Μαρκαδόροι-Κονδυλοφόροι-Πενάκια

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

Rotring Rapidograph College set

Το σετ περιλαμβάνει Ραπιδογράφο 0.25mm Ραπιδογράφο 0.35mm Ραπιδογράφο 0.5mm Ραπιδογράφο 0.7mm Πακέτο μύτες μηχανικού μολυβιού 0.5mm Γόμα Rotring B20 2 αμπούλες μελανιού Προέκταση για διαβήτη Στένσιλ Με την αγορά του σετ σας κάνουμε 2 αμπούλες μελανιού δώρο!
€82,00 με ΦΠΑ €41,00 με ΦΠΑ

Ohuhu Διπλός Μαρκαδόρος Οινοπνεύματος

Honolulu Series - Από τους πιο δημοφιλείς μαρκαδόρους στον κόσμο. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό, τα χρώματα τους αναμειγνύονται πολύ εύκολα και έχουν την υψηλότερη ποιότητα μελανιών. Η εύκαμπτη μύτη του το καθιστά κατάλληλο για σχεδιασμό και εικονογράφηση. Τύπος μελανιού: μελάνι με βάση το αλκοόλ Μύτη μαρκαδόρου: βούρτσα και σμίλη Αναστρέψιμη μύτη βούρτσας, αν το άκρο της βούρτσας ξεφτίσει, μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε περιστρέφοντας το άκρο της βούρτσας.
€2,00 με ΦΠΑ €1,50 με ΦΠΑ

Schmincke AERO COLOR® Professional LINERS

Άδειοι επαναγεμιζόμενοι μαρκαδόροι για ακρυλικές μελάνες. Με τους AERO COLOR Professional LINERS πετυχαίνετε μέγιστη ακρίβεια, ελέγχοντας παράλληλα την ποιότητα και πυκνότητα του μελανιού που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές αποχρώσεις και στη συνέχεια να γεμίσετε τους μαρκαδόρους με αυτές .Προσοχή!Μην ενεργοποιείτε τους μαρκαδόρους πάνω στο έργο αλλά σε κάποιο άλλο χαρτί. Σε 4 μεγέθη.
€3,90 με ΦΠΑ

Πένα-πινέλο AQUA DROP LINER

Επαναγεμιζόμενη πένα με εύκαμπτη μύτη πινέλου για διάφορες τεχνικές ζωγραφικής και γραφή. Κατάλληλη για χρήση με υγρές ακουαρέλες και μελάνες. Επίσης, μπορεί να γεμίσει με νερό και να λειτουργήσει σαν blender στην ζωγραφική με υδατοχρώματα. Διατίθενται οι ανταλλακτικές μύτες.
€3,90 με ΦΠΑ

Πενάκια ζωγραφικής Micro-line, σετ 6 τμχ.

Πενάκια Micro-line για σχέδιο, ζωγραφική, κόμικ κλπ. Αδιάβροχα, δεν περιέχουν οξέα. Το σετ περιλαμβάνει 6 πενάκια: 0.05, 0.1, 0.3, 0.5, 0.8 και 2 χιλ.
€11,40 με ΦΠΑ €7,90 με ΦΠΑ