Βερνίκια λαδιού

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Universal varnish AEROSPRAY, 400ml

Bερνίκι σε σπρέι με φίλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, gouache, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (Λάδια: 8-12 μήνες, ακρυλικά: 3 μέρες, gouache: 1 μέρα). Μετά το στέγνωμα το βερνίκι μπορεί να απομακρυνθεί με Varnish remover, νέφτι ή white spirit. Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
€16,80 με ΦΠΑ

Schmincke Dammar varnish, glossy

Βερνίκι για λάδια από δάμαρη προελεύσεως Palembang. Γυαλιστερό,δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση αλλά μπορεί να αραιωθεί με νέφτι ή white spirit.
€8,90 με ΦΠΑ

Schmincke Dammar varnish, matt

Βερνίκι για λάδια απο δάμαρη προελεύσεως Palembang. Ματ, δεν κιτρινίζει. Ετοιμο για χρήση αλλά μπορεί να αραιωθεί με νέφτι ή white spirit.
€8,90 με ΦΠΑ

Final Picture Varnish AEROSPRAY 300ml

Βερνίκι για πίνακες ζωγραφικής σε λάδι. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (8-12 μήνες). Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
€14,50 με ΦΠΑ €9,90 με ΦΠΑ

Gloss film AEROSPRAY 300ml

Γυαλιστερό βερνίκι για λάδι σε σπρέι με φίλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (8-12 μήνες).Διαφανές.Δεν κιτρινίζει.Γρήγορο στέγνωμα.
€14,50 με ΦΠΑ €9,90 με ΦΠΑ

Neutral film AEROSPRAY 300ml

Bερνίκι με ουδέτερο τελείωμα για λάδι σε σπρέι με φιλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (8-12 μήνες). Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
€14,50 με ΦΠΑ

Matt film AEROSPRAY 300ml

Ματ βερνίκι για λάδι σε σπρέι με φιλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (8-12 μήνες). Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
€14,50 με ΦΠΑ

Retouching varnish AEROSPRAY 300ml

Ενδιάμεσο γυαλιστερό βερνίκι για λάδι σε σπρέι. Δεν επηρεάζει το φρεσκοστεγνωμένο χρώμα. Άχρωμο,δεν κιτρινίζει. Πολύ γρήγορο στέγνωμα! Έτοιμο για χρήση. Απομακρύνεται με νέφτι ή white spirit.
€14,50 με ΦΠΑ

Schmincke Universal varnish, satin-matt

Σατινέ-Ματ βερνίκι με φίλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, gouache, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις.Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος ( Λάδια:8-12 μήνες, ακρυλικά: 3 μέρες, gouache: 1 μέρα). Μετά το στέγνωμα το βερνίκι μπορεί να απομακρυνθεί με Varnish remover, νέφτι ή white spirit. Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
€8,90 με ΦΠΑ

Schmincke Final varnish, glossy

Tελικό βερνίκι για λάδι. Γυαλιστερό, κιτρινίζει ελάχιστα. Έτοιμο για χρήση αλλά μπορεί να αραιωθεί με νέφτι ή white spirit. Γρήγορο στέγνωμα.
€8,90 με ΦΠΑ

Schmincke Final varnish, glossy

Τελικό γυαλιστερό βερνίκι με φίλτρα προστασίας UV για λάδι. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (Λάδια:8-12 μήνες). Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα. Μπορεί να αραιωθεί με νέφτι ή white spirit.
€8,90 με ΦΠΑ

Schmincke Alcoholic retouching varnish

Ενδιάμεσο βερνίκι για λάδι. Άχρωμο, δεν κιτρινίζει. Πολύ γρήγορο στέγνωμα. Να μην αναμειγνύεται με άλλα βερνίκια ή με νέφτι! Eτοιμο για χρήση. Απομακρύνεται με νέφτι ή white spirit.
€8,90 με ΦΠΑ

Schmincke Varnish remover

Υγρό για την απομάκρυνση του βερνικιού από επιφάνειες ζωγραφισμένες με λάδι. Εμποτίστε ένα μαλακό μικρό πανί με το Varnish remover και τρίψτε ελαφρά με κυκλικές κινήσεις στην επιφάνεια. Συνίσταται να δοκιμάσετε το varnish remover σε μια μικρή περιοχή του έργου (όπως κάποια γωνία του) πριν προχωρήσετε σε εκτενή χρήση.Προσοχή:Σε έργα μεγάλης αξίας παρόμοιες τεχνικές θα πρέπει να εφαρμόζονται μόνο από κάποιον επαγγελματία στη συντήρηση!
€8,90 με ΦΠΑ

Daler Rowney Clear picture varnish

Γυαλιστερό ενδιάμεσο βερνίκι για λάδι και ακρυλικό. Δεν κιτρινίζει. Προστατεύει το έργο από το φως και τη σκόνη. Το έργο να βερνικώνεται κατά προτίμηση μετά το πέρας 6 μηνών από το στέγνωμα. Έτοιμο για χρήση αλλά μπορεί να αραιωθεί με νέφτι ή white spirit.
€7,80 με ΦΠΑ

Daler-Rowney Retouching varnish, 75 ml.

Ενδιάμεσο γυαλιστερό βερνίκι για λάδια. Δεν επηρεάζει το φρεσκοστεγνωμένο χρώμα. Άχρωμο, δεν κιτρινίζει. Πολύ γρήγορο στέγνωμα! Έτοιμο για χρήση. Απομακρύνεται με νέφτι ή white spirit.
€7,80 με ΦΠΑ

Αποκηρωμένη γομαλάκα διάλυμα, έξτρα διάφανη 180 gr

Προστατευτικό βερνίκι φτιαγμένο από καθαρή αποκηρωμένη γομαλάκα, διαλυμένη σε αλκοόλ 99,9% για προστασία επιχρυσωμένων επιφανειών. Προστατεύει τα φύλλα χρυσού και ασημιού από τις εξωτερικές συνθήκες. Ιδανικό για Αγιογραφία αλλά και για βερνίκωμα μουσικών οργάνων, ξύλου κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προετοιμασία επιφανειών πριν το χρύσωμα - σε αυτήν την περίπτωση ανακατέψτε το βερνίκι με αλκοόλ σε αναλογία 1: 2.
€8,60 με ΦΠΑ

Universal fixative AEROSPRAY 400ml

Σταθεροποιητικό σπρέι με αλκοολική βάση για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για μολύβι, κάρβουνο, παστέλ, ακουαρέλες, gouache, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Η επιφάνεια με σπρέι μπορεί να επιζωγραφιστεί με λάδι. Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
€16,80 με ΦΠΑ

Ghiant Varnish H2O 400ml

Βερνίκι νερού σε σπρέι. Με προστατευτικό φίλτρο UV. Ιδανικό για προστασία έργων με λάδι ή ακρυλικό. Διαθέσιμο σε ματ, σατινέ και γυαλιστερό φινίρισμα.
€8,20 με ΦΠΑ