σετ καλλιγραφίας με 5 χρωματιστά στικ, 31 gr/στικ.
€22,40 με ΦΠΑ

The Collection Watercolour 100% Cotton Rag, 640 gr, Cold Pressed

Χαρτί ακουαρέλας υψηλής ποιότητας. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.
€34,90 με ΦΠΑ

The Collection Watercolour 100% Cotton Rag, 640 gr, Hot Pressed

Χαρτί ακουαρέλας υψηλής ποιότητας. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.
€34,90 με ΦΠΑ

Κύλινδρος σχεδίων Jumbo

Πτυσσόμενος κύλινδρος για αποθήκευση και μεταφορά σχεδίων, από σκληρό, ανθεκτικό πλαστικό άριστης ποιότητας. Δια. 18 cm. Ύψος 110 μέχρι 180 cm.
€36,00 με ΦΠΑ

Indian ink - μελάνη Renesans, 1000 ml - ΠΡΟΣΦΟΡΑ -25%

Tα μελάνια Renesans γίνονται με μια πολύ παραδοσιακή συνταγή. Ένα από τα βασικά συστατικά είναι η γομαλάκα, η οποία εξασφαλίζει λεπτή γυαλάδα, σταθερότητα και βάθος χρώματος. Τα μελάνια μπορούν να αραιωθούν με νερό αλλά είναι αδιάβροχα μετά το στέγνωμα . Κατάλληλα για χρήση με πινέλο, πενάκι και αερογράφο. Διατίθενται σε οκτώ βασικά χρώματα, σε πλαστικά μπουκαλάκια των 30, 100, 250, 500 ml και 1 λίτρου.
€25,90 με ΦΠΑ €19,40 με ΦΠΑ