Σκόνες/Pigments

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

Σκόνες ζωγραφικής & αγιογραφίας

Λεπτόκοκκες σκόνες χρωστικής για την παρασκευή κάθε είδους χρώματος. Ανακατεύονται με αυγό ή κόλλα για την παραδοσιακή αγιογραφία άλλα και με binder δημιουργίας χρωμάτων. Για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αποστέλλονται σε πλαστικό βαζάκι. Να μην εισπνέονται και να μην έρχονται σε επαφή με το δέρμα!
€2,20 με ΦΠΑ

Schmincke Fluo Pigments 100ml

Λεπτόκοκκες σκόνες καθαρής χρωστικής για την παρασκευή κάθε είδους χρώματος. Σε fluo αποχρώσεις ορατές και στο black light. Mέγιστη καλυπτικότητα, λαμπρότητα και αντοχή στο φως. Ανακατεύονται με αυγό ή κόλλα για την παραδοσιακή αγιογραφία άλλα και με binder δημιουργίας χρωμάτων. Όλα τα Schmincke pigments φέρουν πιστοποίηση 100% pigments που υποδηλώνει οτι πρόκειται για σκόνες που περιέχουν 100% χρωστική ουσία.
€18,10 με ΦΠΑ

Genuine Artists‘ AQUA Bronzes

Σκόνες αυθεντικής μεταλλικής χρωστικής που σε αντίθεση με τις κοινές ιριδίζουσες αποχρώσεις προσφέρουν ασύγκριτη λάμψη, αντοχή στο φως και αδιαφάνεια. Με την προσθήκη νερού, τα Genuine Artists‘ AQUA Bronzes μετατρέπονται σε ένα λαμπερό, αδιαφανές, μεταλλικό υγρό, κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή να προστεθεί μέσα σε ακουαρέλες για να τους δώσει ιριδίζοντα χαρακτήρα. Η αδιαφάνεια των Genuine Artists‘ AQUA Bronzes εξαρτάται από το πόσο νερό θα προστεθεί στο μείγμα τους. Κατάλληλα για χρήση σε απορροφητικές επιφάνειες όπως χαρτί, χαρτόνι ή καμβά. Ακατάλληλα για χρήση σε γύψο, μέταλλο ή πλαστικό! Μετά το στέγνωμα τα Genuine Artists‘ AQUA Bronzes, μιμούμενα το χαρακτήρα της ακουαρέλας, παραμένουν υδατοδιαλυτά.
€9,60 με ΦΠΑ

Genuine Artists‘ Oil Bronzes

Σκόνες αυθεντικής μεταλλικής χρωστικής που σε αντίθεση με τις κοινές ιριδίζουσες αποχρώσεις προσφέρουν ασύγκριτη λάμψη, αντοχή στο φως και αδιαφάνεια. Με την προσθήκη του Schmincke Bronze Medium, τα Genuine Artists‘ Oil Bronzes μετατρέπονται σε ένα λαμπερό, αδιαφανές, μεταλλικό υγρό, κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε έργα με λάδι. Kατάλληλα για χρήση σε καμβά ή προετοιμασμένες επιφάνειες ξύλου ή μετάλλου. Οδηγίες χρήσης: Αναμέιξτε 3 μέρη Οil-Bronze και 2 μέρη Schmincke Bronze Medium με μία σπάτουλα στην παλέτα. Αραιώστε με νέφτι ή white spirit αν χρειαστεί. Μετά το στέγνωμα, το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο αλλά μπορεί να διαλυθεί με νέφτι ή white spirit.
€21,00 με ΦΠΑ

Schmincke Bronze medium

Υγρό που προστίθεται στα Schmincke Oil bronzes για να είναι κατάλληλα για χρήση. Το Bronze medium είναι έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με νέφτι ή white spirit. Χρήση: Aνακατέψτε 3 μέρη Schmincke oil-bronze και 2 μέρη 2 bronze medium με μία σπάτουλα, λίγο πριν τη χρήση.
€8,90 με ΦΠΑ

