Χειροποίητος φάκελος Khadi

Χειροποίητοι φάκελοι από Khadi Papers India κατασκευασμένοι από 100% βαμβακερό χαρτί μακριών ινών. Ο φάκελος C6 παίρνει χαρτί Α6 ξεδιπλωμένο ή Α5 διπλωμένο στη μέση. Ο φάκελος C7 παίρνει χαρτί Α7 ξεδιπλωμένο ή Α6 διπλωμένο στη μέση. Ο φάκελος C5 παίρνει χαρτί Α5 ξεδιπλωμένο ή Α4 διπλωμένο στη μέση.
Κατασκευαστής: Khadi Papers
Κωδικός προϊόντος(SKU): C7W
*
€0,50 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Λάδι Τυπώματος Νερού Η2Οil 60 ml

Το Renesans H2oil είναι ένα χρώμα τυπώματος λαδιού, ειδικά σχεδιασμένο για λινόλεουμ και ξυλογραφία. Διαλύεται και ξεπλένεται με νερό, χωρίς διαλύτες, που το καθιστά ευκολότερο και χωρίς δυσάρεστες οσμές.
€3,90 με ΦΠΑ

Κhadi Ιndia Paper A5 320gr Medium Grain

Χειροποίητο χαρτί ακουαρέλας επαγγελματικής ποιότητας, περιεκτικότητας 100% σε βαμβάκι. Δεν περιέχει οξέα και χλώριο για μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Ιδανικό για ακουαρέλα αλλά και κατάλληλο για μελάνι, σχέδιο ή τύπωμα.
€0,75 με ΦΠΑ

Κhadi Ιndia Paper A5 640gr Medium-Rough Grain

Χειροποίητο χαρτι ακουαρέλας επαγγελματικής ποιότητας, περιεκτικότητας 100% σε βαμβάκι.Δεν περιέχει οξέα και χλώριο για μέγιστη αντοχη στο χρόνο.Ιδανικό για ακουαρέλα αλλά και κατάλληλο για μελάνι ,σχέδιο ή τύπωμα.
€1,15 με ΦΠΑ

Schmincke College® Acrylic 200ml

Τα College® Acrylic αποτελόυν την οικονομική σειρά της Schmincke για ικανοποιητική ποιότητα σε χαμηλή τιμή! Σε 24 αποχρώσεις καλύπτουν όλο το φάσμα των βασικών χρωμάτων όπως και 2 μεταλλικές αποχρώσεις (χρυσό και ασημί).
€6,90 με ΦΠΑ