Χρώμα για Ύφασμα/Μπατίκ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

Μαρκαδόρος για ύφασμα Αcrilex

Μαρκαδόρος κατάλληλος για ύφασμα.Δεν βγαίνει με το πλύσιμο αν εφαρμοστεί σε βαμβακερές επιφάνειες.Για μέγιστη ακρίβεια και ζωντανό χρώμα!Το ύφασμα να πλένεται μετά απο διάστημα 72 ωρών απο τη χρήση του μαρκαδόρου.
€1,90 με ΦΠΑ

Acrilex Fabric Outliner 20ml

Υγρό με μυτερό απλικατέρ για δημιουργία περιγράμματος και απομόνωση περιοχών σε υφάσματα που πρόκειται να εφαρμοστεί το Αcrilex Aquarella silk για μεγάλη ακρίβεια και αποφυγή διαρροών.Οδηγίες χρήσης.Στο ύφασμα που πρόκειται να ζωγραφίσετε με Αcrilex Aquarella silk ''σχεδιάστε'' την περιοχή που δεν θέλετε να χρωματιστεί με τη μύτη του Fabric Outliner,φροντίζοντας να μην υπάρχουν κενά στις γραμμές σας.Περιμένετε να στεγνώσει,και σιδερώστε απο την ανάποδη.Η επιφάνεια ειναι έτοιμη για ζωγραφική.
€0,90 με ΦΠΑ

System 3 Textile Printing Medium 200 ml

Medium που προστίθεται στα ακρυλικά σε αναλογία 1:1 και τα μετατρέπει σε χρώμα μεταξοτυπίας ή χρώμα κατάλληλο για ύφασμα, ανθεκτικό στο πλύσιμο.
€7,20 με ΦΠΑ

Renesans TEX Paint Χρώματα Υφασμάτων, 50 ml

Τα χρώματα με βάση το νερό TEX μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους υφασμάτων. Τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους. Πριν από τη διακόσμηση,το ύφασμα πρέπει να πλυθεί για να αφαιρεθεί το φινίρισμα. Μετά το στέγνωμα, πρέπει να στερεώσετε τα χρώματα με σίδερο σε θερμοκρασία κατάλληλη για τον τύπο του υφάσματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλο ή αερογράφο για να βάψετε με τα χρώματα ΤΕΧ. Τα υφάσματα διακοσμημένα με TEX πρέπει να πλένονται προσεκτικά, με το χέρι ή σε πλυντήριο ρούχων, σε θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 30 βαθμούς C. Το διακοσμημένο ύφασμα στεγνώνει στην επιφάνεια μετά από 24 ώρες, αλλά μπορεί να πλυθεί για πρώτη φορά μετά από 3 εβδομάδες.
€3,90 με ΦΠΑ

Τσιάντικ Ø 35 mm

Χρησιμοποιείται για την εφαρμογή λιωμένου κεριού π.χ. στα υφάσματα. Κατασκευασμένο από ορείχαλκο, αυτό το σφαιρικό μπολ διατηρεί το κερί υγρό. Τη στιγμή που το στόμιο αγγίζει την επιφάνεια εργασίας το κερί ρέει, αυτό εμποδίζει το κερί να πέσει σε ανεπιθύμητα μέρη. Το στόμιο έχει διάμετρο 0,5 mm . Βάρος: 34 g, μήκος 23 εκ.
€8,90 με ΦΠΑ

Setacolor - χρώμα υφάσματος 45ml

Λαμπερά και ανθεκτικά χρώματα για υφάσματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα προπλυμμένα υφάσματα: βαμβακερά, μάλλινα, βελούδο, πολυεστέρα, μικτές ίνες, ακόμη και δέρμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως είναι ή αραιωμένα με νερό για εφέ ακουαρέλας. Η πλούσια υφή τους ενδείκνυται ιδιαίτερα για διάφορες τεχνικές διακόσμησης υφασμάτων: με πινέλο, πιπέτα, σφραγίδα, στένσιλ, μεταξοτυπία κτλ Νεροδιάλυτα, μη τοξικά. Οδηγίες Εφαρμόζετε τα χρώματα με πινέλο πάνω στο ύφασμα. Αφήνετε να στεγνώσουν πάνω από 2 ώρες Ξεπλένετε τα χέρια σας και τα πινέλα με νερό. Φιξάρετε με σίδερο (150ºC επιλογή για βαμβακερά) για 5 λεπτά, με τον ατμό απενεργοποιημένο, χωρίς να κινείτε το σίδερο και με ένα ύφασμα πάνω από το σχέδιο (όχι δηλαδή απευθείας εκεί που έχετε ζωγραφίσει). Πλένεται στο χέρι ή στο πλυντήριο μετά από 48 ώρες μέχρι τους 40ºC.
€3,80 με ΦΠΑ