Lamali PN46 Chanel Rouge 50x75cm

Χειροποίητο χαρτί κατηγορίας lokta με τύπωμα. Ιδανικό για κολάζ, κατασκευές, τύλιγμα, διακόσμηση, "ντύσιμο" βιβλίων κ.α. .
Κατασκευαστής: Lamali
Κωδικός προϊόντος(SKU): PN46-Rouge
€4,30 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Κhadi Ιndia Paper A3 210gr Medium Grain

Χειροποίητο χαρτί ακουαρέλας επαγγελματικής ποιότητας, περιεκτικότητας 100% σε βαμβάκι. Δεν περιέχει οξέα και χλώριο για μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Ιδανικό για ακουαρέλα αλλά και κατάλληλο για μελάνι, σχέδιο ή τύπωμα.
€1,70 με ΦΠΑ

Lamali PTH26-Froissé - Naturel 45x90cm

Χειροποίητο χαρτί με εφε μπαμπού.Διπλής όψεως.Ιδανικό για κολάζ,κατασκευές,τύλιγμα,διακόσμηση,''ντύσιμο'' βιβλίων κ.α.
€4,30 με ΦΠΑ

Lamali PN153 -NA1Y, 50x75cm

Χειροποίητο χαρτί κατηγορίας lokta με τύπωμα. Ιδανικό για κολάζ, κατασκευές, τύλιγμα, διακόσμηση, "ντύσιμο" βιβλίων κ.α. .
€3,90 με ΦΠΑ

Fabriano Rosaspina Ιvory 285gr 70cm x 100cm

Xαρτί τυπώματος υψηλής ποιότητας, περιεκτικότητας 60% σε βαμβάκι. Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές τυπώματος ( χαρακτική, λιθογραφία, μεταξοτυπία, linileum,ξυλογραφία ) αλλά και για σχέδιο. Με υδατόσημο στο κάτω μέρος του χαρτιού που εγγυάται τη γνησιότητα του. Σε Ivory χρώμα .
€5,40 με ΦΠΑ €4,30 με ΦΠΑ