Χρώματα

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Gloss Decorative Paint 37ml

Γυαλιστερά χρώματα κατάλληλα για διακοσμητικά σχέδια και μοντελισμό σε 20 αποχρώσεις. Ιδανικά για ξύλο, κεραμικό, πλαστικό, πολυεστέρα, φελλό, δέρμα, γυαλί, αλουμίνιο, τσίγκο. Έτοιμα για χρήση αλλά αν χρειαστεί αραιώνονται με νερό. Γυαλιστερή υφή, δεν χρειάζονται βερνίκι. Αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων.
$2.01 με ΦΠΑ

Acrilex Metal Colors 37ml

Xρώματα σε μεταλλικές αποχρώσεις με λαμπερό ιριδίζον τελείωμα, κατάλληλα για διακοσμητικά σχέδια και μοντελισμό σε 20 αποχρώσεις. Ιδανικά για ξύλο, κεραμικό, πλαστικό, πολυεστέρα, φελλό, δέρμα, γυαλί, αλουμίνιο, τσίγκο. Έτοιμα για χρήση αλλά αν χρειαστεί αραιώνονται με νερό.Ματ υφή,δεν χρειάζονται βερνίκι. Αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων. Γρήγορο στέγνωμα.
$2.24 με ΦΠΑ

Acrilex Metal Colors 60ml

Xρώματα σε μεταλλικές αποχρώσεις με λαμπερό ιριδίζον τελείωμα, κατάλληλα για διακοσμητικά σχέδια και μοντελισμό σε 20 αποχρώσεις. Ιδανικά για ξύλο, κεραμικό, πλαστικό, πολυεστέρα, φελλό, δέρμα, γυαλί, αλουμίνιο, τσίγκο. Έτοιμα για χρήση αλλά αν χρειαστεί αραιώνονται με νερό. Ματ υφή, δεν χρειάζονται βερνίκι. Αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων. Γρήγορο στέγνωμα.
$3.42 με ΦΠΑ

Aκρυλικά χρώματα νέον, σετ 6 τεμ.

Ακρυλικά χρώματα με εφέ φθορισμού, έτοιμο για χρήση. Μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο, ρολό ή σφουγγάρι αφρού.
$3.30 με ΦΠΑ

Pouring medium, Renesans

$7.91 με ΦΠΑ

Χρώμα μαυροπίνακα, 100 ml.

Χρώμα για να δημιουργήσετε εφέ μαυροπίνακα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε γυαλί, κεραμικά, πορσελάνη, MDF, ξύλο, χαρτί, χαρτόνι κλπ.
$8.14 με ΦΠΑ $5.78 με ΦΠΑ

Βάση κρακελέ για decourage, 110 ml

Γαλακτώδης πάστα που προκαλεί "κρακελάρισμα" στο επάνω στρώμα των ακρυλικών χρωμάτων, έτοιμη για χρήση απευθείας από το βάζο. Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιώντας ένα στεγνό, απαλό και καθαρό πινέλο, εφαρμόστε το υπόστρωμα στην επιλεγμένη επιφάνεια - κατά προτίμηση δύο στρώσεις. Μόλις το τελευταίο στρώμα της πάστας αρχίσει να στεγνώνει, όντας ελαφρώς κολλώδες, θα πρέπει να αρχίσετε να εφαρμόζετε άλλο χρώμα ακρυλικού χρώματος, κατά προτίμηση σε αντίθεση στο χρώμα από κάτω. Οι ισχυρότερες ρωγμές μπορούν να επιτευχθούν αλλάζοντας την κατεύθυνση των πινελιών σε σχέση με την κατεύθυνση στην οποία εφαρμόστηκε το υπόστρωμα. Το στρώμα της νέας βαφής στην επιφάνεια θα σπάσει αμέσως, αποκαλύπτοντας την απόχρωση στην κάτω πλευρά.
$6.49 με ΦΠΑ

Goldpasta 20 ml

Πάστα με χρύσωμα με βάση το οινόπνευμα, ιδανική για αποκατάσταση επίχρυσων αντικειμένων και για αυθεντικό χρύσωμα. Περιέχει κερί μέλισσας και υψηλής ποιότητας μεταλλικά ορυκτά. Η πάστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες και ειδικά ξύλο, πλαστικό και μέταλλο δίνοντάς τους μια μόνιμη μεταλλική όψη, ενώ είναι πολύ ανθεκτική στη φθορά του χρόνου Είναι ιδανική για διακόσμηση και μεταμορφώσεις σε κορνίζες και για την αποκατάσταση επίχρυσων αντικειμένων που το χρύσωμά τους έχει φθαρεί. Απλώστε την πάστα με ένα βαμβακερό πανί, με το δάχτυλό σας ή με πινέλο και αφήστε την να στεγνώσει για 24 ώρες. Στη συνέχεια γυαλίστε την επιφάνεια με ένα πανί. Αν χρειαστεί να αραιώσετε το χρώμα και για να πλύνετε στη συνέχεια τα πινέλα σας χρησιμοποιήστε white spirit.
$4.60 με ΦΠΑ

Μεταλλική σκόνη Porporina, 20 γρ.

Λεπτοαλεσμένη μεταλλική χρωστική σε σκόνη, κατάλληλη για επίχρυσωση και για ανάδειξη των ραγισμάτων του κρακελέ. Αναμιγνύεται με χολή βοδιού ή με ακρυλική κόλλα.
$7.67 με ΦΠΑ