Κόλλα κρυσταλλιζέ Ατλακόλ

Υδατοδιαλυτή λευκή κόλλα ξύλων, βάσεως PVAC κατάλληλη για συγκολλήσεις υψηλών απαιτήσεων. Προσφέρει γρήγορη και δυνατή συγκόλληση, με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εξωτερικές χρήσεις. Γίνεται διαφανής μετά το στέγνωμα (κρυσταλλιζέ). ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Συγκολλήσεις εξωτερικών βρεχόμενων ξύλινων κατασκευών όπως πέργκολες, κάσες παραθύρων, εξωτερικά κουφώματα, εξωτερικές πόρτες κλπ. Συγκολλήσεις όλων των ξύλων όπως μασίφ, νοβοπάν, MDF, φορμάικας που εκτίθενται σε υψηλή υγρασία. Συγκολλήσεις επίπλων όπου απαιτείται πολύ ισχυρή συγκόλληση με μεγάλη αντοχή στη γήρανση. Συγκολλήσεις άλλων υλικών πάνω σε νοβοπάν όπως χαρτόνια, υφάσματα, PVC κλπ.
Κωδικός προϊόντος(SKU): ATL101
*
€2,40 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ξυλομπογιές Ακουαρέλας Koh-I-Noor Μοndeluz

Ξυλομπογιές ακουαρέλας υψηλής ποιότητας σε 72 αποχρώσεις. Ιδανικές για επαγγελματική χρήση.Μεγάλη αντοχή στο φώς χάρη στις υψηλής ποιότητας χρωστικές.
€1,00 με ΦΠΑ

Schmincke College® Acrylic 750ml

Τα College® Acrylic αποτελούν την οικονομική σειρά της Schmincke για ικανοποιητική ποιότητα σε χαμηλή τιμή!Σε 20 αποχρώσεις καλύπτουν όλο το φάσμα των βασικών χρωμάτων όπως και 2 μεταλλικές αποχρώσεις (χρυσό και ασημί).
€14,40 με ΦΠΑ €9,90 με ΦΠΑ

Schmincke AKADEMIE® Acryl color 500ml

Τα AKADEMIE® Acryl color είναι η σειρά ακρυλικών της Schmincke σχεδιασμένη να καλύπτει εξίσου τις ανάγκες αρχάριων αλλά και προχωρημένων στο χρώμα. Σε 36 αποχρώσεις, η σειρά προσφέρει μεγάλη αντοχή στο φως και ένα λαμπρό και έντονο αποτέλεσμα! H ευρεία γκάμα των AKADEMIE® Acryl color περιλαμβάνει μεταλλικές αποχρώσεις (όπως χρυσό και ασήμι), καθώς και 2 διαφορετικές αποχρώσεις λευκού (buff titanium και titanium).
€14,90 με ΦΠΑ

Simply Αcrylic 75ml

Οικονομική σειρά ακρυλικών από την εταιρία Daler-Rowney. Kαλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες μαθητών και φοιτητών αλλά και αρχαρίων στη ζωγραφική. Η σειρά περιέχει 34 αποχρώσεις, μεταξύ των οποίων 2 μεταλλικές και 5 φωσφωρούχες αποχρώσεις, καθώς και την απόχρωση Glow in the dark που φωσφωρίζει τη νύχτα!
€2,90 με ΦΠΑ