Ζωγραφική

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Schmincke MUSSINI® 35ml

MUSSINI® - μοναδικό στον κόσμο! Με την παρασκευή τους βασισμένη στις συνταγές των Old Masters και περιέχοντας φυσικές χρωστικές υψηλής συγκέντρωσης, τα MUSSINI®, η κορυφαία σειρά λαδιών της εταιρίας Schmincke προσφέρεται για ζωγραφική υψηλών απαιτήσεων με μέγιστη αντοχή στο φως και ομοιόμορφη ξήρανση μεταξύ των χρωμάτων. Παρασκευάζονται με τη χρήση αποκλειστικά φυσικών ρητινών που τους προσδίδει τη μέγιστη φωτεινότητα και συνεκτικότητα. Διαθέσιμα σε 101 + 7 χρυσές αποχρώσεις.
€9,70 με ΦΠΑ

Schmincke HORADAM® Aquarell 1/1

H σειρά HORADAM® της εταιρίας Schmincke αποτελεί τη ναυαρχίδα στην κατηγορία της ακουαρέλας. 139 αποχρώσεις, διαθέσιμες σε πλακίδια αλλά και σωληνάρια χρησιμοποιούν την Αραβική γόμα ως συγκολλητική ουσία και σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα χρωστικών και την χρονοβόρα διαδικασία παρασκευής, εγγυώνται μέγιστη αντοχή στο φως καθώς και λαμπρότητα και σταθερότητα στο χρώμα.
€6,95 με ΦΠΑ

Schmincke Προετοιμασία ΑQUA Watercolour Ground, fine

Λευκό αστάρι για τη μετατροπή επιφανειών όπως καμβά (απλού και λινού), μετάλλου και χαρτονιού σε επιφάνεια κατάλληλη για ακουαρέλα. To AQUA watercolour ground, fine παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε φως και κιτρίνισμα, ενώ μετά το στέγνωμα δημιουργείται ένα ελαστικό, ματ στρώμα. Η εφαρμογή του απαιτεί 3 τουλάχιστον στρώματα στην επιφάνεια που πρόκειται να προετοιμαστεί. Μπορεί να αραιωθεί με νερό,(10% το πολύ) αλλά σε αυτή την περίπτωση απαιτούνται περισσότερα στρώματα. Ετοιμο για χρήση.
€13,50 με ΦΠΑ

Schmincke Προετοιμασία ΑQUA Watercolour Ground, διαφανές

Το διαφανές αστάρι επιτρέπει τη ζωγραφική με ακουαρέλα σε επιφάνειες χωρίς λίπος όπως καμβάς, ξύλο καθώς και σε ακρυλικούς πίνακες στους οποίους η επιφάνεια παραμένει ορατή -σε σύγκριση με την υπάρχουσα λευκή ακουαρέλα, λεπτή - και παρέχει ιδιαίτερα δημιουργικές επιλογές. Το διαφανές αστάρι για ακουαρέλα σχηματίζει ένα ομοιόμορφο, ματ, ελαστικό φιλμ ανθεκτικό στο χρόνο. Μπορεί να ζωγραφιστεί ( ή να χρωματιστεί εκ των προτέρων) με ακουαρέλες, γκουάς ή ακρυλικά χρώματα. Διαλυτικό: Νερό
€13,50 με ΦΠΑ

Schmincke AERO GRUND

Διαφανές, άχρωμο αστάρι για τη μετατροπή μη απορροφητικών επιφανειών όπως πλαστικό και μέταλλο ,σε επιφάνειες κατάλληλες για ακρυλικές μελάνες. Μεγάλη αντοχή στο φώς και το χρόνο. Έτοιμο για χρήση. Μετά το στέγνωμα τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο και επαναλάβετε τη διαδικασία αν χρειαστεί.
€14,10 με ΦΠΑ

Schmincke Impasto medium (megilp)

Medium σε πάστα για την αύξηση του όγκου στα λάδια ζωγραφικής. Κατάλληλο για τεχνικές που απαιτούν στιβαρά χρώματα με όγκο που απλώνονται με σπάτουλα. H συνοχή και η λαμπρότητα του χρώματος δεν επηρεάζονται μετά την προσθήκη τoυ Impasto medium (megilp) στα λάδια. Δοσολογία 10-30%.
€6,90 με ΦΠΑ

Schmincke RAPID medium

Medium για την επιτάχυνση του χρόνου στεγνώματος λαδιών. Iδανικό για τεχνικές wet-on-wet και ζωγραφική με διαφάνειες. Αυξάνει επίσης τη ρευστότητα,στιλπνότητα και διαφάνεια του χρώματος. Εφαρμόστε με γρήγορες κινήσεις το RAPID medium προς ανάμειξη. Δοσολογία 10-20%.
€8,70 με ΦΠΑ