Genuine Artists‘ Acrylic Bronzes

Aκρυλικά από αυθεντική μεταλλική χρωστική που σε αντίθεση με τις κοινές ιριδίζουσες αποχρώσεις προσφέρουν ασύγκριτη λάμψη, αντοχή στο φως και αδιαφάνεια. Τα Genuine Artists‘ Acrylic Bronzes είναι έτοιμα για χρήση και προσφέρουν ένα λαμπερό, αδιαφανές, αδιάβροχο μετά το στέγνωμα μεταλλικό υγρό, κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή να προστεθεί μέσα σε ακρυλικά για να τους δώσει ιριδίζοντα χαρακτήρα. Μπορούν να αραιωθούν με νερό. Η αδιαφάνεια των Genuine Artists‘ Acrylic Bronzes εξαρτάται από το πόσο νερό θα προστεθεί στο μείγμα τους.Κατάλληλα για χρήση σε επιφάνειες όπως χαρτί, χαρτόνι, καμβά, γύψο, μέταλλο, ξύλο ή πλαστικό!
€17,70 με ΦΠΑ

Liquid Bronze Renesans, 125 ml

Ένα μεταλλικό χρώμα ταχείας ξήρανσης που περιέχει συνθετικές ρητίνες, διαλύτες και χρωστικές αλουμινίου σε σκόνη υψηλής ποιότητας. Προσκολλάται καλά σε πολλούς τύπους επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων ξύλου, πλαστικού και μετάλλου, δίνοντας στην επιλεγμένη επιφάνεια μεταλλική εμφάνιση. Είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, και κάνει τα αντικείμενα να φαίνονται κατασκευασμένα από πραγματικό μέταλλο. Συνιστάται για ζωγραφική, αγιογραφία, διακόσμηση των κορνίζων,κλπ . Αναμίξτε καλά πριν τη χρήση. Εάν απαιτείται ελαφριά αραίωση, ή για να πλύνετε το πινέλο, χρησιμοποιήστε ξυλόλιο. Διατίθεται σε βάζα των 125 ml.
€8,90 με ΦΠΑ

Goldpasta 20 ml

Πάστα με χρύσωμα με βάση το οινόπνευμα, ιδανική για αποκατάσταση επίχρυσων αντικειμένων και για αυθεντικό χρύσωμα. Περιέχει κερί μέλισσας και υψηλής ποιότητας μεταλλικά ορυκτά. Η πάστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες και ειδικά ξύλο, πλαστικό και μέταλλο δίνοντάς τους μια μόνιμη μεταλλική όψη, ενώ είναι πολύ ανθεκτική στη φθορά του χρόνου Είναι ιδανική για διακόσμηση και μεταμορφώσεις σε κορνίζες και για την αποκατάσταση επίχρυσων αντικειμένων που το χρύσωμά τους έχει φθαρεί. Απλώστε την πάστα με ένα βαμβακερό πανί, με το δάχτυλό σας ή με πινέλο και αφήστε την να στεγνώσει για 24 ώρες. Στη συνέχεια γυαλίστε την επιφάνεια με ένα πανί. Αν χρειαστεί να αραιώσετε το χρώμα και για να πλύνετε στη συνέχεια τα πινέλα σας χρησιμοποιήστε white spirit.
€4,90 με ΦΠΑ

Μεταλλική σκόνη Porporina, 20 γρ.

Λεπτοαλεσμένη μεταλλική χρωστική σε σκόνη, κατάλληλη για επίχρυσωση και για ανάδειξη των ραγισμάτων του κρακελέ. Αναμιγνύεται με χολή βοδιού ή με ακρυλική κόλλα.
€6,90 με ΦΠΑ

Μεταλλική σκόνη Porporina, ασήμι 8 γρ.

Λεπτοαλεσμένη μεταλλική χρωστική σε σκόνη, κατάλληλη για επίχρυσωση και για ανάδειξη των ραγισμάτων του κρακελέ. Αναμιγνύεται με χολή βοδιού ή με ακρυλική κόλλα.
€3,60 με ΦΠΑ