Πινέλα για λάδι

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Da Vinci CHUNEO series 7129

Οι κινέζικες τρίχες Chungking που εκτιμώνται εδώ και αιώνες, όχι μόνο γίνονται όλο και πιο σπάνιες αλλά και ολοένα και πιο ακριβές την τελευταία δεκαετία. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε αυτή τη νέα σειρά σε πλακέ σχήμα μια εναλλακτική λύση υψηλής ποιότητας με συνθετικές τρίχες, που μοιάζουν πολύ με τις φυσικές τους. Αυτή η σειρά πείθει με την ισχυρή, εύκαμπτη και σχεδόν άφθαρτη ίνα της και διατηρεί το σχήμα της ακόμα και μετά από εντατική χρήση. Έτσι είναι το τέλειο εργαλείο για ζωγραφική με λάδια και ακρυλικά για κάθε είδους παχύτερο χρώμα καθώς και τραχιές επιφάνειες. Επιπλέον, το συνθετικό υλικό καθαρίζεται πολύ πιο εύκολα από τις φυσικές τρίχες.
€3,95 με ΦΠΑ

Da Vinci NOVA series 1870

Κατασκευασμένο με την καλύτερη χρυσή συνθετική ίνα που έχει ως αποτέλεσμα έναν συνδυασμό μεγάλης ελαστικότητας και ανθεκτικότητας. Ιδανικό για ζωγραφική σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 είναι πολύ δημοφιλή και δοκιμασμένα πινέλα για ελαιογραφία, αλλά είναι επίσης ιδανικά για ημιδιάφανη ζωγραφική με ακρυλικά. Το Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 έχουν εξαιρετικά λεπτές χρυσές συνθετικές ίνες. Έχουν εξαιρετική ελαστικότητα και ξεπερνούν κατά πολύ τη διάρκεια ζωής των πινέλων με φυσική τρίχα, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα έχουν μακριές πράσινες λακαρισμένες λαβές.
€3,40 με ΦΠΑ

Πινέλο Synthetic Bristle 8329 Da Vinci

Πινέλο πλακέ με συνθετική, ποιοτική τρίχα Da Vinci, κατάλληλο για ζωγραφική με λάδι άλλα και ακρυλικό.
€1,60 με ΦΠΑ

La Vanche Series 2117

Πινέλο πλακέ από ποιοτική τρίχα χοίρου Chungking. Kατάλληλο για λάδι αλλά και ακρυλικό.
€2,00 με ΦΠΑ

La Vanche Series 2111

Πλακέ πινέλο από τρίχα χοίρου.
€2,00 με ΦΠΑ

La Vanche Series 2113

Πινέλο filbert από τρίχα χοίρου.Kατάλληλο για λάδι αλλά και ακρυλικό.
€2,20 με ΦΠΑ

La Vanche Series 2115

Στρόγγυλο πινέλο απο τρίχα χοίρου.
€1,80 με ΦΠΑ

Atlantis-0155

Πινέλο απο τρίχα χοίρου.Kατάλληλο για λάδι αλλά και ακρυλικό.
€1,75 με ΦΠΑ

Αtlantis Hog

Πινέλο απο τρίχα χοίρου.
€1,45 με ΦΠΑ

La Vanche Series 2752

Πινέλο από σκληρή συνθετική τρίχα, ιδανικό για λάδι και ακρυλικό.
€2,00 με ΦΠΑ

La Vanche Series 2751

Πλακέ πινέλο με σταθερή συνθετική τρίχα. Κατάλληλο για ζωγραφική με λάδια και ακρυλικά.
€2,30 με ΦΠΑ

Kolibri Series 8405

Τα πινέλα σειράς 8405 είναι κατάλληλα για ακρυλικό και λάδι. Έχουν σταθερή, συνθετική στρόγγυλη τρίχα εξαιρετικής ποιότητας και κοντή λαβή.
€3,30 με ΦΠΑ

Kolibri Series 1708

Oβάλ, πλακέ πινέλο με μαλακή συνθετική τρίχα υψηλής ποιότητας. Κατάλληλο για ζωγραφική με ακουαρέλα, ακρυλικό αλλά και λάδι.
€3,10 με ΦΠΑ

Kolibri Series 7008 CH

Πλακέ πινέλο με μαλακή συνθετική τρίχα υψηλής ποιότητας. Κατάλληλο για ζωγραφική με ακουαρέλα, ακρυλικό αλλά και λάδι.
€3,30 με ΦΠΑ

Da Vinci FIT SYNTHETICS, Filbert | Series 373

Στρόγγυλο πινέλο Da Vinci σειρά 373, με συνθετική τρίχα άριστης ποιότητας. Ιδανικό για ζωγραφική με ακρυλικά, μελάνι, τέμπερα και για hobby. Κοντή ξύλινη λαβή, λαχανί χρώματος ματ.
€1,60 με ΦΠΑ

Da Vinci FIT SYNTHETICS, Filbert | Series 375

Πινέλο Da Vinci σειρά 375, σε σχήμα γλώσσα γάτας και συνθετική τρίχα άριστης ποιότητας. Ιδανικό για ζωγραφική με ακρυλικά, μελάνι, τέμπερα και για hobby. Κοντή ξύλινη λαβή, λαχανί χρώματος ματ.
€3,20 με ΦΠΑ

Kolibri Series 8882

Στρόγγυλο πινέλο με συνθετική μαύρη τρίχα υψηλής ποιότητας, ιδανικό για αγιογραφία, μικρογραφία και ζωγραφική λεπτομέρειας. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, τέμπερα και ακουαρέλα.
€3,80 με ΦΠΑ

Da Vinci SYNTHETIC round, 3373

Αυτά τα στρόγγυλα πινέλα ζωγραφικής γενικής χρήσης είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ελαστική, γκρι συνθετική ίνα και πείθουν όχι μόνο για την ελκυστική τιμή τους αλλά και για την εμφάνισή τους. Κατάλληλα για λάδι, ακρυλικό, τέμπερα κλπ. Διεθνή μεγέθη νο. 0 έως 16
€1,70 με ΦΠΑ