Προετοιμασία επιφάνειας

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Transparent primer 500ml

Διαφανές, ανθεκτικό στο φως και στο κιτρίνισμα αστάρι για λάδια, ακρυλικά και παστέλ με ελαφρώς απορροφητικό χαρακτήρα. Μετά το στέγνωμα δημιουργεί ένα ελαστικό, ματ, ελαφρώς τραχύ στρώμα. Έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με 10% νερό το περισσότερο.
$21.18 με ΦΠΑ

Transparent pre-primer, 500 ml.

Ένα άχρωμο, διαφανές, ανθεκτικό στο φως και στο χρόνο αστάρι για την προετοιμασία / συγκόλληση ισχυρών απορροφητικών, μη λιπαρών επιφανειών όπως ακατέργαστο λινό, ξύλο ή χαρτόνι. Σχηματίζει ένα ελαστικό, σατινέ γυαλιστερό φιλμ μετά το στέγνωμα. Το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με μέγιστο. 10% νερό.
$19.23 με ΦΠΑ

Acrylic Black Gesso, προετοιμασία επιφάνειας

Ένα μαύρο, ανθεκτικό στο φως αστάρι για λάδια και ακρυλικά χρώματα με ισχυρό απορροφητικό χαρακτήρα, σχηματίζει ένα ελαστικό, ματ φιλμ μετά το στέγνωμα. Το Gesso είναι έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με μέγιστο 10% νερό.
$5.78 με ΦΠΑ

Gesso Primer Αtlantis

Αστάρι gesso για την προετοιμασία επιφανειών πρίν τη ζωγραφική.Eτοιμο για χρήση αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό.Κατάλληλο για επιφάνειες όπως καμβάς,ξύλο,πλαστικό κτλ.μετά το στέγνωμα παραμένει λευκό.
$2.95 με ΦΠΑ

Αcrilex Gesso, 250 ml.

Προετοιμασία Gesso 250ml.
$4.60 με ΦΠΑ

Ghiant H2O Water based Gesso 400ml

Προετοιμασία Gesso σε σπρέι για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Έτοιμο για χρήση.
$8.50 με ΦΠΑ

Ghiant H2O Water based Gesso transparent, 400ml

Προετοιμασία Gesso σε σπρέι για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Έτοιμο για χρήση, διάφανο.
$10.15 με ΦΠΑ

Primer for pastels 500ml

Αστάρι για την μετατροπή επιφάνειας όπως ξύλο, μέταλλο, καμβά ή χαρτί (> 350 g / m2), σε επιφάνεια κατάλληλη για εργασίες με παστέλ. Δημιουργεί ένα ελαστικό, ματ, τραχύ φιλμ μετά το στέγνωμα. Ιδανικό για μικτές τεχνικές με ακουαρέλα,gouache ή ακρυλικά χρώματα. Έτοιμο για εφαρμογή με ρολό βαφής, για εφαρμογή με βούρτσα αραιώστε με το μέγιστο 20% νερό.
$21.18 με ΦΠΑ

Προετοιμασία ΑQUA Watercolour Ground, fine

Λευκό αστάρι για τη μετατροπή επιφανειών όπως καμβά (απλού και λινού), μετάλλου και χαρτονιού σε επιφάνεια κατάλληλη για ακουαρέλα. To AQUA watercolour ground, fine παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε φως και κιτρίνισμα, ενώ μετά το στέγνωμα δημιουργείται ένα ελαστικό, ματ στρώμα. Η εφαρμογή του απαιτεί 3 τουλάχιστον στρώματα στην επιφάνεια που πρόκειται να προετοιμαστεί. Μπορεί να αραιωθεί με νερό,(10% το πολύ) αλλά σε αυτή την περίπτωση απαιτούνται περισσότερα στρώματα. Ετοιμο για χρήση.
$13.57 με ΦΠΑ

Προετοιμασία ΑQUA Watercolour Ground, διαφανές

Το διαφανές αστάρι επιτρέπει τη ζωγραφική με ακουαρέλα σε επιφάνειες χωρίς λίπος όπως καμβάς, ξύλο καθώς και σε ακρυλικούς πίνακες στους οποίους η επιφάνεια παραμένει ορατή -σε σύγκριση με την υπάρχουσα λευκή ακουαρέλα, λεπτή - και παρέχει ιδιαίτερα δημιουργικές επιλογές. Το διαφανές αστάρι για ακουαρέλα σχηματίζει ένα ομοιόμορφο, ματ, ελαστικό φιλμ ανθεκτικό στο χρόνο. Μπορεί να ζωγραφιστεί ( ή να χρωματιστεί εκ των προτέρων) με ακουαρέλες, γκουάς ή ακρυλικά χρώματα. Διαλυτικό: Νερό
$13.57 με ΦΠΑ

AQUA Watercolour Ground,coarse

Λευκό τραχύ αστάρι για τη μετατροπή επιφανειών όπως καμβά(απλού και λινού), μετάλλου και χαρτονιού σε επιφάνεια κατάλληλη για ακουαρέλα. To AQUA watercolour ground, coarse παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε φως και κιτρίνισμα, ενώ μετά το στέγνωμα δημιουργείται ένα ελαστικό, ματ στρώμα. Η εφαρμογή του απαιτεί 3 τουλάχιστον στρώματα στην επιφάνεια που πρόκειται να προετοιμαστεί. Μπορεί να αραιωθεί με νερό, (10% το πολύ) αλλά σε αυτή την περίπτωση απαιτούνται περισσότερα στρώματα. Ετοιμο για χρήση. Να εφαρμόζεται με σπάτουλα.
$13.57 με ΦΠΑ

AERO GRUND

Διαφανές, άχρωμο αστάρι για τη μετατροπή μη απορροφητικών επιφανειών όπως πλαστικό και μέταλλο ,σε επιφάνειες κατάλληλες για ακρυλικές μελάνες. Μεγάλη αντοχή στο φώς και το χρόνο. Έτοιμο για χρήση. Μετά το στέγνωμα τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο και επαναλάβετε τη διαδικασία αν χρειαστεί.
$14.10 με ΦΠΑ