Προϊόντα με ετικέτα: 'mediums'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Alkyd Flow Medium, 75 ml

Medium για λάδια της εταιρίας Daler-Rowney που αυξάνει τη ροή, τη λαμπρότητα και την διαφάνεια των χρωμάτων. Μειώνει τα ίχνη των πινέλων πάνω στον καμβά και προσφέρεται για ζωγραφική με διαφάνειες. Η ποιότητα του χρώματος μένει ανεπηρέαστη μετά τη χρήση του, ενώ το στέγνωμα επισπεύδεται. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Σφραγήστε μετά τη χρήση. Δοσολογία 10-20%.
€6,90 με ΦΠΑ

Oxgall Solution 75ml

Φυσικό βελτιωτικό medium για ακουαρέλα και gouache.Αυξάνει τη ροή του χρώματος και βoηθάει το χρώμα να εισχωρεί καλύτερα μέσα στο χαρτί.Ιδανική για τεχνικές wet-on-wet και ζωγραφική που απαιτεί πολλαπλά στρώματα.
€6,70 με ΦΠΑ

Pebeo Modelling Paste - Πάστα Μοντελισμού

Έτοιμη προς χρήση πάστα για δημιουργία ανάγλυφων στοιχείων. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.
€7,60 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic Fluid-Medium, glossy

Μedium ακρυλικού κατάλληλο για να δώσει έξτρα λαμπρότητα στα ακρυλικά χρώματα. Καθυστερεί το στέγνωμα, προσδίδει λάμψη και βάθος στο χρώμα, βελτιώνει τη ροή του χρώματος και είναι ιδανικό για ζωγραφική σε μεγάλες επιφάνειες.
€7,20 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic Fluid-Medium, satin-matt

Μedium ακρυλικού κατάλληλο για να δώσει έξτρα λαμπρότητα στα ακρυλικά χρώματα. Καθυστερεί το στέγνωμα, προσδίδει λάμψη και βάθος στο χρώμα, βελτιώνει τη ροή του χρώματος και είναι ιδανικό για ζωγραφική σε μεγάλες επιφάνειες.
€7,20 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic special painting gel 250ml

Medium ακρυλικού που προσφέρεται να δώσει στα ακρυλικά έναν μαλακό και με βάθος χαρακτήρα, μιμούμενο την υφή και διαφάνεια των λαδιών, διατηρώντας όλα τα προτερήματα του ακρυλικού! Καθυστερεί το στέγνωμα και προσδίδει έξτρα λαμπρότητα. Αναλογία 1:1.
€17,20 με ΦΠΑ

Schmincke AERO TEX 28ml

Medium για ακρυλικές μελάνες που τις μετατρέπει σε κατάλληλες για ζωγραφική σε ύφασμα. Αναλογία 1:1.
€7,80 με ΦΠΑ

Schmincke AQUA collage 60ml

Ειδική κόλλα για κολάζ σε έργα με ακουαρέλα. Κατάλληλη για να κολληθούν κομμάτια από υλικά όπως φύλλα,σκόνες,άμμος,χαρτί ή ύφασμα.Μετά το στέγνωμα παραμένει υδατοδιαλυτή ,όπως οι παραδοσιακές ακουαρέλες. Μπορεί να χρωματιστεί με χρώματα ακουαρέλας ή να χρησιμοποιηθεί μόνη της. Συμβουλή: Αναμείξτε το ΑQUA collage με το AQUA fix για να γίνει αδιάβροχο μετά το στέγνωμα.
€6,50 με ΦΠΑ

Schmincke AQUA fix 60ml

Λεπτόρρευστο Medium για ακουαρέλες, που ''κλειδώνει'' το χρώμα. Ιδανικό για ζωγραφική σε πολλά στρώματα. Διατηρεί τον κομψό και διαφανή χαρακτήρα της ακουαρέλας, αδιαβροχοποιώντας την στο στέγνωμα. Η χρήση του με τις ακουαρέλες αντί για νερό εμποδίζει τη διάλυση του χρώματος όταν αυτό έχει στεγνώσει και επιζωγραφίζεται.
€8,90 με ΦΠΑ