Μιξιόν

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Μιξιόν Λαδιού Manetti 3ωρ.

Kόλλα για συγκόλληση φύλλων και νιφάδων μετάλλου σε διάφορες επιφάνειες. Κατάλληλη για αγιογραφία, διακόσμηση, hobby κ.α. Μπορεί να αραιωθεί με 10% νέφτι. Ο κατάλληλος χρόνος για το κόλλημα των φύλλων μπορεί να επηρεαστεί από τη θερμοκρασία και την υγρασία στο χώρο. Η κατάλληλη στιγμή για το κόλλημα των φύλλων γίνεται αντιληπτή όταν η επιφάνεια είναι κολλώδης στην αφή και δεν χαλάει η επιφάνεια ή μένουν υπολείμματα κόλλας στα δάκτυλα μας. Σε περίπτωση εφαρμογής σε πορώδη επιφάνεια συνιστάται η προετοιμασία με διάλυμα γομαλάκας.
€3,90 με ΦΠΑ

Μιξιόν Νερού Manetti 1/2 ωρ.

Kόλλα για συγκόλληση φύλλων και νιφάδων μετάλλου σε διάφορες επιφάνειες. Κατάλληλη για αγιογραφία, διακόσμηση, hobby κ.α. Σύνθεση: Aκρυλική ρητίνη συμπολυμερούς σε υδρογαλάκτωμα (approx.50%). Μπορεί να αραιωθεί με νέρό μέχρι 30%. Απλώστε με πινέλο ή με βαμβάκι σε μη αδιάβροχη επιφάνεια. Εφαρμόστε τα φύλλα χρυσού μετά από 30-60’.
€3,70 με ΦΠΑ

Μιξιόν Οινοπνεύματος Manetti

Kόλλα για συγκόλληση φύλλων και νιφάδων μετάλλου σε διάφορες επιφάνειες.Κατάλληλη για αγιογραφία, διακόσμηση, hobby κ.α.Σύνθεση:Aκρυλική ρητίνη συμπολυμερούς σε υδροαλκοολικό γαλάκτωμα (approx.50%).Μπορεί να αραιωθεί με νέρό μέχρι 30%,Απλώστε με πινέλο ή με βαμβάκι σε αδιάβροχη επιφάνεια.Εφαρμόστε τα φύλλα χρυσού μετά από 30-60’.
€3,30 με ΦΠΑ

Μιξίον βερνικιού ( 12 ώρες ), 250 ml

Το Mikstion είναι λάδι και βερνίκι με συγκολλητικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται για τη συγκόλληση μεταλλικών φύλλων. Οι νιφάδες μπορούν να κολληθούν μετά από 12 ώρες. Πριν από την εφαρμογή του μείγματος, μονώστε την επιφάνεια με αραιωμένο ακρυλικό χρώμα και λειάνετε μετά την εφαρμογή πολλών στρωμάτων. Στη συνέχεια απλώστε 1 έως 2 λεπτά στρώματα του μείγματος με ένα μαλακό πινέλο. Αφήστε να στεγνώσει έως ότου το μείγμα κολλήσει στην αφή και αρχίστε να εφαρμόζετε μεταλλικά φύλλα.
€11,20 με ΦΠΑ

Μιξίον βερνικιού ( 3 ώρες ), 250 ml

Το Mikstion είναι λάδι και βερνίκι με συγκολλητικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται για τη συγκόλληση μεταλλικών φύλλων. Οι νιφάδες μπορούν να κολληθούν μετά από 3 ώρες. Πριν από την εφαρμογή του μείγματος, μονώστε την επιφάνεια με αραιωμένο ακρυλικό χρώμα και λειάνετε μετά την εφαρμογή πολλών στρωμάτων. Στη συνέχεια απλώστε 1 έως 2 λεπτά στρώματα του μείγματος με ένα μαλακό πινέλο. Αφήστε να στεγνώσει έως ότου το μείγμα κολλήσει στην αφή και αρχίστε να εφαρμόζετε μεταλλικά φύλλα.
€11,20 με ΦΠΑ

Μιξιόν οινοπνεύματος Renesans, 250 ml.

Λάδι και οινόπνευμα με συγκολλητικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται για συγκόλληση μεταλλικών φύλλων. Ειδικά για επιφάνειες που δεν είναι ανθεκτικές στο νερό. Οι νιφάδες μπορούν να κολληθούν μετά από 30 λεπτά. Πριν από την εφαρμογή του μείγματος, μονώστε την επιφάνεια με αραιωμένο ακρυλικό χρώμα και λειάνετε μετά την εφαρμογή πολλών στρωμάτων. Στη συνέχεια απλώστε 1 έως 2 λεπτά στρώματα του μείγματος με ένα μαλακό πινέλο. Αφήστε να στεγνώσει έως ότου το μείγμα κολλήσει στην αφή και αρχίστε να εφαρμόζετε χρυσά φύλλα.
€11,20 με ΦΠΑ