Κερί μέλισσας, φυσικό, 250 γρ

Κατασκευαστής: Abig
€5,60 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Schmincke AERO COLOR® Professional LINERS

Άδειοι επαναγεμιζόμενοι μαρκαδόροι για ακρυλικές μελάνες. Με τους AERO COLOR Professional LINERS πετυχαίνετε μέγιστη ακρίβεια, ελέγχοντας παράλληλα την ποιότητα και πυκνότητα του μελανιού που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές αποχρώσεις και στη συνέχεια να γεμίσετε τους μαρκαδόρους με αυτές .Προσοχή!Μην ενεργοποιείτε τους μαρκαδόρους πάνω στο έργο αλλά σε κάποιο άλλο χαρτί. Σε 4 μεγέθη.
€3,90 με ΦΠΑ

Σκόνες ζωγραφικής & αγιογραφίας

Λεπτόκοκκες σκόνες χρωστικής για την παρασκευή κάθε είδους χρώματος. Ανακατεύονται με αυγό ή κόλλα για την παραδοσιακή αγιογραφία άλλα και με binder δημιουργίας χρωμάτων. Για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αποστέλλονται σε πλαστικό βαζάκι. Να μην εισπνέονται και να μην έρχονται σε επαφή με το δέρμα!
€2,20 με ΦΠΑ

Mars® Lumograph® 100 μολύβι σχεδίου

- Υψηλής ποιότητας μολύβι σχεδίασης - Ειδική συνταγή μολύβδου για αποτελέσματα με μεταλλική λάμψη σε μεγάλη ποικιλία γκρι τόνων - Ιδιαίτερα κατάλληλο για γραφή, σχέδιο, και σκίτσο καθώς και για επαγγελματικές γραφικές και καλλιτεχνικές εφαρμογές σε χαρτί και ματ σχέδιο - Υψηλή αντοχή σε σπασίματα χάρη σε ειδικό μόλυβδο - Διατίθεται σε 24 σκληρότητες: 12Β, 11Β, 10Β, 9Β, 8Β, 7Β, 6Β, 5Β, 4Β, 3Β, 2Β, Β, ΗΒ, Ρ, Η, 8Η, 9Η, 10Η Διάμετρος μολύβδου: 12Β: περ. 4,5 mm, 11Β-6Β: περίπου. 3,6 mm, 5Β-3Β: περίπου. 2,5 mm, 2Β-10Η: περίπου. 2,0 mm
€1,20 με ΦΠΑ