Masking Fluid,coloured

Μπλε ελαστική γόμμα για την απομόνωση περιοχών που επιθυμούμε να μην περάσει το χρώμα κατα τη ζωγραφική με ακουαρέλα ,gouache ή μελάνι.Κατάλληλο για εφαρμογή σε χαρτί ακουαρέλας,χαρτόνι,φωτογραφίες η film.
Κατασκευαστής: Schmincke
Κωδικός προϊόντος(SKU): SCHM731
*
€5,30 με ΦΠΑ

Οδηγίες χρήσης

  • Ανακινήστε καλα πριν τη χρήση.
  • Eτοιμο για χρήση.Το Masking fluid,coloured είναι μπλέ κατά τη χρήση ,κατά το στέγνωμα γίνεται ημιδιαφανές μπλε.
  • H εφαρμογή του μπορεί να γίνει με to απλικατέρ που διαθέτει,για μεγαλύτερη ακρίβεια ή να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν από το μπουκάλι με κάποιο ξυλάκι ή πινέλο.(Αποφύγετε τη χρήση ακριβών πινέλων γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα καταστροφής τους μετά τη χρήση)
  • Το Μasking fluid,coloured μπορεί να αραιωθεί με νερό ,αλλά στεγνώνοντας σχηματίζει ένα αδιάβροχο,ελαστικό,ημιδιαφανές στρώμα.(Εάν αραιωθεί με νερό, υπάρχει περίπτωση η αφαίρεσή του από το χαρτί να είναι δυσκολότερη από το κανονικό)
  • Η περίοδος στεγνώματος μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά εώς κάποιες ώρες ,ανάλογα με το πάχος του στρώματος. Μετά το στέγνωμα ,η περιοχές που έχει εφαρμοστεί μπορούν να ζωγραφιστούν με ακουαρέλα ή μελάνι.
  • Η αφαίρεση του Masking fluid,coloured μπορεί να γίνει τρίβοντας απαλά με καθαρά και στεγνά δάχτυλα.(ποτέ τραβώντας το στρώμα!)
  • Η αφαίρεση του Masking fluid,coloured πρέπει να γίνεται εντός 2 ημερών από το στέγνωμα για να αποφευχθεί ο κίνδυνος κιτρινίσματος της επιφάνειας στην οποία εφαρμόστηκε.
  • H εφαρμογή είναι δυνατή μόνον σε χοντρό τραχύ χαρτί ή χαρτόνι και όχι σε μαλακά λεπτά χαρτιά.
  • Η συσκευασία να σφραγίζεται και τα εργαλεία εφαρμογής να πλένονται αμέσως μετά τη χρήση.

Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

AERO COLOR® Professional 28ml

H σειρά AERO COLOR® Professional δημιουργήθηκε για να προσφέρει λαμπρότητα και υψηλή αντοχή στο φως ,ενώ είναι κατάλληλη για χρήση με πινέλο,αερογράφο αλλά και με τους μαρκαδόρους Schmincke Aerocolor LINER.Τα χρώματα μπορούν να αραιωθούν με νερό ,ενώ στεγνώνοντας το αποτέλεσμα είναι ζωηρό και αδιάβροχο.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιφάνειες όπως χαρτί,χαρτόνι αλλά και σε μη απορροφητικές επιφάνειες όπως πλαστικό, καμβά και (μετά απο ειδική προετοιμασία) μέταλλο.Το πρωτοποριακό χρωματολόγιο των AERO COLOR® Professional αναδεικνύει τη λαμπρότητα αλλά και την καλυπτικότητα τους.Στο πάνω μέρος φαίνεται το χρώμα σε λευκη ή ανοιχτόχρωμη επιφάνεια,ενώ στο κατω ,σε σκουρόχρωμη ή μαύρη.
€5,90 με ΦΠΑ

FW Artist's acrylic Ink 29.5ml

Ακρυλικές μελανες κορυφαίας ποιότητας της εταιρίας Daler-Rowney που ξεχωρίζουν για την ένταση και τη λαμπρότητα τους χάρη στην υψηλή τους περιεκτικότητα σε χρωστική.Εξαιρετικα ανθεκτικές στο φώς,όλες οι αποχρώσεις ειναι 4 και 5 αστέρων .Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιφάνειες όπως χαρτί,χαρτόνι αλλά και σε μη απορροφητικές επιφάνειες όπως πλαστικό, καμβά κτλ με πινέλο, αερογράφο ή επαναγεμιζόμες πένες.Η σειρά περιέχει 6 ιριδίζουσες αποχρώσεις (Shimmering) και 6 φωσφωρούχες (Fluorecent).
€5,80 με ΦΠΑ

HORADAM® Aquarell 15ml

H σειρά HORADAM® της εταιρίας Schmincke αποτελεί τη ναυαρχίδα στην κατηγορία της ακουαρέλας. 139 αποχρώσεις ,διαθέσιμες σε πλακίδια αλλά και σωληνάρια χρησιμοποιούν την Αραβική γόμα ως συγκολλητική ουσία και σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα χρωστικών και την χρονοβόρα διαδικασία παρασκευής, εγγυώνται μέγιστη αντοχή στο φως καθώς και λαμπρότητα και σταθερότητα στο χρώμα.
€7,60 με ΦΠΑ

Gouache Renesans, 20 ml

Το Renesans GOUACHE είναι εύκολα στη χρήση παχιά και καλής επικάλυψης χρώματα, τα οποία δημιουργούν ένα εύκαμπτο αλλά ακόμα υδατοδιαλυτό στρώμα. Πέραν της χρωστικής, η παραγωγή γκουάς περιλαμβάνει καολίνη, αραβικό κόμμι και άλλες πρώτες ύλες οι οποίες κάνουν το χρώμα ευδιάλυτo. H τέμπερα αυτή είναι κατάλληλη για τεχνικές ζωγραφικής όπως υδατογραφία, αερογραφία, σκίτσα; γι 'αυτό είναι πολύ δημοφιλές στους σχεδιαστές και τους εικονογράφους. Διατίθενται σε 26 αποχρώσεις.
€1,70 με ΦΠΑ