Σταμπαδόρος σφουγγάρι ρολό

Σταμπαδόρος σφουγγάρι ρολό σε διάφορα μεγέθη.
Κατασκευαστής: Sinoart
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): SFB0044
€0,75 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Σταμπαδόρος σφουγγάρι

Σταμπαδόρος σφουγγάρι τετράγωνος κατάλληλος για stencil και άπλωμα χρώματος.
€0,70 με ΦΠΑ

Schmincke College® Acrylic 200ml

Τα College® Acrylic αποτελόυν την οικονομική σειρά της Schmincke για ικανοποιητική ποιότητα σε χαμηλή τιμή! Σε 24 αποχρώσεις καλύπτουν όλο το φάσμα των βασικών χρωμάτων όπως και 2 μεταλλικές αποχρώσεις (χρυσό και ασημί).
€6,90 με ΦΠΑ €4,60 με ΦΠΑ

Fabriano Watercolor STUDIO POSTCARD 10,5cm x 14,8cm, 300gr, 20 sheets

Μπλοκ σε μέγεθος carte postale με κόλλα στη μια πλευρά και χαρτί Watercolour. Η πίσω πλευρά του κάθε φύλλου είναι τυπωμένη σαν κανονική καρτ-ποστάλ ώστε να είναι έτοιμη να δεχτεί γραμματόσημο και διεύθυνση.Xαρτι ακουαρέλας, περιεκτικότητας 25% σε βαμβάκι. Δεν περιέχει οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Προσφέρει μέγιστη απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα σε προσιτή τιμή. Πιστοποιημένο από τον F.S.C. (©1996 Forest Stewardship Council A.C.) για την υπεύθυνη διαχείριση και το σεβασμό των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών προτύπων. Κατάλληλο για ακουαρέλα αλλά και,gouache,ακρυλικό,μελάνι και σχέδιο.Cold Pressed.
€6,80 με ΦΠΑ

Schmincke College® Acrylic 75ml

Τα College® Acrylic αποτελούν την οικονομική σειρά της Scmincke για ικανοποιητική ποιότητα σε χαμηλή τιμή!Σε 36 αποχρώσεις καλύπτουν όλο το φάσμα των βασικών χρωμάτων όπως και 2 μεταλλικές αποχρώσεις ( χρυσό και ασημί ).
€3,90 με ΦΠΑ €2,70 με ΦΠΑ