Βερνίκι ακρυλικού γυαλιστερό, 250ml

Προστατευτικό βερνίκι νερού για ακρυλικά. Γυαλιστερό, διαφανές, άοσμο. Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό. Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ζωγραφισμένες επιφάνειες σε ξύλο, καμβά, χαρτόνι, φελό, κεραμικό, πλαστικό, μέταλλο κτλ.
Κατασκευαστής: Acrilex
Κωδικός προϊόντος(SKU): A-15025
€4,90 με ΦΠΑ
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

AERO COLOR® Professional 28ml

H σειρά AERO COLOR® Professional δημιουργήθηκε για να προσφέρει λαμπρότητα και υψηλή αντοχή στο φως ,ενώ είναι κατάλληλη για χρήση με πινέλο,αερογράφο αλλά και με τους μαρκαδόρους Schmincke Aerocolor LINER.Τα χρώματα μπορούν να αραιωθούν με νερό ,ενώ στεγνώνοντας το αποτέλεσμα είναι ζωηρό και αδιάβροχο.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιφάνειες όπως χαρτί,χαρτόνι αλλά και σε μη απορροφητικές επιφάνειες όπως πλαστικό, καμβά και (μετά απο ειδική προετοιμασία) μέταλλο.Το πρωτοποριακό χρωματολόγιο των AERO COLOR® Professional αναδεικνύει τη λαμπρότητα αλλά και την καλυπτικότητα τους.Στο πάνω μέρος φαίνεται το χρώμα σε λευκη ή ανοιχτόχρωμη επιφάνεια,ενώ στο κατω ,σε σκουρόχρωμη ή μαύρη.
€5,90 με ΦΠΑ

AERO COLOR® TOTAL COVER 28ml

Tα AERO COLOR® TOTAL COVER είναι μια καινοτόμα σειρά απο ακρυλικές μελάνες με ασυναγώνιστη καλυπτικότητα.Τα χρώματα διατηρούν τη λαμπρότητα και την καλυπτικότητα τους ακόμη και σε ολόμαυρες επιφάνειες!Διατηρώντας τα χαρατηριστικά της σειράς AERO COLOR®professional (μέγιστη αντοχή στο φως,λαμπρότητα,κατάλληλα για χρήση με πινέλο,αερογράφο αλλά και με τους μαρκαδόρους Schmincke Aerocolor LINER),το χρώμα παραμένει αναλοίωτο,ζωηρό και αδιάβροχο στο στέγνωμα.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιφάνειες όπως χαρτί,χαρτόνι αλλά και σε μη απορροφητικές επιφάνειες όπως πλαστικό, καμβά και (μετά απο ειδική προετοιμασία) μέταλλο.Το πρωτοποριακό χρωματολόγιο των AERO COLOR® ΤΟΤΑL COVER αναδεικνύει τη λαμπρότητα αλλά και την καλυπτικότητα τους.Στο πάνω μέρος φαίνεται το χρώμα σε λευκη ή ανοιχτόχρωμη επιφάνεια,ενώ στο κατω ,σε σκουρόχρωμη ή μαύρη.
€6,90 με ΦΠΑ

Liquid frisket,coloured

Mπλέ ελαστική γόμμα για την απομόνωση περιοχών που επιθυμούμε να μην περάσει το χρώμα κατα τη ζωγραφική με ακουαρέλα ,gouache ή μελάνι.Κατάλληλο για εφαρμογή σε χαρτί ακουαρέλας,χαρτόνι,φωτογραφίες η film.
€3,30 με ΦΠΑ