Χρώμα για Ύφασμα/Μπατίκ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Μαρκαδόρος για ύφασμα Αcrilex

Μαρκαδόρος κατάλληλος για ύφασμα.Δεν βγαίνει με το πλύσιμο αν εφαρμοστεί σε βαμβακερές επιφάνειες.Για μέγιστη ακρίβεια και ζωντανό χρώμα!Το ύφασμα να πλένεται μετά απο διάστημα 72 ωρών απο τη χρήση του μαρκαδόρου.
€1,90 με ΦΠΑ

Acrilex Aquarella Silk 60ml

Λεπτόρευστο χρώμα για ύφασμα σε 42 ζωηρές αποχρώσεις. Aνθεκτικό στο πλύσιμο. Για μετάξι και λεπτά υφάσματα. Τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων. Για συνθετικά υφάσματα προτείνεται δοκιμή πριν τη χρήση. Έτοιμο για χρήση αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό.
€2,00 με ΦΠΑ €1,00 με ΦΠΑ

Renesans TEX Paint, 50 ml

Τα χρώματα με βάση το νερό TEX μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους υφασμάτων. Τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους. Πριν από τη διακόσμηση,το ύφασμα πρέπει να πλυθεί για να αφαιρεθεί το φινίρισμα. Μετά το στέγνωμα, πρέπει να στερεώσετε τα χρώματα με σίδερο σε θερμοκρασία κατάλληλη για τον τύπο του υφάσματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλο ή αερογράφο για να βάψετε με τα χρώματα ΤΕΧ. Τα υφάσματα διακοσμημένα με TEX πρέπει να πλένονται προσεκτικά, με το χέρι ή σε πλυντήριο ρούχων, σε θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 30 βαθμούς C. Το διακοσμημένο ύφασμα στεγνώνει στην επιφάνεια μετά από 24 ώρες, αλλά μπορεί να πλυθεί για πρώτη φορά μετά από 3 εβδομάδες.
€3,50 με ΦΠΑ

Τσιάντικ Ø 35 mm

Χρησιμοποιείται για την εφαρμογή λιωμένου κεριού π.χ. στα υφάσματα. Κατασκευασμένο από ορείχαλκο, αυτό το σφαιρικό μπολ διατηρεί το κερί υγρό. Τη στιγμή που το στόμιο αγγίζει την επιφάνεια εργασίας το κερί ρέει, αυτό εμποδίζει το κερί να πέσει σε ανεπιθύμητα μέρη. Το στόμιο έχει διάμετρο 0,5 mm . Βάρος: 34 g, μήκος 23 εκ.
€8,90 με ΦΠΑ