Προϊόντα με ετικέτα: 'συνθετική τρίχα'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Atlantis-070

Πινέλο από συνθετική τρίχα. Κατάλληλο για ακρυλικό, ακουαρέλα, μελάνι, gouache κλπ.
€1,00 με ΦΠΑ

Atlantis-077

Πινέλο από συνθετική τρίχα. Κατάλληλο για ακρυλικό, ακουαρέλα, μελάνι, gouache κλπ.
€1,10 με ΦΠΑ

Atlantis-081

Πινέλο στρόγγυλο από συνθετική τρίχα .Κατάλληλο για ακρυλικό, ακουαρέλα, μελάνι,gouache κλπ.
€1,00 με ΦΠΑ €1,30 με ΦΠΑ

Atlantis-084

Πινέλο από συνθετική τρίχα. Κατάλληλο για ακρυλικό, ακουαρέλα, μελάνι, gouache κλπ.
€1,20 με ΦΠΑ

Da Vinci COSMOSTOP-SPIN Rigger, 1280

Η ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕΙΡΑ ΠΙΝΕΛΩΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΚΑΡΙΣΜΕΜΗ ΛΑΒΗ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΟΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ.
€6,10 με ΦΠΑ

Da Vinci FIT SYNTHETICS, Filbert | Series 373

Στρόγγυλο πινέλο Da Vinci σειρά 373, με συνθετική τρίχα άριστης ποιότητας. Ιδανικό για ζωγραφική με ακρυλικά, μελάνι, τέμπερα και για hobby. Κοντή ξύλινη λαβή, λαχανί χρώματος ματ.
€1,60 με ΦΠΑ

Da Vinci FIT SYNTHETICS, Filbert | Series 375

Πινέλο Da Vinci σειρά 375, σε σχήμα γλώσσα γάτας και συνθετική τρίχα άριστης ποιότητας. Ιδανικό για ζωγραφική με ακρυλικά, μελάνι, τέμπερα και για hobby. Κοντή ξύλινη λαβή, λαχανί χρώματος ματ.
€3,20 με ΦΠΑ

Da Vinci NOVA series 1870

Κατασκευασμένο με την καλύτερη χρυσή συνθετική ίνα που έχει ως αποτέλεσμα έναν συνδυασμό μεγάλης ελαστικότητας και ανθεκτικότητας. Ιδανικό για ζωγραφική σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 είναι πολύ δημοφιλή και δοκιμασμένα πινέλα για ελαιογραφία, αλλά είναι επίσης ιδανικά για ημιδιάφανη ζωγραφική με ακρυλικά. Το Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 έχουν εξαιρετικά λεπτές χρυσές συνθετικές ίνες. Έχουν εξαιρετική ελαστικότητα και ξεπερνούν κατά πολύ τη διάρκεια ζωής των πινέλων με φυσική τρίχα, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα έχουν μακριές πράσινες λακαρισμένες λαβές.
€3,40 με ΦΠΑ

Da Vinci Synthetic Brush XS round | Series 943

Πινέλο Da Vinci, στρόγγυλο με συνθετική τρίχα υψηλής ποιότητας και κοντή λαβή 10 εκ. Κατάλληλο για ακουαρέλα, gouache, μελάνη, hobby κλπ.
€3,80 με ΦΠΑ