Αγιογραφία

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

Genuine Artists‘ AQUA Bronzes

Σκόνες αυθεντικής μεταλλικής χρωστικής που σε αντίθεση με τις κοινές ιριδίζουσες αποχρώσεις προσφέρουν ασύγκριτη λάμψη, αντοχή στο φως και αδιαφάνεια. Με την προσθήκη νερού, τα Genuine Artists‘ AQUA Bronzes μετατρέπονται σε ένα λαμπερό, αδιαφανές, μεταλλικό υγρό, κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή να προστεθεί μέσα σε ακουαρέλες για να τους δώσει ιριδίζοντα χαρακτήρα. Η αδιαφάνεια των Genuine Artists‘ AQUA Bronzes εξαρτάται από το πόσο νερό θα προστεθεί στο μείγμα τους. Κατάλληλα για χρήση σε απορροφητικές επιφάνειες όπως χαρτί, χαρτόνι ή καμβά. Ακατάλληλα για χρήση σε γύψο, μέταλλο ή πλαστικό! Μετά το στέγνωμα τα Genuine Artists‘ AQUA Bronzes, μιμούμενα το χαρακτήρα της ακουαρέλας, παραμένουν υδατοδιαλυτά.
€9,60 με ΦΠΑ

Genuine Artists‘ Oil Bronzes

Σκόνες αυθεντικής μεταλλικής χρωστικής που σε αντίθεση με τις κοινές ιριδίζουσες αποχρώσεις προσφέρουν ασύγκριτη λάμψη, αντοχή στο φως και αδιαφάνεια. Με την προσθήκη του Schmincke Bronze Medium, τα Genuine Artists‘ Oil Bronzes μετατρέπονται σε ένα λαμπερό, αδιαφανές, μεταλλικό υγρό, κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε έργα με λάδι. Kατάλληλα για χρήση σε καμβά ή προετοιμασμένες επιφάνειες ξύλου ή μετάλλου. Οδηγίες χρήσης: Αναμέιξτε 3 μέρη Οil-Bronze και 2 μέρη Schmincke Bronze Medium με μία σπάτουλα στην παλέτα. Αραιώστε με νέφτι ή white spirit αν χρειαστεί. Μετά το στέγνωμα, το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο αλλά μπορεί να διαλυθεί με νέφτι ή white spirit.
€21,00 με ΦΠΑ

Μιξιόν Λαδιού Manetti 3ωρ.

Kόλλα για συγκόλληση φύλλων και νιφάδων μετάλλου σε διάφορες επιφάνειες. Κατάλληλη για αγιογραφία, διακόσμηση, hobby κ.α. Μπορεί να αραιωθεί με 10% νέφτι. Ο κατάλληλος χρόνος για το κόλλημα των φύλλων μπορεί να επηρεαστεί από τη θερμοκρασία και την υγρασία στο χώρο. Η κατάλληλη στιγμή για το κόλλημα των φύλλων γίνεται αντιληπτή όταν η επιφάνεια είναι κολλώδης στην αφή και δεν χαλάει η επιφάνεια ή μένουν υπολείμματα κόλλας στα δάκτυλα μας. Σε περίπτωση εφαρμογής σε πορώδη επιφάνεια συνιστάται η προετοιμασία με διάλυμα γομαλάκας.
€3,90 με ΦΠΑ

Μιξιόν Νερού Manetti 1/2 ωρ.

Kόλλα για συγκόλληση φύλλων και νιφάδων μετάλλου σε διάφορες επιφάνειες. Κατάλληλη για αγιογραφία, διακόσμηση, hobby κ.α. Σύνθεση: Aκρυλική ρητίνη συμπολυμερούς σε υδρογαλάκτωμα (approx.50%). Μπορεί να αραιωθεί με νέρό μέχρι 30%. Απλώστε με πινέλο ή με βαμβάκι σε μη αδιάβροχη επιφάνεια. Εφαρμόστε τα φύλλα χρυσού μετά από 30-60’.
€3,70 με ΦΠΑ

Μιξιόν Οινοπνεύματος Manetti

Kόλλα για συγκόλληση φύλλων και νιφάδων μετάλλου σε διάφορες επιφάνειες.Κατάλληλη για αγιογραφία, διακόσμηση, hobby κ.α.Σύνθεση:Aκρυλική ρητίνη συμπολυμερούς σε υδροαλκοολικό γαλάκτωμα (approx.50%).Μπορεί να αραιωθεί με νέρό μέχρι 30%,Απλώστε με πινέλο ή με βαμβάκι σε αδιάβροχη επιφάνεια.Εφαρμόστε τα φύλλα χρυσού μετά από 30-60’.
€3,30 με ΦΠΑ

Κόλλα Αγιογραφίας Primacryl Atlantis

Κόλλα αγιογραφίας κατάλληλη για σκόνες. Έτοιμη για χρήση, αλλά αραιώνεται και με νερό.Σε 1/2 και 1 Κg.
€4,90 με ΦΠΑ

Schmincke Fluo Pigments 100ml

Λεπτόκοκκες σκόνες καθαρής χρωστικής για την παρασκευή κάθε είδους χρώματος. Σε fluo αποχρώσεις ορατές και στο black light. Mέγιστη καλυπτικότητα, λαμπρότητα και αντοχή στο φως. Ανακατεύονται με αυγό ή κόλλα για την παραδοσιακή αγιογραφία άλλα και με binder δημιουργίας χρωμάτων. Όλα τα Schmincke pigments φέρουν πιστοποίηση 100% pigments που υποδηλώνει οτι πρόκειται για σκόνες που περιέχουν 100% χρωστική ουσία.
€18,10 με ΦΠΑ

Σκόνες ζωγραφικής & αγιογραφίας

Λεπτόκοκκες σκόνες χρωστικής για την παρασκευή κάθε είδους χρώματος. Ανακατεύονται με αυγό ή κόλλα για την παραδοσιακή αγιογραφία άλλα και με binder δημιουργίας χρωμάτων. Για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αποστέλλονται σε πλαστικό βαζάκι. Να μην εισπνέονται και να μην έρχονται σε επαφή με το δέρμα!
€2,20 με ΦΠΑ

Εργαλείο χρυσώματος από αχάτη RGM No.17

Εργαλείο χρυσώματος με κεφαλή από αχάτη και ξύλινη λαβή.
€56,40 με ΦΠΑ

Εργαλείο χρυσώματος από αχάτη RGM No16

Εργαλείο χρυσώματος με κεφαλή απο αχάτη και ξύλινη λαβή.
€44,60 με ΦΠΑ

Εργαλείο χρωσώματος απο αχάτη RGM No.10

Εργαλείο χρωσώματος με κεφαλή απο αχάτη και ξύλινη λαβή.
€44,20 με ΦΠΑ

Εργαλείο χρωσώματος απο αχάτη RGM No.13

Εργαλείο χρωσώματος με κεφαλή απο αχάτη και ξύλινη λαβή.
€49,30 με ΦΠΑ