Επιδαπέδια καβαλέτα

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Kαβαλέτο Cappelletto με μανιβέλα CS-300

Επιδαπέδιο καβαλέτο από βερνικωμένο ξύλο οξιάς. Με αποσπώμενη μανιβέλα για εύκολο και γρήγορο κατέβασμα και ανέβασμα του έργου ανεξάρτητα από το βάρος του. Έργο έως και 235 cm μπορεί να στερεωθεί πάνω του χάρη στο πτυσσόμενη επάνω λαβή του. Διαθέτει 4 ροδάκια για εύκολη μετακίνηση αλλά και μεταλλικά στοπ για την πλήρη ακινητοποίηση του στο δάπεδο. Με ράφι κάτω από το τελάρο αλλά και 2 αποσπώμενα συρτάρια στα πλάγια. Ένα καβαλέτο άριστης κατασκευής που θα ικανoποιήσει ακόμη και τις πιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.
€1030,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CS-200BIS

Επιδαπέδιο καβαλέτο από βερνικωμένο ξύλο οξιάς. Διαθέτει 4 ροδάκια με στοπ για εύκολη μετακίνηση. Με πτυσσόμενη λαβή στο πάνω μέρος που μπορεί να συγκρατήσει έργο έως και 357cm (από το δάπεδο). Με διπλό ράφι, ένα για να συγκρατεί το τελάρο και ένα κάτω από αυτό. Ένα καβαλέτο που ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα, τον εργονομικό σχεδιασμό, την ευκολία στη χρήση αλλά και την κομψότητα του. Άριστης κατασκευής που θα ικανoποιήσει ακόμη και τις πιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.
€255,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CS-200

Επιδαπέδιο καβαλέτο από βερνικωμένο ξύλο οξιάς. Με πτυσσόμενη λαβή στο πάνω μέρος που μπορεί να συγκρατήσει έργο έως και 357cm (από το δάπεδο). Με διπλό ράφι, ένα για να συγκρατεί το τελάρο και ένα κάτω από αυτό. Ένα καβαλέτο που ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα, τον εργονομικό σχεδιασμό, την ευκολία στη χρήση αλλά και την κομψότητα του. Άριστης κατασκευής που θα ικανoποιήσει ακόμη και τις πιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.
€230,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CS-20

Επιδαπέδιο καβαλέτο από βερνικωμένο ξύλο οξιάς. Με πτυσσόμενη λαβή στο πάνω μέρος που μπορεί να συγκρατήσει έργο έως και 250m (από το δάπεδο). Με διπλό ράφι, ένα για να συγκρατεί το τελάρο και ένα κάτω από αυτό.Το επάνω ράφι μπορεί να συγκρατήσει έργο έως 45 mm βαθύ. Με μεταλλικό σύστημα ρύθμισης του ύψους. Ένα καβαλέτο που ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα ,τον εργονομικό σχεδιασμό, την ευκολία στη χρήση αλλά και την κομψότητα του. Άριστης κατασκευής που θα ικανoποιήσει ακόμη και τις πιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.
€208,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CS-100BIS

Επιδαπέδιο καβαλέτο από ξύλο οξιάς. Με πτυσσόμενη λαβή στο πάνω μέρος. Με διπλό ράφι ,ένα στο επάνω μέρος για να συγκρατεί το τελάρο και ένα κάτω από αυτό για μολύβια, σβήστρες, πινέλα, χρώματα κ.τ.λ. Με μεταλλικό σύστημα ρύθμισης του ύψους. Ένα καβαλέτο ελαφρύ, εύχρηστο αλλά και στιβαρό, ιδανικό για μικρά εργαστήρια χωρίς να χάνει από την λειτουργικότητα του, σε χαμηλή τιμή!
€155,00 με ΦΠΑ

Καβαλέτο επιδαπέδιο Sinoart SFE0007

Επιδαπέδιο ξύλινο καβαλέτο με μεταλλικό σύστημα ρύθμισης του ύψους. Διαστάσεις: 51,5 × 61 × 208 cm, μέγιστο ύψος τελάρου 140 cm.
€130,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CL-27

