Κόλλα για ύφασμα Acrilex 35 ml

Kόλλα για ύφασμα. Χρησιμοποιήστε την για να κολλήσετε υφάσματα μεταξύ τους. Δεν είναι ανθεκτική σε επαναλαμβανόμενα πλυσίματα.
Κατασκευαστής: Acrilex
Κωδικός προϊόντος(SKU): A-16840
€1,20 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μολυβοπαστέλ Gioconda, Koh-i-noor

Tα μολύβια Gioconda Soft Pastel προσφέρουν το απαλό φινίρισμα των συμβατικών παστέλ χωρίς το χάος. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα χρωστικής, βουτυρένια υφή, αναμειγνύονται μεταξύ τους και τονώνουν εύκολα σε σκοτεινές ή φωτεινές επιφάνειες. Όλα τα χρώματα είναι ελαφριά και ανθεκτικά στο ξεθώριασμα. Τα Gioconda Pastel μολύβια είναι φτιαγμένα από ξύλο κέδρου Καλιφόρνιας για καθαρό και ακριβές ξύσιμο. Διατίθενται σε πλήρη γκάμα των 52 χρωμάτων.
€0,90 με ΦΠΑ

Ohuhu Διπλός Μαρκαδόρος Οινοπνεύματος

Honolulu Series - Από τους πιο δημοφιλείς μαρκαδόρους στον κόσμο. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό, τα χρώματα τους αναμειγνύονται πολύ εύκολα και έχουν την υψηλότερη ποιότητα μελανιών. Η εύκαμπτη μύτη του το καθιστά κατάλληλο για σχεδιασμό και εικονογράφηση. Τύπος μελανιού: μελάνι με βάση το αλκοόλ Μύτη μαρκαδόρου: βούρτσα και σμίλη Αναστρέψιμη μύτη βούρτσας, αν το άκρο της βούρτσας ξεφτίσει, μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε περιστρέφοντας το άκρο της βούρτσας.
€2,00 με ΦΠΑ €1,50 με ΦΠΑ

Lamali ΕΧΤΗ Naturel 50x75cm

Xειροποίητο χαρτί ιδανικό για τύπωμα, κολάζ, decoupage, περιτύλιγμα κ.α. Extra thin.
€1,60 με ΦΠΑ

Lamali Pi76-NA, 55x75 cm - Εxtrafin

Χαρτί κάνναβης εξαιρετικά λεπτό - 55x75cm περίπου. Κατασκευασμένο με το χέρι στην Ινδία. Ιδανικό για τύπωμα, κολάζ, κατασκευές, τύλιγμα, διακόσμηση κλπ.
€1,80 με ΦΠΑ