Μαρκαδόροι-Κονδυλοφόροι-Πενάκια

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

Ohuhu Διπλός Μαρκαδόρος Οινοπνεύματος

Honolulu Series - Από τους πιο δημοφιλείς μαρκαδόρους στον κόσμο. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό, τα χρώματα τους αναμειγνύονται πολύ εύκολα και έχουν την υψηλότερη ποιότητα μελανιών. Η εύκαμπτη μύτη του το καθιστά κατάλληλο για σχεδιασμό και εικονογράφηση. Τύπος μελανιού: μελάνι με βάση το αλκοόλ Μύτη μαρκαδόρου: βούρτσα και σμίλη Αναστρέψιμη μύτη βούρτσας, αν το άκρο της βούρτσας ξεφτίσει, μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε περιστρέφοντας το άκρο της βούρτσας.
€2,00 με ΦΠΑ €1,50 με ΦΠΑ

Schmincke AERO COLOR® Professional LINERS

Άδειοι επαναγεμιζόμενοι μαρκαδόροι για ακρυλικές μελάνες. Με τους AERO COLOR Professional LINERS πετυχαίνετε μέγιστη ακρίβεια, ελέγχοντας παράλληλα την ποιότητα και πυκνότητα του μελανιού που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές αποχρώσεις και στη συνέχεια να γεμίσετε τους μαρκαδόρους με αυτές .Προσοχή!Μην ενεργοποιείτε τους μαρκαδόρους πάνω στο έργο αλλά σε κάποιο άλλο χαρτί. Σε 4 μεγέθη.
€3,90 με ΦΠΑ

Πένα-πινέλο AQUA DROP LINER

Επαναγεμιζόμενη πένα με εύκαμπτη μύτη πινέλου για διάφορες τεχνικές ζωγραφικής και γραφή. Κατάλληλη για χρήση με υγρές ακουαρέλες και μελάνες. Επίσης, μπορεί να γεμίσει με νερό και να λειτουργήσει σαν blender στην ζωγραφική με υδατοχρώματα. Διατίθενται οι ανταλλακτικές μύτες.
€3,90 με ΦΠΑ

Πενάκια ζωγραφικής Micro-line, σετ 6 τμχ.

Πενάκια Micro-line για σχέδιο, ζωγραφική, κόμικ κλπ. Αδιάβροχα, δεν περιέχουν οξέα. Το σετ περιλαμβάνει 6 πενάκια: 0.05, 0.1, 0.3, 0.5, 0.8 και 2 χιλ.
€11,40 με ΦΠΑ €7,90 με ΦΠΑ

Brush Marker Sinoart

Μαρκαδόροι με διπλή μύτη και αλκοολική βάση ιδανικοί για σχέδιο. Σε 72 αποχρώσεις και μία Clear Blender που αναμειγνύει τις αποχρώσεις μεταξύ τους. Μοναδική προσφορά!!!
€3,30 με ΦΠΑ €1,50 με ΦΠΑ

KINGART Dual Tip Art Pen Brush Markers

Μαρκαδόροι με διπλή μύτη, μια για λεπτομέρειες και μια μύτη-πινέλο, διαθέσιμοι σε 48 αποχρώσεις. Άοσμοι και αδιάβροχοι, δεν περιέχουν οξύ, αναμειγνύονται πολύ καλά μεταξύ τους.
€1,80 με ΦΠΑ €0,90 με ΦΠΑ

Μanuscript Artist Set for Students, Σετ Καλλιγραφίας 14 τεμ.

Manuscript σετ καλλιγραφίας σε διάφανη θήκη, περιλαμβάνει: - 2 πένες - 11 μύτες για διάφορες χρήσεις - έναν μαγνήτη
€23,60 με ΦΠΑ

Μanuscript Round Hand Set, Σετ Καλλιγραφίας 13 τεμ.

Manuscript σετ καλλιγραφίας σε διάφανη θήκη, περιλαμβάνει: - 1 κονδυλοφόρο - 11 μύτες για διάφορες χρήσεις - έναν μαγνήτη
€18,40 με ΦΠΑ

Manuscript Coperplate & Shadow Set, 7 τεμ.

Το σετ περιέχει 5 πενάκια καλλιγραφίας, έναν κονδυλοφόρο και μια μεταλλική θήκη για πενάκια.
€15,80 με ΦΠΑ

Manuscript Leonardt Dip Pen Set no.2 Round Hand, 7 τεμ.

Το σετ περιέχει 5 πλακέ πενάκια καλλιγραφίας σε διάφορα μεγέθη, έναν κονδυλοφόρους και μια μεταλλική θήκη για πενάκια.
€15,80 με ΦΠΑ

Manuscript Leonardt Ornamental Set, 7 τεμ.

Το σετ περιέχει 5 πενάκια καλλιγραφίας, έναν κονδυλοφόρους και μια μεταλλική θήκη για πενάκια.
€15,80 με ΦΠΑ

Manuscript Modern Calligraphy 3 Inks Set

Αυτό το Deluxe Σετ διαθέτει τρεις πένες καλλιγραφίας δίπλα σε ένα τρίο μελανιών και ένα βασιλικό μοβ κονδυλοφόρο για να προσθέσετε μια βασιλική πινελιά κάθε φορά που τοποθετείτε την πένα σε χαρτί. Περιλαμβάνει επίσης ένα όμορφα καταρτισμένο εγχειρίδιο οδηγιών από δημοφιλείς καλλιγράφους Artsynibs!
€29,10 με ΦΠΑ