Σετ πινέλων Sinoart-015

Σετ πινέλων απο τρίχα χοίρου.
Κατασκευαστής: Sinoart
Κωδικός προϊόντος(SKU): SFB0015
Παλαιά τιμή: €9,90 με ΦΠΑ
€5,90 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Προδιαγραφές προϊόντων
Attribute nameAttribute value
ΣχήμαΠλακέ
Kατάλληλο γιαΛάδι
Kατάλληλο γιαΑκρυλικό
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Schmincke AKADEMIE® Oil 60ml

Οι 48 αποχρώσεις των AKADEMIE® Oil αποτελούν μια σειρά λαδιών που εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή στο φώς, γρήγορο και ομοιόμορφο στέγνωμα, λαμπρότητα και στιβαρότητα, σε πολύ προσιτή τιμή.
€6,90 με ΦΠΑ

Schmincke College® Acrylic 750ml

Τα College® Acrylic αποτελούν την οικονομική σειρά της Schmincke για ικανοποιητική ποιότητα σε χαμηλή τιμή!Σε 20 αποχρώσεις καλύπτουν όλο το φάσμα των βασικών χρωμάτων όπως και 2 μεταλλικές αποχρώσεις (χρυσό και ασημί).
€14,40 με ΦΠΑ €9,90 με ΦΠΑ

Tελάρα Αtlantis

Τελάρο με προετοιμασμένο καμβά, καρφωμένο στο πίσω μέρος. Καμβάς από βαμβάκι και πολυεστέρα (280gr/m2) προετοιμασμένος με gesso. Πάχος τελάρου στο πλάι 18mm. Έτοιμο για χρήση και ιδανικό για όλες τις τεχνικές. Στα μεγέθη 10x10, 7x10, 6x8, 5x7cm το τελάρο στο πλάι έχει πάχος 12mm.
€0,60 με ΦΠΑ

LYRA REMBRANDT μολύβι σχεδίου

Αν αγαπάτε την σκίαση, το εξάγωνο μολύβι Lyra Art Design είναι για εσάς: ο τέλειος τρόπος για να φτάσουμε στην καρδιά του σχεδίου και να οδηγηθούμε στην απροσδόκητη δημιουργικότητα. Θα δημιουργήσει εφέ φωτός και σκιάς για εικόνες και σχέδια με vintage look. Τα μολύβια Art Design έχουν καθαρό ξύλο κέδρου με ένα εξαιρετικά λεπτό και εξαιρετικά ανθεκτικό γραφίτη μολύβδου. Διατίθεται σε 17 διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας από 9Β (το μαλακότερο) έως 6Η (το πιο σκληρό), έτσι ώστε να μπορείτε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί με τη σκίασή σας. Εξαιρετικά ανθεκτικό, στέρεο μολύβι που παράγει καθαρό αποτέλεσμα. Μήκος: 183 χιλιοστά. Επικεφαλής διάμετρος: 2 ≥ 2,8 mm.
€1,20 με ΦΠΑ