Χαρακτική

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Σετ κοπίδια χαρακτικής-044

Σετ ξυλογλυπτικής με ξύλινο βραχίονα, κατάλληλα για ξυλογλυπτική αλλά και linoleum. Σετ των 3 τμχ. ή 6 τμχ.
€1,90 με ΦΠΑ

Ρολό τυπώματος-101 2''

Ρολό τυπώματος με πλαστικό βραχίονα. Μήκος κυλίνδρου 5cm.
€5,40 με ΦΠΑ

Ρολό τυπώματος-101 6''

Ρολό τυπώματος με πλαστικό βραχίονα.Μήκος κυλίνδρου 15cm.
€7,70 με ΦΠΑ

Ρολό τυπώματος-101 4''

Ρολό τυπώματος με πλαστικό βραχίονα. Μήκος κυλίνδρου 10cm.
€6,60 με ΦΠΑ

Ριζόχαρτο τυπώματος σε ρολό

Παραδοσιακό Κινέζικο ριζόχαρτο 30g/m2 σε ρολό,ιδανικό για τύπωμα,μελάνι ή καλλιγραφία.Χάρη στην παραδοσιακή τεχνική κατασκευής του,προσφέρει υψηλή ποιότητα σε χαμηλή τιμη. Το χαρτί ειναι λεπτό αλλα πολύ ανθεκτικό σε υπόλευκο χρώμα και παρουσιάζει διαφορά υφής στις δύο όψεις του με τη μια να είναι πιο γυαλιστερή ελαφρώς λιγοτερο απορροφητική και τραχιά απο την άλλη.Χωρίς προσθήκη οξέων. Η κυλινδρική συσκευασία του απο σκληρό χαρτόνι είναι ιδανική για την προστασία και αποθήκευση του χαρτιου.
€12,40 με ΦΠΑ

Ριζόχαρτο Χuan 30x140cm

Παραδοσιακό Κινέζικο ριζόχαρτο 30g/m2,σε μεμονωμένα φύλλα διαστάσεων 30x140cm,ιδανικό για τύπωμα, μελάνι ή καλλιγραφία. Χάρη στην παραδοσιακή τεχνική κατασκευής του, προσφέρει υψηλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή. Το χαρτί είναι λεπτό αλλά πολύ ανθεκτικό σε υπόλευκο χρώμα και παρουσιάζει διαφορά υφής στις δύο όψεις του με τη μια να είναι πιο γυαλιστερή ελαφρώς λιγότερο απορροφητική και τραχιά από την άλλη. Χωρίς προσθήκη οξέων.
€1,60 με ΦΠΑ

Schmincke aqua LINOPRINT 250ml

Η aqua LINOPRINT είναι η σειρά υψηλής ποιότητας χρωμάτων τυπώματος νερού της εταιρίας Schmincke. Oι 17 αποχρώσεις της σειράς έχουν σαν βάση τους την Αραβική Γόμα και οι υψηλής ποιότητας χρωστικές που χρησιμοποιούνται, εξασφαλίζουν άριστη αντοχή στο φως και βάθος στο χρώμα. Όλες οι αποχρώσεις προσφέρονται για προσμίξεις, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτούσιες. Αραιώνονται με νερό και ο χρόνος στεγνώματος τους είναι περίπου τα 15 λεπτά.
€18,80 με ΦΠΑ €9,80 με ΦΠΑ

Schmincke Printing medium 120ml

Medium για τη μετατροπή λαδιών σε χρώματα τυπώματος λαδιού. Η αναλογία χρήσης είναι 1:1.Έτοιμο για χρήση. Κατάλληλο για χρήση με οποιοδήποτε χρώμα λαδιού.
€13,80 με ΦΠΑ

Schmincke Printing medium Black 120ml

Medium για τη μετατροπή λαδιών σε χρώματα τυπώματος λαδιού. Η αναλογία χρήσης είναι 1:1.Έτοιμο για χρήση. Κατάλληλο για χρήση με οποιοδήποτε χρώμα λαδιού.
€13,80 με ΦΠΑ

Schmincke Linolprint binder "ready-to-use" 120ml

Binder χρωμάτων χαρακτικής έτοιμο για χρήση. Προσθέτοντας το Ready-to-use watercolor binder σε σκόνες χρωστικής μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τα δικά σας χρώματα χαρακτικής με βάση το νερό!
€9,25 με ΦΠΑ

Fabriano Rosaspina White 220gr 70cm x 100cm

Xαρτι τυπώματος υψηλής ποιότητας, περιεκτικότητας 60% σε βαμβάκι. Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές τυπωματος ( χαρακτική, λιθογραφία, μεταξοτυπία, linοleum, ξυλογραφία ) αλλά και για σχέδιο. Με υδατόσημο στο κάτω μέρος του χαρτιού που εγγυάται τη γνησιότητα του.
€3,90 με ΦΠΑ

Fabriano Rosaspina Ιvory 285gr 70cm x 100cm

Xαρτί τυπώματος υψηλής ποιότητας, περιεκτικότητας 60% σε βαμβάκι. Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές τυπώματος ( χαρακτική, λιθογραφία, μεταξοτυπία, linileum,ξυλογραφία ) αλλά και για σχέδιο. Με υδατόσημο στο κάτω μέρος του χαρτιού που εγγυάται τη γνησιότητα του. Σε Ivory χρώμα .
€4,90 με ΦΠΑ