Επιφάνεια κοπής

Επιφάνεια κοπής σε πράσινο χρώμα απο ειδικό πλαστικό που μετά απο κάθε χάραξη επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση χωρίς να παρουσιάζει σημάδια χρήσης. Ιδανική για σχέδιο αφού διαθέτει εκτύπωση μιλιμετρέ. Αντιολισθητική. Καθαρίζει εύκολα με νερό.
Κατασκευαστής: Sinoart
Διαθεσιμότητα: Please select required attribute(s)
Κωδικός προϊόντος(SKU): T116
*
€9,90 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μολυβοπαστέλ Gioconda, Koh-i-noor

Tα μολύβια Gioconda Soft Pastel προσφέρουν το απαλό φινίρισμα των συμβατικών παστέλ χωρίς το χάος. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα χρωστικής, βουτυρένια υφή, αναμειγνύονται μεταξύ τους και τονώνουν εύκολα σε σκοτεινές ή φωτεινές επιφάνειες. Όλα τα χρώματα είναι ελαφριά και ανθεκτικά στο ξεθώριασμα. Τα Gioconda Pastel μολύβια είναι φτιαγμένα από ξύλο κέδρου Καλιφόρνιας για καθαρό και ακριβές ξύσιμο. Διατίθενται σε πλήρη γκάμα των 52 χρωμάτων.
€0,90 με ΦΠΑ

Schmincke HORADAM® Aquarell 15ml

H σειρά HORADAM® της εταιρίας Schmincke αποτελεί τη ναυαρχίδα στην κατηγορία της ακουαρέλας. 139 αποχρώσεις, διαθέσιμες σε πλακίδια αλλά και σωληνάρια χρησιμοποιούν την Αραβική γόμα ως συγκολλητική ουσία και σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα χρωστικών και την χρονοβόρα διαδικασία παρασκευής, εγγυώνται μέγιστη αντοχή στο φως καθώς και λαμπρότητα και σταθερότητα στο χρώμα.
€9,90 με ΦΠΑ

Lamali Pi76-NA, 55x75 cm - Εxtrafin

Χαρτί κάνναβης εξαιρετικά λεπτό - 55x75cm περίπου. Κατασκευασμένο με το χέρι στην Ινδία. Ιδανικό για τύπωμα, κολάζ, κατασκευές, τύλιγμα, διακόσμηση κλπ.
€1,80 με ΦΠΑ

Lamali Lokta P3B-The Nat, 50x75 cm

Λεπτό χαρτί Lokta, κατάλληλο για κολάζ, κατασκευές, τύλιγμα, διακόσμηση, τύπωμα κλπ.
€2,40 με ΦΠΑ