Επιδαπέδιο τρίποδο καβαλέτο απο ξύλο οξιάς.Με ράφι για να συγκρατεί το τελάρο. Με μεταλλικό σύστημα ρύθμισης του ύψους.Διαστάσεις βάσης 58×68 cm . Το ύψος του είναι 165 cm ενώ χάρη στην πτυσσόμενη λαβή του στο επάνω μέρος μπορεί να συγκρατήσει εργο εώς και 130cm στο ύψος και 4,5cm στο πάχος .Ενα καβαλέτο εύχρηστο,σταθερό με εργονομική πατενταρισμέη σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής σε χαμηλή τιμή! Ιδανικό για χρηση με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
€115,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CL-22

Επιδαπέδιο τρίποδο καβαλέτο απο ξύλο οξιάς.Με διπλό ράφι,το επάνω για να συγκρατεί το τελάρο και το κάτω για χρώματα,μολυβια,σβήστρες,πανιά κ.τ.λ. Με μεταλλικό σύστημα ρύθμισης του ύψους.Διαστάσεις βάσης 59×68 cm . Το ύψος του είναι 165 cm ενώ χάρη στην πτυσσόμενη λαβή του στο επάνω μέρος μπορεί να συγκρατήσει εργο εώς και 130cm στο ύψος και 4,5cm στο πάχος .Ενα καβαλέτο εύχρηστο,με εργονομική σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής σε χαμηλή τιμή! Ιδανικό για χρηση με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
€127,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CL-19

Επιδαπέδιο τρίποδο καβαλέτο απο ξύλο οξιάς.Με ράφι για να συγκρατεί το τελάρο και μεταλλικο σύστημα ρύθμισης του ύψους.Διαστάσεις βάσης 58×68 cm . Το ύψος του είναι 165 cm ενώ χάρη στην πτυσσόμενη λαβή του στο επάνω μέρος μπορεί να συγκρατήσει εργο εώς και 130cm στο ύψος και 4,5cm στο πάχος .Ενα καβαλέτο εύχρηστο,με εργονομική σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής σε χαμηλή τιμή! Ιδανικό για χρηση με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
€110,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CE-155

Επιδαπέδιο τρίποδο καβαλέτο απο ξύλο οξιάς.Eξαιρετικά ελαφρύ και ευκολο στη μετακίνηση.Με ράφι για να συγκρατεί το τελάρο και μεταλλικο μεντεσέ για την προσαρμογή της κλίσης.Διαστάσεις βάσης 70×70 cm . Το ύψος του είναι 150 cm ενώ μπορεί να στηρίξει εργο εώς 200 cm στο ύψος και 4 cm πάχος .Με εξαιρετικά εύκολη αποσυναρμολόγηση με μια κίνηση και λαβή στο πλάι για ακόμη ευκολότερη μεταφορά!
€57,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Γαλλικού Τύπου Sinoart

Ένα κλασικό, μεγάλο καβαλέτο γαλλικού τύπου και ξύλινη βαλίτσα, που μετατρέπεται σε ψηλό τρίποδο καβαλέτο ζωγραφικής με συρτάρι αποθήκευσης. Στιβαρό, ελαφρύ τρίποδο καβαλέτο που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε θέση γωνίας κλίσης ανάλογα με την ανάγκη. Διαστάσεις: 72x114x180cm Περιέχει ξύλινη παλέτα και ιμάντα μεταφοράς Συρτάρι για πινέλα, χρώματα και άλλα αξεσουάρ Κρατάει καμβά έως 85 cm Ιδανικό για ελαιογραφία και ακουαρέλα στο εξωτερικό χώρο Βάρος: 5 κιλά
€92,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Εξοχής Cappelletto CS-1

Καβαλέτο εξοχής από ξύλο οξιάς με λαβές για συγκράτηση 2 καμβάδων ταυτόχρονα. Το καβαλέτο μπορεί να λυγίσει και oριζόντια για να μετατραπεί σε επιφάνεια εργασίας. Οι διαστάσεις βάσης του είναι 85×60 cm (33″x24″)και το ύψος του 185 cm (73″).Με μεταλλικό μηχανισμό κλειδώματος ANTI-SPIN, που εξασφαλίζει τη σταθερότητα του. Ένα καβαλέτο ιδανικό για ζωγραφική σε εξωτερικούς χώρους,ελαφρύ ,με εύκολη αποσυναρμολόγηση, ιδανικό για συχνή μετακίνηση. Χειροποίητο προϊόν Made in Italy.
€44,00 με ΦΠΑ