Παλέτα μεταλλική 128

Παλέτα αλουμινίου 12 θέσεων. Διαστάσεις 23x11 cm
Κατασκευαστής: Sinoart
Κωδικός προϊόντος(SKU): SFA128
€1,90 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μολυβοπαστέλ Gioconda, Koh-i-noor

Tα μολύβια Gioconda Soft Pastel προσφέρουν το απαλό φινίρισμα των συμβατικών παστέλ χωρίς το χάος. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα χρωστικής, βουτυρένια υφή, αναμειγνύονται μεταξύ τους και τονώνουν εύκολα σε σκοτεινές ή φωτεινές επιφάνειες. Όλα τα χρώματα είναι ελαφριά και ανθεκτικά στο ξεθώριασμα. Τα Gioconda Pastel μολύβια είναι φτιαγμένα από ξύλο κέδρου Καλιφόρνιας για καθαρό και ακριβές ξύσιμο. Διατίθενται σε πλήρη γκάμα των 52 χρωμάτων.
€0,90 με ΦΠΑ

Κhadi Ιndia Paper A3 320gr

Χειροποίητο χαρτι ακουαρέλας επαγγελματικής ποιότητας, περιεκτικότητας 100% σε βαμβάκι.Δεν περιέχει οξέα και χλώριο για μέγιστη αντοχη στο χρόνο.Ιδανικό για ακουαρέλα αλλά και κατάλληλο για μελάνι ,σχέδιο ή τύπωμα.
€1,75 με ΦΠΑ

Schmincke College® Acrylic 75ml

Τα College® Acrylic αποτελούν την οικονομική σειρά της Scmincke για ικανοποιητική ποιότητα σε χαμηλή τιμή!Σε 36 αποχρώσεις καλύπτουν όλο το φάσμα των βασικών χρωμάτων όπως και 2 μεταλλικές αποχρώσεις ( χρυσό και ασημί ).
€3,90 με ΦΠΑ €2,70 με ΦΠΑ

Georgian Oil Colour 38ml

Yψηλής ποιότητας χρώματα λαδιού με προέλευση από την Αγγλία και ιστορία από το 1783, παρασκευασμένα με παραδοσιακές τεχνικές. Mε μαλακή και συμπαγή υφή τα Georgian Oil είναι ιδανικά για τεχνικές με πινέλο ή σπάτουλα. Σε 54 αποχρώσεις που περιέχουν παραδοσιακές ή και μοντέρνες αποχρώσεις.
€4,00 με ΦΠΑ