Κυκλικοί κόφτες γλυπτικής/κεραμικής, σετ 4 τμχ.

Δια.: 2,2cm, 1,3cm, 0,85cm, 0,3cm Υλικό: ξύλο και ανοξείδωτο ατσάλι Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 αιχμηρούς τρυποκόφτες διαφορετικής διαμέτρου με ξύλινο χερούλι. Κατάλληλο για πηλό, καουτσούκ, πηλός χαρτιού κ.λπ. Χρησιμοποιείται για διάτρηση, ξύσιμο και διακόσμηση.
Κατασκευαστής: Sinoart
Κωδικός προϊόντος(SKU): Τ088
€5,60 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Fabriano Rosaspina White 220gr 70cm x 100cm

Xαρτι τυπώματος υψηλής ποιότητας, περιεκτικότητας 60% σε βαμβάκι. Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές τυπωματος ( χαρακτική, λιθογραφία, μεταξοτυπία, linοleum, ξυλογραφία ) αλλά και για σχέδιο. Με υδατόσημο στο κάτω μέρος του χαρτιού που εγγυάται τη γνησιότητα του.
€3,90 με ΦΠΑ

Fabriano Rosaspina Ιvory 285gr 70cm x 100cm

Xαρτί τυπώματος υψηλής ποιότητας, περιεκτικότητας 60% σε βαμβάκι. Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές τυπώματος ( χαρακτική, λιθογραφία, μεταξοτυπία, linileum,ξυλογραφία ) αλλά και για σχέδιο. Με υδατόσημο στο κάτω μέρος του χαρτιού που εγγυάται τη γνησιότητα του. Σε Ivory χρώμα .
€4,90 με ΦΠΑ

Υγρό Γυαλί Tetralux Liquid Glass Diamond

Το Diamond υγρό γυαλί είναι διάφανη, αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών χωρίς διαλύτες ή νερό. Είναι κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών επιφανειών υψηλής αισθητικής σε οριζόντιες επιφάνειες εσωτερικών χωρών, κατασκευές, ΄έργα, τραπεζάκια κ.τ.λ.. Μπορεί να εγκιβωτίσει χρωματιστά αδρανή, ψηφιακές εκτυπώσεις 3d, φωτογραφίες, οπτικές ίνες κ.τ.λ.. Επίσης μπορεί να αναμιχθεί με χρωστικές σε μορφή σκόνης όπως οξείδια του σιδήρου, glitter ή να επικαλύψει τεχνοτροπίες. Λόγω της απουσίας διαλυτών δεν μυρίζει κατά την εφαρμογή του. Μετά τον πολυμερισμό του, αποκτά μεγάλη αντοχή σε διαλύτες, οξέα και χημικές ενώσεις.
€19,80 με ΦΠΑ

Pebeo Καλούπια σε Γεωμετρικά Σχήματα

Καλούπια σιλικόνης για γεωμετρικά σχήματα. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.
€9,85 με ΦΠΑ