Κolibri

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Kolibri Serie 3510

Πινέλο προετοιμασίας από τρίχα χοίρου
$4.13 με ΦΠΑ

Κοlibri Serie 2530

Πινελάτσες για προετοιμασία και ζωγραφική από ελαφρύ μείγμα φυσικών τριχών χοίρου και συνθετικών τριχών, κατασκευάζονται σε 6 μεγέθη. Το μείγμα τρίχας είναι ισχυρό και έχει υψηλή ικανότητα απορρόφησης χρώματος. Επομένως, η σειρά αυτή είναι πιο κατάλληλη για προετοιμασία και ζωγραφική σε μεγαλύτερες επιφάνειες. Διατίθεται σε μεγέθη από 1 ″ (25 mm) έως 4 ″ (100 mm).
$4.01 με ΦΠΑ

SQI-Aquarell Line, Kolibri

Τα πινέλα της σειράς SQI είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας συνθετική απομίμηση σκίουρου. Μοιάζει με πραγματική τρίχα σκίουρου, τόσο στην όψη όσο και στον τρόπο που δουλεύεται. Κατάλληλο για ακουαρέλα και μελάνι.
$7.32 με ΦΠΑ

SQI-Aquarell line, Kolibri

Τα πινέλα της σειράς SQI είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας συνθετική απομίμηση σκίουρου. Μοιάζει με πραγματική τρίχα σκίουρου, τόσο στην όψη όσο και στον τρόπο που δουλεύεται. Wash brush κατάλληλο για ακουαρέλα και μελάνι.
$4.96 με ΦΠΑ

Kolibri Series 8882

Στρόγγυλο πινέλο με συνθετική μαύρη τρίχα υψηλής ποιότητας, ιδανικό για αγιογραφία, μικρογραφία και ζωγραφική λεπτομέρειας. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, τέμπερα και ακουαρέλα.
$4.48 με ΦΠΑ

Kolibri Series 1708

Oβάλ, πλακέ πινέλο με μαλακή συνθετική τρίχα υψηλής ποιότητας. Κατάλληλο για ζωγραφική με ακουαρέλα, ακρυλικό αλλά και λάδι.
$3.66 με ΦΠΑ