Τρίγωνα τελάρα Αtlantis

Κατασκευαστής: Sinoart
*
€2,40 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Tελάρα Αtlantis

Τελάρο με προετοιμασμένο καμβά, καρφωμένο στο πίσω μέρος. Καμβάς από βαμβάκι και πολυεστέρα (280gr/m2) προετοιμασμένος με gesso. Πάχος τελάρου στο πλάι 18mm. Έτοιμο για χρήση και ιδανικό για όλες τις τεχνικές. Στα μεγέθη 10x10, 7x10, 6x8, 5x7cm το τελάρο στο πλάι έχει πάχος 12mm.
€0,60 με ΦΠΑ

Σπρευ μεταφοράς εικόνας, 400 ml.

Το Ghiant Transfer Spray επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη μεταφορά του περιγράμματος των φωτογραφιών, αφισών και εκτυπώσεων σε όλες τις λείες επιφάνειες όπως χαρτί, καμβάς, βαμμένοι τοίχοι, ξύλο, γυαλί, κεραμικά, μέταλλα και υφάσματα. Το πλεονέκτημα του Ghiant Transfer Spray έναντι συμβατικού φύλλου καρμπόν είναι ότι δεν περιορίζεστε στο μέγεθος αυτού του φύλλου. Για να χρησιμοποιήσετε το Ghiant Transfer Spray, για παράδειγμα για να μεταφέρετε μια φωτογραφία σας ως χρωματική σελίδα: Βήμα 1 - Ψεκάστε το πίσω μέρος της εικόνας ( φωτογραφίας, αφίσα κλπ. ) προς μεταφορά με το Ghiant Transfer Spray και αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά Βήμα 2 - Στερεώστε την εικόνα στην επιλεγμένη επιφάνεια με εύκολα αφαιρούμενη κολλητική ταινία ή συνδετήρες και σχεδιάστε τις γραμμές που θα μεταφερθούν με ένα μολύβι, στυλό ή εργαλείο χάραξης. Ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται, πρέπει να ασκείται αρκετή πίεση για τη μεταφορά των γραμμών Βήμα 3 - Στη συνέχεια, τα περιγράμματα από την αρχική εικόνα θα είναι ορατά στη νέα επιφάνεια.
€7,20 με ΦΠΑ

Simply Αcrylic 75ml

Οικονομική σειρά ακρυλικών από την εταιρία Daler-Rowney. Kαλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες μαθητών και φοιτητών αλλά και αρχαρίων στη ζωγραφική. Η σειρά περιέχει 34 αποχρώσεις, μεταξύ των οποίων 2 μεταλλικές και 5 φωσφωρούχες αποχρώσεις, καθώς και την απόχρωση Glow in the dark που φωσφωρίζει τη νύχτα!
€2,90 με ΦΠΑ