Xαρτί για παστέλ,υψηλής περιεκτικότητας 75% σε βαμβάκι. Χωρίς οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Ιδανικό για παστέλ αλλά και για κατασκευές, χαρτοκοπτική, σχέδιο, κολάζ, εκτυπώσεις, μελάνι ή gouache. Διαστάσεις 29,7 x 42cm.
Xαρτί για παστέλ,υψηλής περιεκτικότητας 75% σε βαμβάκι.Χωρίς οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο.Ιδανικό για παστέλ αλλά και για κατασκευές,χαρτοκοπτική,σχέδιο ,κολάζ,εκτυπώσεις, μελάνι ή gouache.
Xαρτί για παστέλ,υψηλής περιεκτικότητας 75% σε βαμβάκι.Χωρίς οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο.Ιδανικό για παστέλ αλλά και για κατασκευές,χαρτοκοπτική,σχέδιο ,κολάζ,εκτυπώσεις, μελάνι ή gouache.Σε λευκό και μαύρο.
Xαρτί για παστέλ,υψηλής περιεκτικότητας σε βαμβάκι.Χωρίς οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο ,σε 40 αποχρώσεις.Ιδανικό για παστέλ αλλά και για κατασκευές,χαρτοκοπτική,σχέδιο ,κολάζ,εκτυπώσεις, μελάνι ή gouache.Διαστάσεις 29,7 x 42cm.
Xαρτί για παστέλ, υψηλής περιεκτικότητας σε βαμβάκι. Χωρίς οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο, σε 40 αποχρώσεις. Ιδανικό για παστέλ αλλά και για κατασκευές, χαρτοκοπτική, σχέδιο, κολάζ, εκτυπώσεις, μελάνι ή gouache. Διαστάσεις 29,7 x 42cm.
Xαρτί για παστέλ,υψηλής περιεκτικότητας σε βαμβάκι.Χωρίς οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο ,σε 40 αποχρώσεις.Ιδανικό για παστέλ αλλά και για κατασκευές,χαρτοκοπτική,σχέδιο ,κολάζ,εκτυπώσεις, μελάνι ή gouache.Διαστάσεις 21 X 29,7cm.
Xαρτί για παστέλ, υψηλής περιεκτικότητας σε βαμβάκι. Χωρίς οξέα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο, σε 40 αποχρώσεις. Ιδανικό για παστέλ αλλά και για κατασκευές, χαρτοκοπτική, σχέδιο, κολάζ, εκτυπώσεις, μελάνι ή gouache. Διαστάσεις 21 X 29,7cm.
ExLibris Fusion Journal – περίπου 15x21 εκ. - 160 λευκές σελίδες με γραμμές. Χρωματιστά χαρτιά Lokta. Το σκληρό εξώφυλλό του είναι κατασκευασμένο από δύο χαρτιά Lokta διαφορετικού χρώματος, τα οποία συναρμολογούνται πριν εκτυπωθούν με μεταλλικά χρώματα: Χρυσό, Χάλκινο ή Ασημί. Χειροποίητο στο Νεπάλ.
Mπλοκ με χαρτί από χαρτοπολτό. Με φύλλα σε μαύρο χρώμα, πολύ ανθεκτικά στο φως. Ιδανικό για παστέλ, χρωματιστά μολύβια, μαρκαδόρους, ακρυλικά καθώς και για passe-partout.
Mπλοκ με φύλλα σε μαύρο χρώμα, πολύ ανθεκτικά στο φως. Ιδανικό για παστέλ, χρωματιστά μολύβια, μαρκαδόρους, ακρυλικά καθώς και για passe-partout. Βάρος 140gr, 30 φύλλα.