Σετ 24 Μολυβοπαστέλ Gioconda, Koh-i-noor

Tα μολύβια Gioconda Soft Pastel προσφέρουν το απαλό φινίρισμα των συμβατικών παστέλ χωρίς το χάος. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα χρωστικής, βουτυρένια υφή, αναμειγνύονται μεταξύ τους και τονώνουν εύκολα σε σκοτεινές ή φωτεινές επιφάνειες. Όλα τα χρώματα είναι ελαφριά και ανθεκτικά στο ξεθώριασμα. Τα Gioconda Pastel μολύβια είναι φτιαγμένα από ξύλο κέδρου Καλιφόρνιας για καθαρό και ακριβές ξύσιμο. Διατίθενται σε σετ 24 χρωμάτων.
Κατασκευαστής: Koh-I-Noor Hardtmuth
Κωδικός προϊόντος(SKU): KiN-8827-copy
€39,40 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Tελάρα Αtlantis

Τελάρο με προετοιμασμένο καμβά, καρφωμένο στο πίσω μέρος. Καμβάς από βαμβάκι και πολυεστέρα (280gr/m2) προετοιμασμένος με gesso. Πάχος τελάρου στο πλάι 18mm. Έτοιμο για χρήση και ιδανικό για όλες τις τεχνικές. Στα μεγέθη 10x10, 7x10, 6x8, 5x7cm το τελάρο στο πλάι έχει πάχος 12mm.
€0,60 με ΦΠΑ

Schmincke MUSSINI® 35ml

MUSSINI® - μοναδικό στον κόσμο! Με την παρασκευή τους βασισμένη στις συνταγές των Old Masters και περιέχοντας φυσικές χρωστικές υψηλής συγκέντρωσης, τα MUSSINI®, η κορυφαία σειρά λαδιών της εταιρίας Schmincke προσφέρεται για ζωγραφική υψηλών απαιτήσεων με μέγιστη αντοχή στο φως και ομοιόμορφη ξήρανση μεταξύ των χρωμάτων. Παρασκευάζονται με τη χρήση αποκλειστικά φυσικών ρητινών που τους προσδίδει τη μέγιστη φωτεινότητα και συνεκτικότητα. Διαθέσιμα σε 101 + 7 χρυσές αποχρώσεις.
€9,70 με ΦΠΑ

Da Vinci FORTE SYNTHRTICS rigger, 263

Τα πινέλα Forte Synthetics 263 εξασφαλίζουν καθαρή γραμμή και αξιόπιστη, ελαστική αλλά σταθερή μύτη πινέλου. Οι πιο μακριές τρίχες απορροφούν καλά το χρώμα και το δοσολογούν ομοιόμορφα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τη ζωγραφική σε τραχιές επιφάνειες όπως ξύλο, χαρτόνι, πορσελάνη, κεραμικά κ.λπ.
€5,70 με ΦΠΑ

Da Vinci NOVA series 1870

Κατασκευασμένο με την καλύτερη χρυσή συνθετική ίνα που έχει ως αποτέλεσμα έναν συνδυασμό μεγάλης ελαστικότητας και ανθεκτικότητας. Ιδανικό για ζωγραφική σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 είναι πολύ δημοφιλή και δοκιμασμένα πινέλα για ελαιογραφία, αλλά είναι επίσης ιδανικά για ημιδιάφανη ζωγραφική με ακρυλικά. Το Da Vinci Nova Flat Oil Brushes Series 1870 έχουν εξαιρετικά λεπτές χρυσές συνθετικές ίνες. Έχουν εξαιρετική ελαστικότητα και ξεπερνούν κατά πολύ τη διάρκεια ζωής των πινέλων με φυσική τρίχα, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες. Τα πινέλα έχουν μακριές πράσινες λακαρισμένες λαβές.
€3,40 με ΦΠΑ