Πινέλο ακουαρέλας Sinobrush

Πινέλο ακουαρέλας από τρίχα κατσίκας, ιδανικό και για μελάνι.
Κατασκευαστής: Sinoart
Διαθεσιμότητα: Please select required attribute(s)
Κωδικός προϊόντος(SKU): Sinobrush
*
€3,90 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Λαδοπαστέλ Art Aspirer

Μέγεθος: 10mm x 71mm/ τεμ Χαρακτηριστικά: 1. Επαγγελματικό λαδοπαστέλ πολύ καλής ποιότητας, άοσμο 2. Καθαρίζεται εύκολα, πλένεται 3. Ζωντανά χρώματα, δεν ξεθωριάζουν 4. Δερματολογικά ελεγμένο, μη τοξικά 6. Πολύ καλή κάλυψη και γρήγορο στέγνωμα
€0,84 με ΦΠΑ

Soft pastel Renesans

Τα χειροποίητα ξηρά παστέλ Renesans αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο και εφαρμόζουν υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, συμπεριλαμβανομένου της καολίνης που εξάγεται στην Πολωνία, και των καλύτερων ξηρών χρωστικών ουσιών. Κάθε χρώμα εφαρμόζεται ξεχωριστά, γεγονός που καθιστά σημαντικό να υπάρχει μια ευρεία κλίμακα χρωμάτων. Διατήρηση της σκόνης που πέφτει από την επιφάνεια είναι δυνατή με ένα ειδικό σταθεροποιητικό ή ένα γυάλινο πλαίσιο με pass-partout, το οποίο απομονώνει το χαρτί από το γυαλί. Η σειρά προϊόντων διατίθεται σε 119 χρώματα ξηρών παστέλ Renesans ξεχωριστά ή σε σετ 12, 24, 36, 48 και 99 χρωμάτων.
€1,20 με ΦΠΑ

Sumi-e 50x65 cm, 80 gr.

Η Hahnemühle FineArt σχεδίασε ένα ειδικό χαρτί για την ιαπωνική ζωγραφική sumi-e. Αυτό το πολύ απορροφητικό χαρτί είναι ιδανικό για ζωγραφική πινέλου "freestyle". "Sumi" σημαίνει "μαύρο μελάνι" και "e" σημαίνει "διαδρομή" και "ζωγραφική". Το φυσικό λευκό χαρτί δημιουργεί έντονες αντιθέσεις καθώς το πινέλο γλιστράει στην επιφάνεια. Το Sumi-e είναι χωρίς οξύ και εξαιρετικά ανθεκτικό στo χρόνο.
€1,50 με ΦΠΑ

Κhadi Ιndia Paper A3 320gr

Χειροποίητο χαρτι ακουαρέλας επαγγελματικής ποιότητας, περιεκτικότητας 100% σε βαμβάκι.Δεν περιέχει οξέα και χλώριο για μέγιστη αντοχη στο χρόνο.Ιδανικό για ακουαρέλα αλλά και κατάλληλο για μελάνι ,σχέδιο ή τύπωμα.
€1,75 με ΦΠΑ