Lamali Lokta P3B SN5, 50x75cm

Λεπτό χαρτί Lokta, κατάλληλο για κολάζ, κατασκευές, τύλιγμα, διακόσμηση, τύπωμα κλπ.
Κατασκευαστής: Lamali
Κωδικός προϊόντος(SKU): P3B SN5
€2,60 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

College® Linol 75 ml

Αυτό το άοσμο και υδατοδιαλυτό χρώμα τυπώματος είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει μια εύκολη εισαγωγή στην τεχνική της λινοτυπίας. Τα επιλεγμένα χρώματα προσφέρουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα εκτύπωσης όταν χρησιμοποιούνται απευθείας από το σωλήνα ή αναμειγνύονται μεταξύ τους και είναι κατάλληλα για εκπαιδευτικούς σκοπούς χάρη στις ιδιότητες χρώματος και την καλή σχέση ποιότητας τιμής. Η παλέτα χρωμάτων μπορεί να επεκταθεί εκτενώς χάρη στην δυνατότητα ανάμειξης των χρωμάτων.
€4,50 με ΦΠΑ

Fabriano Tiepolo 290gr

Xαρτι τυπώματος περιεκτικότητας 100% σε βαμβάκι.Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές τυπωματος ( χαρακτική, λιθογραφία, μεταξοτυπία,linileum,ξυλογραφία) αλλά και για σχέδιο. Με υδατόσημο στο κάτω μέρος του χαρτιού που εγγυάται τη γνησιότητα του. Το ουδέτερο pH του εξασφαλίζει προστασία από την αλλοίωση στο χρόνο.
€4,20 με ΦΠΑ

Fabriano Rosaspina White 285gr, 70x100

Xαρτί τυπώματος υψηλής ποιότητας, περιεκτικότητας 60% σε βαμβάκι. Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές τυπώματος ( χαρακτική, λιθογραφία, μεταξοτυπία, linοleum, ξυλογραφία ) αλλά και για σχέδιο. Με υδατόσημο στο κάτω μέρος του χαρτιού που εγγυάται τη γνησιότητα του.
€5,40 με ΦΠΑ €4,30 με ΦΠΑ

Fabriano Disegno 5 Hot Pressed 300gr

Xαρτί απο 50% βαμβάκι με επιφάνειαc hot pressed κατασκευασμένο με τη παραδοσιακή μέθοδο κυλινδρικού καλουπιού από επιλεγμένες πρώτες ύλες. Χωρίς οξέα για μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Ιδανικό για ακουαρέλα, gouache, ακρυλικό, μελάνι, κάρβουνο, κερί, γραφίτη, μαρκαδόρο, σχέδιο, τύπωμα (χαρακτική, λιθογραφία, μεταξοτυπία). ​Στο χαρτί υπάρχει υδατογράφημα "50% COTTON" για την προστασία του καταναλωτή από απομιμήσεις.
€3,10 με ΦΠΑ