Ψηφιδωτό

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Κεραμικές ψηφίδες CERATON® 100gr

Χρωματισμένες και ψημένες κεραμικές ψηφίδες. Διάστάσεις 20x20mm, πάχος 4mm περίπου. Ανθεκτικές στο ψύχος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εξωτερικό, όσο και εσωτερικό χώρο.Εύκολες στο σπάσιμο σε μικρότερα κομμάτια.
$1.71 με ΦΠΑ

Ψηφίδες Joy Glass 100gr

Γυάλινες ψηφίδες σε διάφορα χρώματα μεγέθους 20x20x4mm.Ιδιαιτέρως ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και ευκολες στο σπάσιμο.
$1.89 με ΦΠΑ

Ψηφίδες Τiffany Glass 100gr

Γυάλινες ψηφίδες διαστάσεων 1x1x0,4cm σε οπάκ για διαφανείς αποχρώσεις.Ιδανικές για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
$3.54 με ΦΠΑ

Μαρμάρινες ψηφίδες 2X2 cm 100gr

Mαρμάρινες ψηφίδες διαστάσεων 2x2x0,4cm.Ιδανικές για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
$3.42 με ΦΠΑ

Ψηφίδες Βyzantic 2x2 cm 100gr

Χρωματιστές ψηφίδες από κονίαμα τσιμέντου.Διαστάσεις: 20x20 mm.Πάχος: 4 mm.Πολύ μαλακες,μπορούν να κοπούν με ψαλίδι.Κατάλληλες και για εξωτερικό χώρο, εφόσον προστατεύονται από παγετό.Κατάλληλες για κατασκευές, διακόσμηση, σχολικές εργασίες .
$2.01 με ΦΠΑ

Ψηφίδες Dona Murano 1x2cm 100gr

Γυάλινες χρωματιστές ψηφίδες διαστάσεων 1x2x0.5cm. Κατάλληλες για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Κόβονται με ειδική πένσα με ροδέλες.
$6.02 με ΦΠΑ

Eργαλέιο για κόψιμο γυαλιού Mosaikstein

Eργαλέιο για κόψιμο γυαλιού με ενσωματωμένες λεπίδες και λαδι στο εσωτερικό. Για ψηφίδες Joy Glass, Murano glass, Tiffany glass, Ceraton.
$20.53 με ΦΠΑ

Eργαλέιο για σπάσιμο πλακιδίων Mosaikstein

Eργαλέιο για σπάσιμο πλακιδίων .Για πλακάκια, με ενσωματωμένες λεπίδες. Απλή και χαμηλού κόστους έκδοση.
$8.97 με ΦΠΑ

Λαβίδα ψηφιδωτού RGM

Λαβίδα ψηφιδωτού για τοποθέτηση ψηφίδων .Ιδιαιτέρως χρήσιμη για λεπτομέρειες. Μήκος 16 εκ.
$8.97 με ΦΠΑ

Πένσα ψηφιδωτού Mosaikstein

Εξαιρετικά στιβαρή πένσα ψηφιδωτού με λεπίδες στην άκρη για το ασφαλές και ακριβές κόψιμο ψηφίδων,αλλά και πετρωμάτων οποιουδήποτε πάχους.Η πένσα μπορέι να χρησιμοποιηθεί και για το κόψιμο ψηφίδων απο μάρμαρο ,κεραμικό ,γυαλί κτλ.
$39.77 με ΦΠΑ

Πένσα ψηφιδωτού Mosaikstein

Πένσα ψηφιδωτού για το ασφαλές και ακριβές κόψιμο ψηφίδων .Η πένσα μπορέι να χρησιμοποιηθεί επίσης και για το κόψιμο ψηφίδων απο μάρμαρο ,κεραμικό πέτρα κτλ.
$42.95 με ΦΠΑ