Schmincke Siccative, dark 60ml

Medium για άμεσο στέγνωμα λαδιών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μερικές σταγόνες απο το Siccative dark μέσα στο χρώμα είναι αρκετές. Mην υπερβαίνετε τη δοσολογία γιατι το χρώμα μπορεί να γίνει πιο σκούρο, κολλώδες,να παρουσιάσει ρωγμές ακόμη και ξεφλούδισμα. Δοσολογία : Max 0.1%
€8,60 με ΦΠΑ

Schmincke Medium W

Medium για τη μετατροπή παραδοσιακών λαδιών σε λάδια νερού. Μετά την προσθήκη του στα λάδια σε αναλογία 2:1 τα χρώματα αραιώνονται με νερό και όχι με τερεβινθίνη/νέφτι. Άοσμο. Τα πινέλα και η παλέτα μετά τη χρήση του Μedium W μπορούν να καθαριστούν με νερό. Η προσθήκη του Medium W στα χρώματα, αυξάνει τη λάμψη και τη διαφάνεια τους χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα τους.
€8,70 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic special painting gel 250ml

Medium ακρυλικού που προσφέρεται να δώσει στα ακρυλικά έναν μαλακό και με βάθος χαρακτήρα, μιμούμενο την υφή και διαφάνεια των λαδιών, διατηρώντας όλα τα προτερήματα του ακρυλικού! Καθυστερεί το στέγνωμα και προσδίδει έξτρα λαμπρότητα. Αναλογία 1:1.
€16,80 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic Fluid-Medium, glossy

Μedium ακρυλικού κατάλληλο για να δώσει έξτρα λαμπρότητα στα ακρυλικά χρώματα. Καθυστερεί το στέγνωμα, προσδίδει λάμψη και βάθος στο χρώμα, βελτιώνει τη ροή του χρώματος και είναι ιδανικό για ζωγραφική σε μεγάλες επιφάνειες.
€6,90 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic Fluid-Medium, satin-matt

Μedium ακρυλικού κατάλληλο για να δώσει έξτρα λαμπρότητα στα ακρυλικά χρώματα. Καθυστερεί το στέγνωμα, προσδίδει λάμψη και βάθος στο χρώμα, βελτιώνει τη ροή του χρώματος και είναι ιδανικό για ζωγραφική σε μεγάλες επιφάνειες.
€6,90 με ΦΠΑ

College® retarder 200ml

Μedium ακρύλικού για επιβράδυνση του στεγνώματος. Ιδανικό για τεχνικές ζωγραφικής wet-on-wet. Προσθέτοντας 20% College Retarder στα ακρυλικά, ο χρόνος στεγνώματος αυξάνεται κατά 50%. Να μην υπερβαίνεται δοσολογία 30%.
€8,90 με ΦΠΑ

College® modelling paste 200ml

Παχύρευστη πάστα για τη δημιουργία ανάγλυφων επιφανειών. Μετά το στέγνωμα η επιφάνεια που δημιουργείται είναι λευκή, συμπαγής και ημι-ματ. Ιδανική για δημιουργία τρισδιάστατων εφέ, αλλά και για στοκάρισμα.
€8,90 με ΦΠΑ

Schmincke Acrylic structuring paste

Εξαιρετικά ελαφριά πάστα, αλλά με πυκνό και στιβαρό χαρακτήρα, κατάλληλη για τη δημιουργία εφέ σε ζωγραφική με ακρυλικά. Ιδανική για τη δημιουργία ελαστικών αλλά σταθερών όγκων πάνω σε επιφάνειες όπως καμβάς. Ιδανική για μεγάλες επιφάνειες λόγω της ελαφρότητας του υλικού. Γρήγορο στέγνωμα.
€12,60 με ΦΠΑ

College® structuring paste 200ml

Ελαφριά πάστα, αλλά με πυκνό χαρακτήρα ,κατάλληλη για τη δημιουργία εφέ σε ζωγραφική με ακρυλικά. Ιδανική για τη δημιουργία ελαστικών αλλά σταθερών όγκων πάνω σε επιφάνειες όπως καμβάς. Ιδανική για μεγάλες επιφάνειες λόγω της ελαφρότητας του υλικού.
€8,90 με ΦΠΑ

College® gloss gel 200ml

Παχύρευστο gel κατάλληλο για ακρυλικά. Δημιουργεί ένα γυαλιστερό διαφανές στρώμα μετά το στέγνωμα. Ιδανικό για ζωγραφική με όγκους αλλά και τεχνικές κολάζ.
€8,90 με ΦΠΑ