Πινέλα για ακρυλικό

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Atlantis Fan 2104

Πινέλο βεντάλια απο συνθετική τρίχα
€1,95 με ΦΠΑ

Αtlantis-0182

Πινέλο από συνθετική τρίχα. Κατάλληλο για ακρυλικό, ακουαρέλα, μελάνι, gouache αλλά και για λάδι.
€0,90 με ΦΠΑ

Αtlantis-0183

Στρόγγυλο πινέλο από συνθετική τρίχα. Κατάλληλο για ακρυλικό, ακουαρέλα, μελάνι, gouache κλπ.
€1,20 με ΦΠΑ

Atlantis-111

Πινέλο βεντάλια από τρίχα χοίρου.
€1,00 με ΦΠΑ

Atlantis-207

Πινέλο απο τρίχα χοίρου με κοντή λαβή.
€0,50 με ΦΠΑ

System 3 Πινέλο Sword

Το System 3 Sword έχει ένα ευέλικτο σχήμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ποικιλίας διαφορετικών εφέ. Δημιουργήστε μεγάλες, λεπτές γραμμές, έντονες πινελιές, εφέ φυλλώματος ή χρησιμοποιήστε τα ακόμη και για ανάμειξη.
€4,20 με ΦΠΑ

Daler Rowney Graduate Synthetic Goat Oval Wash

Πινέλο ζωγραφικής της μάρκας Daler-Rowney Graduate, εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλο για αρχάριους, φοιτητές αλλά και για επαγγελματίες. Διαθέτει φυσική τρίχα. Κατάλληλο και για όλες τις τεχνικές με ακρυλικά, λάδι και ακουαρέλα. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ακουαρέλα.
€3,80 με ΦΠΑ

Kolibri Serie 3040

Πινέλο από μακριές τρίχες χοίρου, κατάλληλο για ζωγραφική σε μεγάλες επιφάνειες με λάδι, ακρυλικό, gouache αλλά και για τεχνική σφουμάτο και ανακάτεμα διαφορετικών mediums.
€2,20 με ΦΠΑ

Da Vinci NOVA series 1870

Κατασκευασμένο με την καλύτερη χρυσή συνθετική ίνα που έχει ως αποτέλεσμα έναν συνδυασμό μεγάλης ελαστικότητας και ανθεκτικότητας. Ιδανικό για ζωγραφική σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 είναι πολύ δημοφιλή και δοκιμασμένα πινέλα για ελαιογραφία, αλλά είναι επίσης ιδανικά για ημιδιάφανη ζωγραφική με ακρυλικά. Το Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 έχουν εξαιρετικά λεπτές χρυσές συνθετικές ίνες. Έχουν εξαιρετική ελαστικότητα και ξεπερνούν κατά πολύ τη διάρκεια ζωής των πινέλων με φυσική τρίχα, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα έχουν μακριές πράσινες λακαρισμένες λαβές.
€3,40 με ΦΠΑ

Da Vinci FIT SYNTHETICS, Filbert | Series 373

Στρόγγυλο πινέλο Da Vinci σειρά 373, με συνθετική τρίχα άριστης ποιότητας. Ιδανικό για ζωγραφική με ακρυλικά, μελάνι, τέμπερα και για hobby. Κοντή ξύλινη λαβή, λαχανί χρώματος ματ.
€1,60 με ΦΠΑ

Da Vinci FIT SYNTHETICS, Filbert | Series 375

Πινέλο Da Vinci σειρά 375, σε σχήμα γλώσσα γάτας και συνθετική τρίχα άριστης ποιότητας. Ιδανικό για ζωγραφική με ακρυλικά, μελάνι, τέμπερα και για hobby. Κοντή ξύλινη λαβή, λαχανί χρώματος ματ.
€3,20 με ΦΠΑ

Da Vinci FIT SYNTHETICS, Mottler | Series 5073

Πινέλο Da Vinci σειρά 5073 Πλακέ πινέλο με μαλακή συνθετική τρίχα άριστης ποιότητας. Ιδανικό για όλα τα είδη hobby, βερνίκωμα κλπ. Κοντή ξύλινη πλακέ λαβή, λαχανί χρώματος ματ.
€9,10 με ΦΠΑ

Da Vinci Synthetic Brush XS round | Series 943

Πινέλο Da Vinci, στρόγγυλο με συνθετική τρίχα υψηλής ποιότητας και κοντή λαβή 10 εκ. Κατάλληλο για ακουαρέλα, gouache, μελάνη, hobby κλπ.
€3,80 με ΦΠΑ

Πινέλο Synthetic Bristle 8329 Da Vinci

Πινέλο πλακέ με συνθετική, ποιοτική τρίχα Da Vinci, κατάλληλο για ζωγραφική με λάδι άλλα και ακρυλικό.
€1,60 με ΦΠΑ

Πινέλο Dagger Renesans

Τα πινέλα της σειράς 1200D από την Renesans είναι κατασκευασμένα με συνθετική τρίχα και είναι κατάλληλα για σχεδόν όλα τα είδη χρωμάτων ζωγραφικής, όπως ακουαρέλα, ακρυλικό και λάδι.
€2,40 με ΦΠΑ

Πινέλο Renesans A185

Η φυσικό πινέλο κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας τρίχες πόνυ ( pony ). Ιδανικό για ανάμειξη και άπλωμα των soft pastel, του κάρβουνου και τεχνική σφουμάτο. Σε τρία μεγέθη: 4, 8 και 12.
€4,30 με ΦΠΑ

Da Vinci FORTE SYNTHRTICS rigger, 263

Τα πινέλα Forte Synthetics 263 εξασφαλίζουν καθαρή γραμμή και αξιόπιστη, ελαστική αλλά σταθερή μύτη πινέλου. Οι πιο μακριές τρίχες απορροφούν καλά το χρώμα και το δοσολογούν ομοιόμορφα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τη ζωγραφική σε τραχιές επιφάνειες όπως ξύλο, χαρτόνι, πορσελάνη, κεραμικά κ.λπ.
€5,70 με ΦΠΑ

Πινέλο ταξιδιού Renesans

Το πινέλο ταξιδιού της σειράς JTRBRUSH είναι κατασκευασμένο από ένα υψηλής ποιότητας μείγμα συνθετικών και φυσικών τριχών (απομίμηση σκίουρου) Το πινέλο τσέπης θα είναι τέλειο για ζωγραφική plein-air και ενώ ταξιδεύετε. Οι τρίχες του πινέλου είναι κρυμμένες σε ένα μεταλλικό, πτυσσόμενο περίβλημα, το οποίο τις προστατεύει τέλεια από τη φθορά. Το καπάκι μπορεί να τοποθετηθεί στο σώμα του πινέλου για να το επεκτείνει.
€8,60 με ΦΠΑ