Σχέδιο

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Σετ πένες bamboo

Σετ πένες bamboo,περιέχει 3 μεγέθη.
$3.30 με ΦΠΑ

Σετ λαδοπαστέλ Sinoart

Σετ των 12,18 ή 24 τμχ.
$2.24 με ΦΠΑ

AERO LACK water-based 250ml

Βερνίκι για έργα με μελάνι με τριπλή χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ιδανικό αστάρι για έργα με μελάνια εάν αραιωθεί σε αναλογία 1:1 με νερό καθώς και σαν στεγανωτικό για την εφαρμογή ακρυλικών μελανιών σε δερμάτινη επιφάνεια.
$20.53 με ΦΠΑ

Masking Fluid, coloured

Μπλε ελαστική γόμμα για την απομόνωση περιοχών που επιθυμούμε να μην περάσει το χρώμα κατα τη ζωγραφική με ακουαρέλα, gouache ή μελάνι. Κατάλληλο για εφαρμογή σε χαρτί ακουαρέλας, χαρτόνι, φωτογραφίες η film.
$6.96 με ΦΠΑ

Masking Fluid, neutral

Λευκή ελαστική γόμμα για την απομόνωση περιοχών που επιθυμούμε να μην περάσει το χρώμα κατα τη ζωγραφική με ακουαρέλα ,gouache ή μελάνι.Κατάλληλο για εφαρμογή σε χαρτί ακουαρέλας,χαρτόνι,φωτογραφίες η film.
$6.96 με ΦΠΑ

Simply Art Masking Fluid 75ml

Λευκή ελαστική γόμμα για την απομόνωση περιοχών που επιθυμούμε να μην περάσει το χρώμα κατα τη ζωγραφική με ακουαρέλα ,gouache ή μελάνι.Κατάλληλο για εφαρμογή σε χαρτί ακουαρέλας,χαρτόνι,φωτογραφίες η film.Μπορεί να απλωθεί με πινέλο ή με το απλικατέρ.Αδιάβροχο μετά το στέγνωμα.Να αφαιρείται μετά το πέρας των εργασιών τρίβοντας μαλακά με το δάχτυλο.
$8.14 με ΦΠΑ

AERO TEX 28ml

Medium για ακρυλικές μελάνες που τις μετατρέπει σε κατάλληλες για ζωγραφική σε ύφασμα. Αναλογία 1:1.
$7.14 με ΦΠΑ

AERO opaque medium 125ml

Kρεμώδες medium για ακρυλικές μελάνες που αυξάνει την αδιαφάνεια τους.Το αποτέλεσμα φαίνεται καθώς προχωρά το στέγνωμα.Εξαιρετικά αισθητό σε μαύρες ή σκουρόχρωμες επιφάνειες.Η ένταση της αδιαφάνειας εξαρτάται από την ποσότητα του ΑΕRO Opaque medium που θα προστεθεί μέσα στο μελάνι (δοσολογία: το πολύ 50%).Το ΑΕRO Opaque medium προορίζεται για χρήση μέσα στο μελάνι.Να μην χρησιμοποιείται μόνο του!Το μείγμα με το μελάνι μπορεί να εφαρμοστεί με σπρέι, πινέλο ή τους AERO COLOR Professional LINERS.
$13.57 με ΦΠΑ

Fixative for pastels AEROPUMP 350ml

Σταθεροποιητικό σπρέι με αλκοολική βάση για παστέλ. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
$14.75 με ΦΠΑ

Fixative for charcoal and pencil AEROPUMP 350ml

Σταθεροποιητικό σπρέι για μολύβι και κάρβουνο. Κατάλληλο και για παστέλ, αλλά ενδέχεται να αυξήσει την ένταση τους. Διαφανές, δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
$14.75 με ΦΠΑ

Schmincke soft pastels cardboard, set 10 pastels

Η σειρά Pastel της εταιρίας Scmincke με τις υψηλής συγκέντρωσης χρωστικές και την γκάμα 400 αποχρώσεων, προσφέρεται να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Τα κομμάτια παράγονται χείροποίητα και περιέχουν τη χαμηλότερη δυνατή ποσότητα συγκολλητικών ουσιών ωστε να περιέχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου καθαρή χρωστική.Αυτό τους προσδίδει μία λεπτή αίσθηση, χωρίς να χάνουν σε ένταση χρώματος και αντοχή στο φως. Περιεχει 10 τμχ.
$31.84 με ΦΠΑ