Πατίνες

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Acrilex Patina in Wax 37ml

Πατίνα κεριού εξαιρετικής ποιότητας για επιφάνειες όπως ξύλο, πηλός, πορσελάνη, γύψος, μέταλλο, δέρμα,MDF κλτ.Έτοιμη για χρήση ,με εύκολο άπλωμα με σφουγγάρι ,πανί ή με τα δάχτυλα.Αφού στεγνώσει μπορεί να γυαλιστεί με μαλακό ύφασμα.Σε 12 αποχρώσεις,6 μεταλλικές και 1 διάφανη.
€3,40 με ΦΠΑ

Acrilex Betume Colors 60ml

Χρώματα πατίνας με αραιή υφή για άπλωμα με πινέλο ή σφουγγάρι.Δημιουργούν εφέ ''παλαίωσης'' σε στεγνές επιφάνειες όπως ξύλου,κεραμικού ,πλαστικού και ΜDF κ.α.Ανακινήστε πριν τη χρήση.Ετοιμο για χρήση.Μπορεί να αραιωθεί με νερό.
€2,20 με ΦΠΑ

Goldpasta 20 ml

Πάστα με χρύσωμα με βάση το οινόπνευμα, ιδανική για αποκατάσταση επίχρυσων αντικειμένων και για αυθεντικό χρύσωμα. Περιέχει κερί μέλισσας και υψηλής ποιότητας μεταλλικά ορυκτά. Η πάστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες και ειδικά ξύλο, πλαστικό και μέταλλο δίνοντάς τους μια μόνιμη μεταλλική όψη, ενώ είναι πολύ ανθεκτική στη φθορά του χρόνου Είναι ιδανική για διακόσμηση και μεταμορφώσεις σε κορνίζες και για την αποκατάσταση επίχρυσων αντικειμένων που το χρύσωμά τους έχει φθαρεί. Απλώστε την πάστα με ένα βαμβακερό πανί, με το δάχτυλό σας ή με πινέλο και αφήστε την να στεγνώσει για 24 ώρες. Στη συνέχεια γυαλίστε την επιφάνεια με ένα πανί. Αν χρειαστεί να αραιώσετε το χρώμα και για να πλύνετε στη συνέχεια τα πινέλα σας χρησιμοποιήστε white spirit.
€4,90 με ΦΠΑ