Βερνίκι για ακρυλικό

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Gloss varnish AEROSPRAY 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά σε σπρέι. Γυαλιστερό, διαφανές, ελαστικό. Δεν κιτρινίζει και προστατεύει από την UV ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Στεγνώνει γρήγορα.
€14,50 με ΦΠΑ

Neutral varnish AEROSPRAY 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά σε σπρέι. Oυδέτερη γυαλαδα, διαφανές,ελαστικό. Δεν κιτρινίζει και προστατεύει από την UV ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Στεγνώνει γρήγορα.
€14,50 με ΦΠΑ

Matt varnish AEROSPRAY 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά σε σπρέι. Mατ, διαφανές, ελαστικό. Δεν κιτρινίζει και προστατεύει από την UV ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Στεγνώνει γρήγορα.
€14,50 με ΦΠΑ

Universal varnish AEROSPRAY, 400ml

Bερνίκι σε σπρέι με φίλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, gouache, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (Λάδια: 8-12 μήνες, ακρυλικά: 3 μέρες, gouache: 1 μέρα). Μετά το στέγνωμα το βερνίκι μπορεί να απομακρυνθεί με Varnish remover, νέφτι ή white spirit. Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
€16,80 με ΦΠΑ

Schmincke Universal varnish, satin-matt

Σατινέ-Ματ βερνίκι με φίλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, gouache, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις.Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος ( Λάδια:8-12 μήνες, ακρυλικά: 3 μέρες, gouache: 1 μέρα). Μετά το στέγνωμα το βερνίκι μπορεί να απομακρυνθεί με Varnish remover, νέφτι ή white spirit. Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
€8,90 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic lacquer, γυαλιστερό

Προστατευτικό βερνίκι νερού για ακρυλικά. Γυαλιστερό, διαφανές, άοσμο. Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό. Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο. Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
€7,20 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic lacquer σατινέ-γυαλιστερό

Προστατευτικό βερνίκι νερού για ακρυλικά. Σατινέ, διαφανές, άοσμο. Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό. Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο. Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
€7,20 με ΦΠΑ

Daler-Rowney Acrylic Soluble Matte Varnish

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά. Ματ, διαφανές, άοσμο. Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με νέφτι/τερεβινθίνη. Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο. Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
€7,80 με ΦΠΑ

Daler-Rowney Acrylic Soluble Matte Varnish, 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά. Ματ, διαφανές, άοσμο. Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με νέφτι/τερεβινθίνη. Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο. Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
€19,80 με ΦΠΑ €11,80 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic varnish glossy

Τελικό βερνίκι συνθετικής ρητίνης για ακρυλικό. Γυαλιστερό, άχρωμο, δεν κιτρινίζει. Διαλύτης: υποκατάστατο τερεβινθίνης (50019)
€7,70 με ΦΠΑ

Schmincke Βερνίκι Acrylic varnish, matt

Τελικό βερνίκι συνθετικής ρητίνης για ακρυλικό. Ματ, άχρωμο, δεν κιτρινίζει. Διαλύτης: υποκατάστατο τερεβινθίνης (50019)
€7,70 με ΦΠΑ

Τελικό βερνίκι για ΑERO COLOR, 250 ml

Το βερνίκι είναι άχρωμο, εύκαμπτο, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, δεν κιτρινίζει και είναι ανθεκτικό στο χρόνο. Μπορούν να αραιωθούν με νερό, αλλά στεγνώνουν γρήγορα και αδιάβροχα. Διατίθεται σε ματ, ουδέτερο και γυαλιστερό αποτέλεσμα. Αραιωτικό: νερό
€21,10 με ΦΠΑ