Harmony Watercolour 300 gr, HOT PRESSED

Ένα φυσικό λευκό χαρτί για όλες τις τεχνικές υδατογραφίας. Το Harmony Watercolor είναι απαλλαγμένο από οξύ, ανθεκτικό στο φως και διαθέτει εξαιρετική μακροζωία. Διατίθεται σε Rough και Hot Pressed.
Κατασκευαστής: Hahnemuehle
Διαθεσιμότητα: Please select required attribute(s)
Κωδικός προϊόντος(SKU): 10628041
*
€12,20 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Προδιαγραφές προϊόντων
Attribute nameAttribute value
Kατάλληλο γιαΑκουαρέλλα
Kατάλληλο γιαΜελάνι
Kατάλληλο γιαΠένα
Kατάλληλο γιαGouache
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Εκολίνες Liquarel Renesans 30 ml

Εκολίνες Liquarel είναι συμπυκνωμένες υγρές ακουαρέλες έτοιμες για χρήση, σε ένα εύχρηστο μπουκάλι. Τα έντονα και λαμπερά χρώματα είναι διαφανή, εύκολα αναμειγνύονται μεταξύ τους και μπορούν να αραιωθούν με νερό. Διατίθενται σε πλαστικό μπουκάλι 30 ml.
€2,70 με ΦΠΑ

Schmincke HORADAM® Aquarell 1/1

H σειρά HORADAM® της εταιρίας Schmincke αποτελεί τη ναυαρχίδα στην κατηγορία της ακουαρέλας. 139 αποχρώσεις, διαθέσιμες σε πλακίδια αλλά και σωληνάρια χρησιμοποιούν την Αραβική γόμα ως συγκολλητική ουσία και σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα χρωστικών και την χρονοβόρα διαδικασία παρασκευής, εγγυώνται μέγιστη αντοχή στο φως καθώς και λαμπρότητα και σταθερότητα στο χρώμα.
€7,20 με ΦΠΑ

Ακουαρέλες Extra fine Renesans σε κυβάκια

Οι επαγγελματικές ακουαρέλες σε κύβους κατασκευάζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές που βασίζονται σε αραβικό κόμμι και προσεκτικά αλεσμένες χρωστικές ουσίες και την προσθήκη μελιού ακακίας που χρησιμοποιείται ως συνδετικό μέσο. Σχεδόν όλη η διαδικασία παραγωγής ακουαρέλας πραγματοποιείται με το χέρι για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα και καθαρότητα της παραδοσιακής συνταγής. Κατά την παραγωγή τους, χρησιμοποιούνται επιλεγμένες οργανικές και ανόργανες χρωστικές, που περιλαμβάνουν αυθεντικό πολωνικό κάδμιο και κοβάλτιο. Το προϊόν αυτό χαρακτηρίζεται από υψηλή διαλυτότητα και υψηλό βαθμό αντοχής στο φως: οι ακουαρέλες παράγονται με το χέρι και στεγνώνουν φυσικά. Η σειρά αποτελείται από 54 χρώματα
€2,20 με ΦΠΑ

Gouache Renesans, 20 ml

Το Renesans GOUACHE είναι εύκολα στη χρήση παχιά και καλής επικάλυψης χρώματα, τα οποία δημιουργούν ένα εύκαμπτο αλλά ακόμα υδατοδιαλυτό στρώμα. Πέραν της χρωστικής, η παραγωγή γκουάς περιλαμβάνει καολίνη, αραβικό κόμμι και άλλες πρώτες ύλες οι οποίες κάνουν το χρώμα ευδιάλυτo. H τέμπερα αυτή είναι κατάλληλη για τεχνικές ζωγραφικής όπως υδατογραφία, αερογραφία, σκίτσα; γι 'αυτό είναι πολύ δημοφιλές στους σχεδιαστές και τους εικονογράφους. Διατίθενται σε 26 αποχρώσεις.
€2,20 με ΦΠΑ