Πινέλα για ακρυλικό

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Atlantis-084

Πινέλο από συνθετική τρίχα. Κατάλληλο για ακρυλικό, ακουαρέλα, μελάνι, gouache κλπ.
€1,20 με ΦΠΑ

SFB0068

Πινέλο πλακέ απο nylon
€1,00 με ΦΠΑ

Atlantis-3109

Στρόγγυλο πινέλο απο τρίχα Kolinsky.
€2,00 με ΦΠΑ

Atlantis Comb

Πινέλο χτένα απο συνθετική τρίχα.
€1,85 με ΦΠΑ

Atlantis Fan 2104

Πινέλο βεντάλια απο συνθετική τρίχα
€1,95 με ΦΠΑ

Daler Rowney Graduate Synthetic Goat Oval Wash

Πινέλο ζωγραφικής της μάρκας Daler-Rowney Graduate, εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλο για αρχάριους, φοιτητές αλλά και για επαγγελματίες. Διαθέτει φυσική τρίχα. Κατάλληλο και για όλες τις τεχνικές με ακρυλικά, λάδι και ακουαρέλα. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ακουαρέλα.
€3,80 με ΦΠΑ

Kolibri Serie 3040

Πινέλο από μακριές τρίχες χοίρου, κατάλληλο για ζωγραφική σε μεγάλες επιφάνειες με λάδι, ακρυλικό, gouache αλλά και για τεχνική σφουμάτο και ανακάτεμα διαφορετικών mediums.
€2,20 με ΦΠΑ

Da Vinci NOVA series 1870

Κατασκευασμένο με την καλύτερη χρυσή συνθετική ίνα που έχει ως αποτέλεσμα έναν συνδυασμό μεγάλης ελαστικότητας και ανθεκτικότητας. Ιδανικό για ζωγραφική σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 είναι πολύ δημοφιλή και δοκιμασμένα πινέλα για ελαιογραφία, αλλά είναι επίσης ιδανικά για ημιδιάφανη ζωγραφική με ακρυλικά. Το Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 έχουν εξαιρετικά λεπτές χρυσές συνθετικές ίνες. Έχουν εξαιρετική ελαστικότητα και ξεπερνούν κατά πολύ τη διάρκεια ζωής των πινέλων με φυσική τρίχα, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα έχουν μακριές πράσινες λακαρισμένες λαβές.
€3,40 με ΦΠΑ

Da Vinci FIT SYNTHETICS, Mottler | Series 5073

Πινέλο Da Vinci σειρά 5073 Πλακέ πινέλο με μαλακή συνθετική τρίχα άριστης ποιότητας. Ιδανικό για όλα τα είδη hobby, βερνίκωμα κλπ. Κοντή ξύλινη πλακέ λαβή, λαχανί χρώματος ματ.
€9,10 με ΦΠΑ