Καβαλέτο βαλιτσάκι Sinoart 28

Επιτραπέζιο καβαλέτο βαλιτσάκι διαστάσεων 38x41x13 cm από ανθεκτικό και ελαφρύ ξύλο μπαμπού. Μέγιστο ύψος καμβά 85 cm.
Κατασκευαστής: Sinoart
Κωδικός προϊόντος(SKU): SFE0028B
€48,60 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Schmincke Aκρυλικά PRIMAcryl® 60ml

Τα PRIMAcryl®, η κορυφαία σειρά ακρυλικών της Schmincke, προσφέρεται για ζωγραφική υψηλών απαιτήσεων. Χρησιμοποιώντας μόνο χρωστικές υψηλής ποιότητας, τα PRIMAcryl® πετυχαίνουν μέγιστη αντοχή στο φώς και ένα αποτέλεσμα λαμπρό, στιβαρό και αδιαφανές. Το αποτέλεσμα μετά το στέγνωμα δεν παρουσιάζει διαφορά στην απόχρωση ή στη στιλπνότητα σε σχέση με το νωπό χρώμα. Σε 84 αποχρώσεις.
€7,99 με ΦΠΑ

Simply Αcrylic Set 6x12ml

Οικονομική σειρά ακρυλικών από την εταιρία Daler-Rowney. Kαλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες μαθητών και φοιτητών αλλά και αρχαρίων στη ζωγραφική. Σετ 6 τμχ.
€5,95 με ΦΠΑ

Fabriano Rosaspina White 220gr 70cm x 100cm

Xαρτι τυπώματος υψηλής ποιότητας, περιεκτικότητας 60% σε βαμβάκι. Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές τυπωματος ( χαρακτική, λιθογραφία, μεταξοτυπία, linοleum, ξυλογραφία ) αλλά και για σχέδιο. Με υδατόσημο στο κάτω μέρος του χαρτιού που εγγυάται τη γνησιότητα του.
€3,70 με ΦΠΑ

Fabriano Accademia μπλoκ σπιράλ, 200gr

Xαρτι σχεδίου, από υψηλής ποιότητας λιγνίνη . Δεν περιέχει οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Προσφέρει μέγιστη ανθεκτικότητα στα επαναλαμβανόμενα σβησίματα. Πιστοποιημένο από τον F.S.C. (©1996 Forest Stewardship Council A.C.) για την υπεύθυνη διαχείριση και το σεβασμό των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών προτύπων.Κατάλληλο για σχεδίο με μολύβι, κάρβουνο, παστέλ, χρωματιστό μολύβι ακουαρέλας και μελάνι. Στα 200g/m μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για Gouache.
€4,20 με ΦΠΑ